Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #3398 üzenetére
Nálam így van kirakva egy láthatatlan widget és tök jó, hogy nem kell keresni egy db ikont, elég csak ott megérinteni a képernyőt. Micsoda lustaság egyébként, hogy már a duplakopp felét is le akarjuk spórolni.
[kép] -
-
ggeleven
őstag
Én ezt használom: One Click Lock Screen
A Kisegítő lehetőségek/Letöltött alkalmazások alatt engedélyt kell adni neki. Lehet azért nem ment a többi, mert nem kaptak engedélyt?
Keress rá a MIUI/HyperOS topicra, mert ha sok kérdésed lesz (és lesz), akkor inkább ott kérdezd, ha nem típusspecifikus.Segítünk persze szívesen itt is, nem elzavarni akarlak.
-
oggy50
csendes újonc
Megvettem a 13T--t, háát, ezt a kicsit nyakatekert menüt szoknom kell, 8év huvajozás után, de menni fog
Csináltam pár összehasonlító képet 30pro vs 13t, normál, 5x zoom és 10x zoom, és azt kell, hogy mondjam, nem sokat fejlődött 5 év alatt a technika!
Apropó, nem tudtok valami egyszerű képernyő lezáró widgetet ami működik is?
Play áruházból letöltöttem vagy 20 variációt, de egyik sem jó semmire sem -
-
szita.erno
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy a telefon képét nem tudom kivetiteni LG - tévére. Neki áll csatlakozni és egy idő után meg szakad minden.
Tudtok valami megoldást erre? -
tom81042
tag
Ilyen van, hogy ennél a telefonnál már nem a xiaomi cloud - ba szinkronizálja a képeket? És nem is lehet beállítani hogy oda szinkronizálja, onnan szedje vissza a már ott lévő képeim, mivel oda van prémium előfizetésem, nem retek Google - höz? Mivel ez egy Xiaomi telefon, nem egy Google Pixel??
-
Pocak89
senior tag
13T global-ra megkaptam az 1.0.6.0 frissítést.
-
dannyl
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3383 üzenetére
Évente 1 alkalmat linkeltél
Azért ez nem áll meg így nálam.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3380 üzenetére
Pedig ez nettó baromság.
Ugyanazt a Samsung órát már vagy 5 telefonhoz csatlakoztattam, egy volt Samsung, pont ugyanúgy működött mindegyikkel, kivéve az EKG-t.
Az appal felrakom ugyanazt a keretrendszert, neki épp tök mindegy, milyen telefonon fut, kivéve persze, ha a Xiaomi agresszív app bezárása miatt volt így, amit nem sikerült jól beállítani. De akkor ez biza user error. -
dannyl
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3380 üzenetére
Akkor csak én vagyok rohadt mákos
-
tom81042
tag
Mondjuk szerintem aki nem akar "romolgatni" az vegyen Iphone-t és ennyi. Pont ez volt a jo az androidban hogy sokkal jobban testre szabhato root-olhato (volt) és nem korlátozgattak semmilyen módon! Pl ilyenek hogy nem csinálhatok screenshot-ot egy alkalmazásról, WTF?? , és egyéb értelmetlen elmebetegségek...
Nyilván látom én is, hogy ez az út sajnos, hogy ez a custom ROM szép lassan meg fog szűnni Android-ra, de azért had ne én legyek már eltévedve, meg had ne tetsszen már nekem az hogy föntről letolják emberek millióinak a torkán azt hogy kevesebbet kap ugynazért a pénzért és erősen korlátozgatva lesz!
Lehet az uj generacio mar ennyire birka hogy oket még csak nem is zavarja, de engem azért eléggé zavar ez!
-
dannyl
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3377 üzenetére
Ez mondjuk nem tudom, hogy mi alapján íródott, de nekem soha nem volt Samu telóm, órám viszont igen. És semmi baja nem volt soha. Nem merült gyorsan, nem dobta soha a jelet. Szóval ez így elég sarkos.
-
Ferenczi Áko
addikt
Vedd meg nyugodtan, jó telefon.. A zoom kamera ugyan tényleg "csak" 2x, de a főkamera sokkal jobb képeket készít mint a P30 Pro.. Az éjszakai módról nem tudok nyilatkozni, a Mindig aktív kijelzőnek viszont tényleg a demo szoftver kavarhatott be, mert az szerintem a legjobb a telefonok között, főleg ha a Szuper háttérrel együtt használod
-
oggy71
tag
Ma megnéztem Euronicsba mindkét verziót, a sima T 1.0.7.0-án volt, a Pro még csak a 4-en.
A sima T nekem elég volna, de 3 dolog nem tetszik, a legfájóbb a csak 2x-es zoom, a rendes éjszakai mód amit a P30-pro tud, naa az sincs!
Az Alwais on-t sem tudtam rendesen beállítani, hiába állítottam mindig-re, rám se bagózott telo!
Bár lehet a demo animáció kavart be!
Most lejjebb vitték az árát, a sima 170e Euronicsba.
Alapjában véve nem rossz holmi ez, de valahogy nem győzött meg!
Viszont ár érték arányban nem rossz!
Nem akarok vagyonkat költeni telre, tehát lenyelem a békákat, s vszínű ez lesz.. -
tom81042
tag
Rendeltem en is egy sima 13T -t, es egy tokot is, 372 Ft, azaz 1 dollar volt ilyen nagyon akciosan:
https://www.aliexpress.com/item/1005006274408237.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.c7bd18029DyTnHKb 1 het mire megjon a telo, (coolmobile.hu -rol ) es 2 het a tok.
Valszeg Taiwan ROM lesz, amint unlockolni tudom a bootloader-t, es utana zarom is.
Ez az egy problemam van, hogy nem lehet custom rom, es elkezdtek korlatozgatni, ami egy vicc, ha megveszek egy hardvare-t akkor hagy hasznaljam mar ugy ahogy akarom meg hagy tegyek ra azt amit akarok. De sajnos nem ez van, a Google wallet-el is trukkozni kell mar a mostani lisa telommal is, illetve van olyan alkalmazas ami nyitott bootloaderrel el sem indul. Szoval ez lesz a jovo sajnos, a zart bl.
-
ToBeY
nagyúr
Hali letöltöttem egy videót a galiéria/videók alatt látszik,de pl fájlkezelő/videók alatt nem,meg úgy igazából sehol máshol.Miért?
-
Carline
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3363 üzenetére
Sajnálom azokat akiknek nem frissül az OS.
Én január elején vettem át, BL unlock után TW romot tettem fel. Februárban jött rá a Hyper majd áprilisban és most augusztusban frissült (itt még csak 1.0.3.0.-nál tart a számozás.)
Nekem ez az ütem megfelel, nem érzem a frissítés hiányát.Lett egy új Összekapcsolhatóság menüpont. Kipróbáltam volna de a régi 10T Pro-val nem tud mit kezdeni.
-
kóóó
aktív tag
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3360 üzenetére
Köszi a választ.Én se találtam rá módot a megváltoztatásra.
Sajnos a lokalizció-nál felajánlott és az a település között ahol én vagyok,nagyjából 4km van.Így simán van olyan,hogy azt írja esik,de nincs semmi vagy fordítva... -
-
ToBeY
nagyúr
A gyári weather app lokalizáció szerinti települést hozzá a fő oldalon, én beírtam kézzel hogy én hol vagyok ténylegesen.
Kérdés:Hogyan lehet hogy a beírt települést hozzá első oldalon és ne kelljen megnyitni és lapozni a valódi időjárásért? -
Cyberboy42
senior tag
Én most jöttem rá hogy a szelfi kamerával is tudok slow-mo-t csinálni, 1080p-ben akár, viszont 120fps-el.
a sima videó meg csak 30fps lehet. Na msot akkor ez a 120 HZ-s lassított felvétel valami interpolált képekkel van trükközve, 30fps ről 120ig, vagy natív 120 esetleg, de akkor hol marad a 60? tud erről valaki valamit, nem találtam sehol infót ilyesmiről -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Viktor0610 #3356 üzenetére
Oh, sebaj, 6x nagyításban is olyan tű éles képet csinál, hogy azt hittem optikai..
-
válasz
Ferenczi Áko #3355 üzenetére
Sajnálom, de átvertek.
-
M0RGI
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3351 üzenetére
A 2x helyetti 3x zoomkamera miatt? 😯
-
ggeleven
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3351 üzenetére
Arra én is szívesen váltanék, de túl drága nekem.
Grat hozzá! Reméljük problémamentes lesz és bírja a forróságot is, ami nálad sarkallatos pont volt.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Elköszönök, lehet, hogy csak ideiglenesen, Oneplus 12 váltotta a 13T telefonomat.. Hiányzott a zoom kamera.. Egyébként a Xiaomi felhasználói felülete a legjobb szerintem, már most van ami hiányzik belőle..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest