- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én évek óta rögzítek minden beszélgetést. Nem akarok zsarolni senkit. Egyszer számonkértem egy ismerőst egy istenbizony ígérete miatt, amit utólag hevesen tagadott, sőt egyenesen lehazugozott. Másnap reggel elküldtem neki a felvételt, mindjárt más lett a hozzáállása.
Egyébként leginkább arra használom, hogy elhangzott infókat nem kell jegyzetelni, hanem visszahallgatom.
De pozitív történet is legyen: néhány éve elvesztettem egy régi barátot egy autóbalesetben. Feleségével tartottuk továbbra is a kapcsolatot. Egyszer sírva mondta, hogy a hangja nagyon hiányzik (mármint az elhunyt férje hangja). Csodálkoztam, hogy sehol egy családi videó róla a mai világban. Fotó volt ezernyi, de a hangja nem maradt meg. Aztán egyszercsak beugrott a megoldás: előkerestem egy hosszabb telefonbeszélgetésünk felvételét, és odaadtam az özvegynek. Azóta is hálálkodik érte. -
válasz
janeszgol #65 üzenetére
Nekem fáj, hogy nincs video kimenet. P30-at rendszeresen használom 50"-os tévére kötve dokkolóval, drótnélküli billentyűzettel, desk módban. Én ezt nagyon megszoktam, kényelmes. Laptopot teljesen kiváltotta, el is adtam, mert már két éve be se kapcsoltam. Vezeték nélkül meg tudnám oldani Cromecast segítségével a Xiaomi 13 tévére kivetítését, de desk módja akkor sem lesz. Ezért engedtem el a Zenfone9-et is. Marad az S23.
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest