Új hozzászólás Aktív témák
-
CubeDogg
tag
válasz
PPatrik #3277 üzenetére
Szia!
Nekem sem előtte sem utána nem volt komolyabb bajom a telefonnal. Pár apró hülyeséget leszámítva (amik inkább csak idegesítőek voltak. Pl. a 2.102-es verziónál ha a space-re nyomtam a billentyűzeten, úgy érzékelte minta a vissza gesztust csináltam volna és eltűnt a billentyűzet.
De a játékok tekintetében gyorsult, javult a teljesítmény. Az üzemidő (2 év után is) nagyjából megegyezik a vétel kori állapottal (ha beleszámoljuk, hogy az akksi az óta fizikailag valamennyit nyilván romlott) akkor összességében még javult is
A rendszer gyors, stabil, a mobilfizetés megy. Az üzemidő még mindíg kiemelkedő, ha nem játszom komoly játékokkal, 5-6 óra képernyőidő is kijön és nem ritka a másfél 2 nap üzemidő.
Én továbbra sem bántam meg, hogy ezt a telefont vettem.
Nekem egyetlen nagy bajom van csak vele....azok az átkozott frissítések. Gyakorlatilag a MIUI-ról HyperOS-re frissítéa óta, csak manuálisan mentek rá update-ek (türelmetlen voltam).
Ha konkrétabb kérdésed van esetleg írd meg
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest