- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
2018
senior tag
Sajna a régi router még csak véletlenül sem gigabites porttal rendelkezik, nagyon régi. Én azért vettem ezt a routert mert reméltem hogy nem kell majd mókolni vele, de ez így nem egyszerű. Én a régi routert ki szeretném iktatni és mindenre ezt az eszközt használni, ip tvhez is, meg wifire is. Azért vettem mert elégtelen a sebesség amit tud a párom 1x éves routere.
-
2018
senior tag
A t-s router lan 1-re van dugva az ax 3600 xiaomi router wan portja. És a lan 2-re van dugva a beltéri. Itt minden féle infót olvasni, 227-es filmware kell mert az támogatja ip tv-t kezdve nagyon sok minden és már belezavarodtam. Mi az a hgw, és hogy kapcsoljak ap módra? Az a baj bekavarjuk a régi routert, holott az egyáltalán nincs képben. Csak hogy szemléltessem azért írtam, azzal meg megy az ip tv. Azért írtam le. Ezzel az új csodával meg nem megy. Ja és még az van hogy egyáltalán nem vagyok hálózati szaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest