- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayrton
tag
Sziasztok! egy kis help kellene... amikor hivok valakit, fülemhez teszem elsötétül, ez idáig nem gond, de ha elemelem a fülemtöl végig sötét marad
azaz nem tudom én megszakitani a hivást. ez azért is rossz például mert ha nem veszi fel az illetö, akkor totál sötét marad , semmilyen gombra nem reagál!! ma 3-szor kellett ujra inditani a telot. ha valaki felveszi, beszélünk, szintén ezalatt sötét marad. ha a másik fél leteszi a telefonját, akkor világosodik ki az enyém.. ez szintén kellemetlen.. szóval help ! 
Másik dolog,ami annyira nem géz, hogy ujrainditásnál a miui regisztrálni akarja a két sim kártyámat, ami nem sikerül .. ettöl függetlenül ez nem befolyásol semmit..
harmadik dolog, hogy vodafone red-em van, 4g eléréssel. azonban "csak" hspa+ a maximum amit produkálni tud.. debrecenben eddig mindenhol van voda 4g bármilyen más teloval.
note pro- multi legfrissebb van .
előre is köszönöm a segitségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Bittorrent topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azaz nem tudom én megszakitani a hivást. ez azért is rossz például mert ha nem veszi fel az illetö, akkor totál sötét marad , semmilyen gombra nem reagál!! ma 3-szor kellett ujra inditani a telot. ha valaki felveszi, beszélünk, szintén ezalatt sötét marad. ha a másik fél leteszi a telefonját, akkor világosodik ki az enyém.. ez szintén kellemetlen.. szóval help !