Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Csak az első néhány hozzászólást olvastam el, de máris azt láttam, hogy igen, nekem is gondom lesz a régióval. 2 kamerám van, melyekkel figyeljük a kutyát, ha nem vagyunk itthon. Ezek csak kínai régióval működnek (Smart Kettle-nél jöttem rá, mert az meg EU-s). A kiszemelt porszívóm Roborock s50. Annyival vagyok jobb helyzetben mint közületek néhányan, hogy még nem vettem meg.
Mit tegyek? Honnan érdemes rendelni? Ha Kínából rendelek, akkor ha jól gondolom, jó lesz a régió, de brutális vám és áfa jöhet rá. Garanciális problémák esetén is kényelmetlenebb. Ez lenne a kiszemelt. Jó ár ez érte, vagy érdemes várni valamilyen leárazásra? Mit gondoltok?
Megoldás lehet, hogy egy EU-s régiós telefonról megosztani velem az eszközt? Párom konfigurálná, de én is látnám talán, hogy mit csinál, mikor, és el tudnám indítani. Vagy nem megy így?
Köszönettel,
Csabi.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest