- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
trance89 #4620 üzenetére
"Szerinted az openwrt egy tökéletes fw, szerintem pedig egy félkész tákolmány."
Senki nem hiszi, hogy az OpenWRT tökéletes. Ez az állítás pont ugyanakkora tévedés, mint hogy félkész tákolmány. A több évvel ezelőtti rossz tapasztalatod kivetülése látszik a leginkább ezeken a szélsőséges kijelentéseken.
Ha a Wifi teljestmény érdekel, akkor azt tudom neked mondani, hogy egy Xiaomi Mi11Lite 5G-NE-vel (AX, 1x1), és egy Intel AX210 kártyával (AX, 2x2) szoktam tesztelni, a telefonon stabilan 6-700Mbit jön ki lefelé, felfelé 4-500Mbit, az AX210 esetén a gigabit ethernet a szűk keresztmetszet, de ha a teszt a router és a kártya között zajlik, akkor lehet mérni 1.3-1.4gigabitet is stabilan (160MHz-en). Ettől függetlenül nincs NSS offload OWRT alatt, ami azért néha jó lenne. Én crash-t lassan egy éve nem láttam, és biztos lehetsz benne, hogy ha heti újraindulásokat látnék, én sem használnám, az egész háztartásomat ez a router szolgálja ki, nem hobbiból van. Mesh témában én nem tudok nyilatkozni. PPPoE mellett is kijön belőle a gigabit stabilan, ez alapvetően az erős ARM magoknak köszönhető, szerencsére a kernel rengeteget fejlődött itt is. Az ethernet driver butácska, de ebből az átlag user nem igen lát semmit. Itt tart a történet most. Hamarosan elkészül a PR, és hivatalosan is platform szintű támogatás lesz OWRT-ben az IPQ807x-re, ami nem csak az AX3600-at és AX6-ot, de egyéb routereket is jelent. De ha belenézel a hivatalos topikba ott is láthatod, hogy 1-2 szélsőséges konfigot leszámítva (amik a gyári verzióval nem is lehetségesek) stabil a technika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- The First Berserker: Khazan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged