Aktív témák
-
Heng®
tag
Félórája egy kedves úriember elvitte a karit, így a topic is zárható.
-
viharhozo
addikt
Ket honapja all rendeles alatt.
A Ditech egyebkent is viszonylag draga bolt, raadasul nekem egy darab procit nem voltak hajlandok eladni magyar ceges szamlara afa nelkul, de ez mellekszal. Emellett az olcsobbik Asus listaara 680 euro, ami ugye 170k, meg akad utiktsg is. A bolt ketsegtelen elonye, h a Handelskaion gyorsan oda lehet erni, nem kell bemenni Becsbe.
[Szerkesztve] -
B@dsector
aktív tag
Szép a kicsike, de sajna már van egy GTX a gépemben
Up!
-
Heng®
tag
Felhívtak és úgy néz ki elviszik.
-
Peace
nagyúr
Nem semmi a cumó!!! Az a 0,03 GHz Memory Clock emelés nagyon LOL mondjuk!
6800 GT-m nekem is osztrákoktól lett behozva, mikor még hazánkban csak röhögtek rám minden kereskedésben, hogy mit is akarok?? -
Elnézést, de:
, illetve:
Up! a cuccnak, ha a gépem viszik a hónapban, lehet megveszem...ha sikerül -
Rover623
félisten
Csak az 1 hó gari miatt...
Pont erről az árról indulnak most Osztrákiában az új (FULL GARIS) 512MB-os GTX-ek...
MSI, 633ajró = 158250HUF
Asus, 643ajró = 160750HUF
Gondolom az XFX drágább volt, de ha visszaügyeskedték a ''mervertstájert'', akkor valszeg ennyibe van...
Szóval Pestről egy telefon után már megéri kiautózni azért a pár év gariért... -
Beniben
tag
Kéne 2db
VW Golf IV-et beszámítasz -
pegazus
senior tag
aztaku....
Neked mindig vannak finomságaid -
knajf
senior tag
csak egy két kérdés: mi célból vetted? mi a storyja?
a másik kérdés: miért csak 1 hónap gari van rá? hogy jön ez ki?
a többi viszont HATALMAS UP MERT ISZONYATIZOMBRUTÁLKIRÁLYSIRÁLY KÁRTYA! -
Heng®
tag
Ez a képet találtam róla neten:
Igen nálam van szépen pihen a fóliás dobozában, majd az új tulaja kibontja. Azt hiszem taiwanról van, bár ez nem 100% én ausztriában vettem. -
Heng®
tag
Eladó egy XFX GeForce 7800 GTX 512MB DDR3 PCI-E videokárya dobozaiban minden tartozékával. Garancia 1hónap Ár: 160.000
Aki hamarabb hozza kp-t azé, légyszíves az olcsóbban tudok stb. beszólásokat hagyjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest