Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
spike70
üzenetére
Ha TWRP-be vagy és a Reboot - Recovery gombra újra indul a TWRP, akkor ez rendben. Ilyenkor, ha kikapcsolod a telót (Power off), akkor a hangerő fel + Power gombbal bejön a kínai "szerviz" menü.
Ott a 6.sor jobb gomb angolra vált, az 5. sor jobb gomb elindítja a telepített TWRP-t.
Itt a Wipe - Advanced Wipe gomb után kiválasztod a Dalvik/Art, Cache, System, Data lehetőségeket. Az Internal Storage, Micro SDCard és USB-OTG kocka üresen marad.
Ezután elhúzod a Swipe to Wipe csúszkát, ezzel törlöd a rendszert és az adataidat a telefonról.
(Van ott egy Repair or Change File System lehetőség is. Ezt soha nem próbáltam, de biztos kipróbálnám, ha más nem segít.)
Törlés után nem a Reboot System lehetőséget kell választani, hanem a középső (házikó) gombbal vagy a bal alsó (háromszög) gombbal visszalépsz (3x) a főmenübe.
Itt kell választani a Reboot - Recovery lehetőséget.
Innen Install és kiválasztod a telepítendő ROM-ot. A kiválasztásban segít a Select Storage gomb, de az (Up A Level) is jó megoldás a kereséshez.
Volt idő, amikor csak a belső memóriából tudtam hiba nélkül telepíteni, újabban megtalálja az SD-n is a ROM-ot a rendszer.
A TWRP 3.0.0.0-val 4.4-es ROM-ot telepítsél, nem az 5.1-hez való, a 6.23.29 verzió még elérhető a miuihu-n.
Ha pontosan a fentiek szerint csinálod és nem jó, akkor marad a fastboot megoldás, vannak itt páran, akik vágják azt a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest