- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Szerintem folytassuk itt az Mi Band 3 témát, ne legyen kavarodás.
-
Pubszon
veterán
válasz
B-L-A-C-K #15148 üzenetére
Biztosan van a közelbe valakinek.
Ez a videó is erről szól, hogyan kell a nyelvet angolra cserélni. -
Pubszon
veterán
válasz
Real_Necro #15143 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok rá.
Kínai appal én sem fogok vesződni.
Technikailag biztonságosan meg lehetne oldani, efelől nincs kétségem, kérdés, hogy meg fogják e... -
Pubszon
veterán
válasz
havri1 #15139 üzenetére
Én pedig esélyesnek tartom, mivel a karkötő csak NFC modulként fog üzemelni, minden más a telefonon fog zajlani, mintha a telefonba lenne beépítve az NFC.
Meg tudják csinálni BT-on is a biztonságos kapcsolatot. Ha pedig nincs kapcsolat a telefonnal, egyértelműen nem lehet vele fizetni.
Vagy például csak ha nagyon közel van a karkötő a telefonhoz, akkor utána 5 másodpercig lehet vele fizetni. Ilyet is el tudok képzelni. Mint ahogy a telefon zárolás feloldása BT eszközzel. Hiába van kapcsolat, nem oldja fel csak ha 30-40cm-en belül van a karkötő a telefontól.
Nagyvonalakban annyi a különbség a beépített NFC-vel szemben, hogy nem vezetéken hanem vezeték nélkül kapcsolódik a telefonhoz.Nem ez lesz az első kütyü amivel lehet fizetni.[link]
-
Pubszon
veterán
Nekem is nagyon jó lenne már az MB3, de félek hogy hiányozna az NFC, ezért kénytelen vagyok várni, addig elvagyok az MB2-vel.
OTP-s vagyok, kíváncsian várom hogy fog menni vele a fizetés.
Ha minden jól fog menni, elég laza dolog. -
Pubszon
veterán
válasz
Real_Necro #15118 üzenetére
Bocsánat, hogy megosztottam ezt a hírt azoknak, akik esetleg nem tudták.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest