- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
beleriand72 #724 üzenetére
Már nem sokat, India felől jön
[link] -
nünüke1975
aktív tag
válasz
beleriand72 #675 üzenetére
xiaomiofficial.hu 129-ért van de 10tamzso kóddal lejön 10%+kapszhozzá egy 10000mah powerbankot és egy Xiaomi Sound Pocket hangszórót.cakk pakk ez így 116-ért.
IGAZ EZ A 6GB RAMOS VERZIÓ. -
blueye
veterán
válasz
beleriand72 #675 üzenetére
Hardverapró nem játszik?
-
ktomcat
senior tag
válasz
beleriand72 #673 üzenetére
Ahogy az elmúlt hetek tendenciáját nézem a nem horror ár, és a kapható egy elég húzós keresztmetszet... Most így rákeresve az euronics-nál volt a "legjobb ár" (=ez is majd 20al több mint amennyiért vettem 2 hónapja), de készleten persze nincs. A többi meg már kb. azon az áron van amennyiért az asszony vette a tab s9 fe+t, szintén 2 hónapja.
A Pen egy érdekes kör lesz [ha találsz], pár hsz-el előrébb részleteztük, a gyári billentyűzetből Magyar kiosztást nem hiszem hogy fogsz találni, ha igen akkor is olyan 50-60 között mozogott amit anno láttam (ha jól láttam hogy magyar
). Angol kiosztással is 20-30 magyar honban, de volt aki megvette és a 0-t nem tudja előhozni ha magyar nyelvre állítja.
Nagyjából mindent aliról rendeltem anno (az akkori hsz-emben linkeltem a tartozékokat), egy alzás tokot rendeltem amíg megérkeztek az alkatrészek, inkább az alzás volt a pénzkidobás (~10e ft) mint a kínaiak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest