Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• herdsman12

őstag

válasz spike70 #5867 üzenetére

Ha TWRP-be vagy és a Reboot - Recovery gombra újra indul a TWRP, akkor ez rendben. Ilyenkor, ha kikapcsolod a telót (Power off), akkor a hangerő fel + Power gombbal bejön a kínai "szerviz" menü.
    Ott a 6.sor jobb gomb angolra vált, az 5. sor jobb gomb elindítja a telepített TWRP-t.
    Itt a Wipe - Advanced Wipe gomb után kiválasztod a Dalvik/Art, Cache, System, Data lehetőségeket. Az Internal Storage, Micro SDCard és USB-OTG kocka üresen marad.
    Ezután elhúzod a Swipe to Wipe csúszkát, ezzel törlöd a rendszert és az adataidat a telefonról.
    (Van ott egy Repair or Change File System lehetőség is. Ezt soha nem próbáltam, de biztos kipróbálnám, ha más nem segít.)
    Törlés után nem a Reboot System lehetőséget kell választani, hanem a középső (házikó) gombbal vagy a bal alsó (háromszög) gombbal visszalépsz (3x) a főmenübe.
    Itt kell választani a Reboot - Recovery lehetőséget.
    Innen Install és kiválasztod a telepítendő ROM-ot. A kiválasztásban segít a Select Storage gomb, de az (Up A Level) is jó megoldás a kereséshez.
    Volt idő, amikor csak a belső memóriából tudtam hiba nélkül telepíteni, újabban megtalálja az SD-n is a ROM-ot a rendszer.
    A TWRP 3.0.0.0-val 4.4-es ROM-ot telepítsél, nem az 5.1-hez való, a 6.23.29 verzió még elérhető a miuihu-n.
    Ha pontosan a fentiek szerint csinálod és nem jó, akkor marad a fastboot megoldás, vannak itt páran, akik vágják azt a kérdést.

Új hozzászólás Aktív témák