Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
Szerintetek a kínai verziós x15re lehet magyar nyelvet farigcsálni? Valamint úgy néztem van b20 támogatás de javítsátok ki ha tévedek
-
V.Dave
senior tag
SziasztokMi lehet az a plusz jel a WiFi fölött ?
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok
Gesztus vezérléssel valami problémám van , sokszor kikapcsol néhány másodpercre. Nem tudom az okát de nagyon idegesítő . Másnál is?
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok
nekem 10%-ot merül konstans éjszaka. (kb este 9-reggel 5)
Ez normális? Lehet valamit kezdeni vele?
-
V.Dave
senior tag
Valaki próbálta már nagy Kijelzővel összekötni a telefont? A type C tudja a 4k 120hz-et?
-
V.Dave
senior tag
Hello
Valaki kukazta a gyári kijelző védő fóliát? Az enyém már brutál karcos, vettem helyette üveget de az optikai olvasó miatt nem tudom hogy feltegyem-e
-
V.Dave
senior tag
11 lite 5g... Nagyobb volt sokkal de jóval vékonyabb. Győrben még ma sem lehet meg nyomkodni mert nem is hallottak róla de Pesten a sarki zöldségesnél ilyennel dobaloznak. Na mindegy én kisebb telefont akartam mindenképpen. Ami kicsit fura volt hogy nem volt még az a hűha érzés hogy mennyivel jobb telefon. Csak annyi hogy mindenben jobb egy kicsit. Na meg hogy ez a tok qrvara csúszik
-
V.Dave
senior tag
A régi telefonon úgy hogy nincs benne SIM kártya már 2 napja 99 %on áll pedig Spotify használva van. Arra gondoltam ha a 14 esetén át állnék e-simre akkor itt is szinte 0 lenne a készenléti fogyasztás?
-
V.Dave
senior tag
Kollégámmal ezt a hyper os-t hyper fosnak mondjuk csak. Ő sincs megelégedve ezekkel az új "ficsőrökkel"
(Mondjuk velem nem basznak ki mert accubattery méri az SoT-t)
-
V.Dave
senior tag
Hová költözött a kijelző idő mutató?
-
V.Dave
senior tag
Valaki be szerezte már? Vagy mindenki várja hogy egy kicsit "le nyugodjon" az ára
-
V.Dave
senior tag
Lehet már valahol nyomkodni Győrben? Vagy csak bp-n de ott a sarki zöldségesnél is
-
V.Dave
senior tag
Ennyi pénzért pakolhatnak hozzá valami értékes és hasznos kütyüt, mint pl roller vagy air fryer. De nem így lesz cserébe lesz nekünk zseb nyomtató. Hurrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest