- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
A FEM-tol alapvetoen nem fugg a sebesség. Nyilvan jobb lehet az AX3600 messzebbrol, de ez szerintem is hibahataron beluli eredmeny. Mivel lenyegeben ua. a hw, igy nem is lehet kulonbseg. Illetve ha nagyon belegondolunk de! Ha interferalnak az antennak akkor lehet abbol gond es vegeredmenyben okozhat sebesseg csokkenest. Az AX9000-nel pont ezert raktak a kimenetre szuroket, mert mar annyi az antenna, raadasul dual 5Ghz, hogy ha ezt nem lepik meg, akkor borul az egesz hw. Egyebkent en jobban szeretem a nem labor korulmenyeket, mert az all kozelebb a valosaghoz.
Ami egyelore rejtely szamomra es amirol mar irtam neked illetve itt is megemlitettek mar, hogy reboot utan gyors az 5G, aztan egy ido utan ugy belassul, es elkezd laggolni, hogy komolyan hatareset a hasznalhatosaga.
Valami nem ok az fw-ben es ezt a legujabb verzioban sem orvosoltak. Azert is kellene az ssh, hogy hatha latok valamit a logokban, amibol ki tudok indulni. Valamit mar sikerult kinyernek a rendszerbol, de azzal egyelore nem jutottam elore.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest