- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz
Gyura62 #12449 üzenetére
Beállítások-Akkumulátor és Teljesítmény-Akkumulátor-Jobb felül kis fogaskerék ikonra rábök-Ütemezett be és kikapcsolás.
sandró60
elejtsd el ezt a buzi optimalizálást!Használd normál módon a telefonodat!Mondjuk 2-3 hetente egyszer nyisd meg csak a biztonság appot,hogy kitakarítsd vele a felgyülemlett pár száz mega szemetet de ilyenkor is figyelj oda arra,hogy mit engedsz neki kitörölni és mit nem!
-
rejtő
tag
válasz
Gyura62 #5644 üzenetére
ugyanez van nálam is. Néha furán és picit torzan cseng ki. Arra nem jöttem rá hogy mikor milyen hálózat hívásánál csinálja. Volt olyan hogy torzan csengett ki, nem vették fel. 5 perc múlva újra hívtam és akkor már nem torz. Úgy vettem észre hogy a 8.2.10-es rom óta csinálja. Az előző verzióknál jó volt.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Gyura62 #5644 üzenetére
Nálam a beszélgetés is a legtöbb esetben torzít ilyenkor...
Viszont ha visszateszem 2G-re megszűnik a probléma,
uhogy nekem úgy tűnik hogy vmelyik 3G-s frekvencia sávot nem kezeli jól e telefon
Gondolkodom hogy beadom szervizbe, bár sztem ezzel konkrétan semmit nem fognak tudni kezdeni... -
kelly416
veterán
válasz
Gyura62 #5644 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy amikor nem telekom (saját hálózat) irányába indítok hívást, először hangosan szól a "kicsöng" hang a fülembe, aztán elhalkul. De minden "kicsöngés" hang darabonként, tehát elindul hangosan, halkabbra vált, elhallgat. Aztán ismétli és ismétli, ameddig fel nem veszik vagy le nem teszem. De nem, megoldást én sem tudok erre, mert nem érdekel a dolog. Ez legyen a legnagyobb problémám az életben, hogy a kicsöngés hang fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest