- Honor 200 Pro - mobilportré
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
KilgoreTrout #6779 üzenetére
Tedd fel a kínai patchelt firmwaret, leírás/firmware az összefoglalóban. Openwrt szerintem nem éri meg, gui szebb meg több az állítási lehetőség, teljesítményben viszont gyengébb.
-
Rick4
félisten
válasz
KilgoreTrout #4797 üzenetére
Értem, ezért is írtam, hogy érthető a dolog... Igaz, én nem vagyok félős, mert ha villanykörtén keresztül törnének, az kicsit nehezebb, mint egy sima androidos linken, fertőzött alkalmazáson, amin ugye mindenki érintésmentesen fizet, szóval az a vonal kifizetődőbbnek tűnik.
De biztos van olyan perverz észak- koreai, aki a villanykörtén keresztül próbálkozik, szóval jobb az óvatosság. -
Rick4
félisten
válasz
KilgoreTrout #4793 üzenetére
És mindezt google szervereken, mindenféle itthoni eszközökön keresztül beszéljük, és fogalmunk sincs, hogy tudják, mikor mit ettünk, milyen alsógatya meg póló van rajtunk.
A sávszél kérdésre ott a QOS, vagy ha nagyon akarod, be kell rakni a 2.4-es eszközöknek egy 5 ezer forintos tp link routert, és kész. Ebből a szempontból érhető a külön háló, viszont szerintem ez itt nem működik.
-
dchard
veterán
válasz
KilgoreTrout #4793 üzenetére
Ha ezt szeretnéd akkor egy rádió, két BSSID és AP szeparáció a megoldás, nem egy külön rádió. Bár hogy ettől mitől lesz a hazatelefonálós kínai kütyüd biztonságosabb, azt nem nagyon értem...
-
Rick4
félisten
válasz
KilgoreTrout #4788 üzenetére
Miért kell nekik külön hálózat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iqos cigaretta
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest