- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
joysefke #472 üzenetére
Bespejzoltam a Steam sale-sen a játékot, és gondoltam az ajánlott second wave opciókat bekapcsolom, és most jött a meglepetés, hogy jópár általad listázott opciót nem találtam meg... Nekem nincsen Absolutely critical; The greater good; Marathon és Mind hates matter állítási lehetőség.
Valamit elsz.rtam és rossz helyen keresem?
A játék indításakor a nehézségi foknál látok egy second wave beállítást, ahol nincsenek ezek a funkciók (Enemy Within verziót indíttam).
Más: A tutoriál csata után miért csak Észak Amerika és Európa választható? A többi kontinens piros...
-
-
válasz
joysefke #478 üzenetére
Hát igen, ez is egy játékstílus. Próbáltam így is, nekem nem annyira jött be.
Nekem mindig van néhány rusher katonám, és minimum 2 sniper squadsight-tal, így szinte csak utóbbiak esetében használom az álcalehetőségeket, míg pozícióba küldöm őket.
A rusholók maxos páncél+kitin, jellemzően heavy vagy assault. Náluk szokott lenni kábító is, ha kéne valami fegyver az ellenféltől, amire sajnálom az anyagokat legyártani.
Olykor viszek egy durván felpáncélozott mimetic skines embert is alloy cannonnal.
Volt már olyan is, hogy csak a drónokat küldtem küldetésre, embert nem...
Impossible-n így is vérfagyasztó, nyugi. Főleg a terror küldetések... Említettem az esetet, mikor libasroban dobott sectopodokat... nem rohantam előre, hogy többet triggereljek, egyszerűen egy épületben ott beszélgettek a srácok a kis drónjaikkal egy kupacban... és abból nem lehet kihátrálni, mert ezeknek külön fegyverük van meglőni az elszaladó ellenfelet..
Nagyon para volt...
Impossible-n és részben classicon az EXALT is kemény ellenfél tud lenni. Azt sajnálom csak, hogy nagyon egysíkú küldetéseket kaptunk velük, illetve hogy akármeddig hagyom őket békén, a plazmákat már nem fejlesztik ki maguknak, pedig minden EXALT fegyver sokkal jobban néz ki, mint az alap, örültem volna csinos EXALT plazmáknak. -
-
válasz
joysefke #474 üzenetére
Hát igen, easy-hez és első nekifutásra tök fölösleges a second wave.
Egyébként pont a szuperkatonák megalkotása a lényeg. Egy ilyen szituban tényleg őket dobnák az idegenekre. Olyanokat, akik legjobbak mindenben.A mind hates matter tényleg jó, az nálam is be volt kapcsolva legtöbbször.
-
válasz
joysefke #472 üzenetére
Többit nem próbáltam, de a "Not created equally"/"Hidden potential" kapcsolókat semmiképpen sem ajánlom
Én igen, nagyon jó mindkettő. Még a realitásuk is rendben van, ahogy erősödnek az embereid, úgy céloznak jobban...
Sőt azt mondtanám, impossible-t el sem érdemes kezdeni nélkülük. Még iron man nélkül sem.Én tudom, szívtam vele eleget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged