Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• karesz1234

csendes tag

válasz FingR86 #4552 üzenetére

igen igen ez megvan, viszont itt ennél elakadtam: -nyisd meg a telepített python cmd ablakot (sima win CMD is jó) és csináld meg a két sor beillesztését:
    (mappa megjelölése) python -m pip install -r requirements.txt
    python addmesh.py

hiába tallózom ki a mappát, hiába python-nal futtatom nem találja a targetet........ így a telepítést sem tudtam megcsinálni. Mit csesztem el?

• karesz1234

csendes tag

sziasztok,

már pár napja olvasom a leírásaitokat, hozzászólásaitokat, javaslataitokat. Ezeket ez úton is köszi.
    Egyelőre nem boldogulok a dologgal.
    problem a következő:
    Mesh hálózatot szeretnék (nem akarok falat furkálni, bár kábelen lenne a stabil és nagyobb sávszél, jelveszteségcsökkenés stb... az igaz)
    Van 2db ax3600, 1 db ax1800 és 1 db ax3200 dobozom.

Na a gond ott van, hogy az egyik 3600-as a master, az ax1800-at tudtam bekötni mesh node-ba, DE a 3600-at nem is látja (sem kábelen, sem másként).
    A 3200 esetében full reset és mesh connect után látja, viszont a mesh expand folyamat végén nem tudja befejezni a folyamatot. Tehát 4 dobozból 2 amit össze tudok rakni.
    Mind2 ax3600-on már a cn verzió fut. lokációk mindenhol HUN.
    Nekem a jelerősség nem annyira vész, sőt egész jó, az alapterületem nagy ezért kell ennyi doboz, és keszekusza a ház is. Viszont így eléggé ergya a hatásfoka a dolognak, ja és nem kevésbe került a szett így......

Szerintetek mit merre próbáljak meg, hogy a másik 3600-at és a 3200-at is a mesh részévé varázsoljam?

nagyon köszi
    Karesz :)

Új hozzászólás Aktív témák