- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayrton
tag
Sziasztok! egy kis help kellene... amikor hivok valakit, fülemhez teszem elsötétül, ez idáig nem gond, de ha elemelem a fülemtöl végig sötét marad
azaz nem tudom én megszakitani a hivást. ez azért is rossz például mert ha nem veszi fel az illetö, akkor totál sötét marad , semmilyen gombra nem reagál!! ma 3-szor kellett ujra inditani a telot. ha valaki felveszi, beszélünk, szintén ezalatt sötét marad. ha a másik fél leteszi a telefonját, akkor világosodik ki az enyém.. ez szintén kellemetlen.. szóval help ! 
Másik dolog,ami annyira nem géz, hogy ujrainditásnál a miui regisztrálni akarja a két sim kártyámat, ami nem sikerül .. ettöl függetlenül ez nem befolyásol semmit..
harmadik dolog, hogy vodafone red-em van, 4g eléréssel. azonban "csak" hspa+ a maximum amit produkálni tud.. debrecenben eddig mindenhol van voda 4g bármilyen más teloval.
note pro- multi legfrissebb van .
előre is köszönöm a segitségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azaz nem tudom én megszakitani a hivást. ez azért is rossz például mert ha nem veszi fel az illetö, akkor totál sötét marad , semmilyen gombra nem reagál!! ma 3-szor kellett ujra inditani a telot. ha valaki felveszi, beszélünk, szintén ezalatt sötét marad. ha a másik fél leteszi a telefonját, akkor világosodik ki az enyém.. ez szintén kellemetlen.. szóval help !