Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Ez nagyon korrekt, köszönöm, jó is lesz, viszont elQrtam, nem kicsit, nagyon..

Van itthon 3 ilyen routerem, egyik el van pakolva, másikon a gyári rendszer volt az itthoni dolgokhoz belőve, tarcsiba el volt téve. Ma elővettem, beraktam az openwrt-s helyére, hogy menjen, amíg mókolom... Namost az openwrt-ssel nem volt net, mondom nem gond, amiwifi repair toollal visszarakom a gyárit, és megcsinálom elölről.
Erre mit nyomok?
a fő rutert, ami épp mindent vitt, a gyári rendszerherz viszont nincs mentésem, gyorsan csináltam ssh-t, most nézem, onnan hogy jutok át openwrt-re, akkor már a véglegesre, szóval most épp sikerült visszacsinálni, hogy menjen, tenném fel az openwrt-t, mert arra viszont lesz mentésem.
(portforwardok, fix ip-k, adblock fehérlista, és minden ami kell)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

trance89