Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz dchard #4913 üzenetére

A Robimarko-féle OpenWRT-nál már meg van oldva az a bug, hogy nem lehet frissíteni a LuCI felületen betallózva az újabb verzió bin-fájlját?

Május óta van AX3600-om, első dolgom volt a Robimarko-féle OWRT feltétele rá és amúgy elégedett vagyok vele, csak kb. egy hónapja próbáltam így újabb verzióra frissíteni és akkor nem ment (elvileg lefutott, gyakorlatban meg maradt a korábbi verzió - a 4. ilyen kísérlet után feladtam akkor).

Az OpenWRT wikin még mindig kint van, mint probléma, de nem tudon, ez mennyire frissül: Sysupgrade does work, but for now there is currently a know issue where you need to flash the device two or more times (via sysupgrade) for the firmware to be upgraded, it should be fixed in the official firmware

• Rick4

félisten

válasz dchard #4913 üzenetére

És nem tudom visszatenni a gyárit, majd onnan a hivatalosra frissíteni? Dehogynem! Eszembe se jutna egyik verzióra ráfrissíteni a másikat, ez rossz példa volt, mert egyrészt nem történhet meg magától, ha megtörténik az pedig user error, és nem a router, vagy nem a fw hibája, és pláne nem érinti semmilyen szinten a jelenlegi működést.
    Ansuel, Robimarko, és rajtad kívül a készítő, Dimfish is ott van az openwrt fejlesztői theadben, sőt, ő maga posztolta oda be a linket 10 napja amit én is betettem, és egyértelműen leírta, hogy nem megy a sima frissítés a régi kisebb tárhelyes rendszerről, újra kell pakolni.. Ha ezek után ráfrissítek, az már az én bajom, nem a routeré. Ilyen akármivel meg lehet csinálni, ez nem a készülék hibája.

Új hozzászólás Aktív témák