- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
andrisbandi #8883 üzenetére
Múltkor Xiaomi eladótól rendeltem egy Mi Bandet, meg egy powerbankot. Írtam nekik, hogy megoldhatnánk egy csomagban, talán átfér vámon, és akkor nem kellene 2*3 dollár postát fizetnem. Kaptam a választ, hogy neeeeem, sehogy sem tudják megoldani, bocs. Most már látom...
Szerk: Klaymen: A powerbank nekem még meg se jött, pedig egyszerre lettek feladva.
-
aktív tag
Tényleg, köszönöm.
Most teszteljük ezt, aztán ha más nem, akkor kipróbálom a LilProphet90 ajánlását.
dekrer: Amúgy igen. Így fél nap távlatában én is így vagyok vele. Mert árban tényleg azt mondom megérte nagyon, az okos órát feleslegesnek tartom, ez pont annyit tud, amennyit szeretnék tőle. Csak kár, hogy 15 alkalmazás kell hozzá, hogy minden apróság testre szabható legyen.
-
aktív tag
Sziasztok! Nemrég érkezett egy Mi Band nekem is Getone-ról, és igazat megvallva eddig eléggé csalódott vagyok. Leginkább az értesítéses része érdekelt a dolognak, az aktivitásmérésre csak ráadásként tekintettem. A kezdeti nehézségek (regisztrálni az appból nem lehet, a tweaked verzióval az istenért se akar összepárosodni) sikerült a Playes appal összepárosítani 1 óra szenvedés után. Nálam itt a legjelentéktelenebb appokhoz tudok csak értesítést kapcsolni (Fb, Messenger, Gmail véletlenül se szerepel).
Látom van hozzá ez a külsős Notify V2 vagy a Tools program, amiben lehet személyre szabott értesítéseket gyártani. De most komolyan, két alkalmazás kell ahhoz, hogy tudjam ki írt nekem, anélkül, hogy elővegyem a telefont? Xiaominak miért nem sikerült ezt megoldani?
Aki használja ezeket melyikért érdemesebb fizetni? Nagyjából egy áron mennek azt hiszem.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest