- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
Hegyirabló #268 üzenetére
annak semmi koze ehhez.
-
válasz
Hegyirabló #268 üzenetére
Amúgy, ez a topik elég hosszú, olvasgass benne bátran.
-
bivalyolo
őstag
válasz
Hegyirabló #263 üzenetére
vannak olyan fejlesztesék előléptetésnél, hogy pl elfogy mind2 lépéslehetősége még tud lőni. lehet pont azt választottad és ezért van az amit írsz.
egyébként érdemes 2 snipert vinni, egy medicet, heavyből is lehet 2, meg egy shotis assault mondjuk.
de ha easyn is kiszednek, akkor szerintem türelmesebben állj hozzá, szépen apránként haladj. -
válasz
Hegyirabló #263 üzenetére
Enyje, ilyeneket azért már illene tudni
Javaslom az embereid skilljeinek átnézését... illetve XCOM wiki tanulmányozást, ha nem megy, tutorialokat nézni is tudsz... ez nem az a game, ami elé naponta leülsz fél órát, és adja a sikerélményt, mint a cod 4354213.
Csomó dolog miatt tudhat egy katona két cselekvést... attól függ, kinek mit fejlesztettél ki.
Amúgy meg nem rusholós játék... óvatosan, lépésről lépésre célszerű haladni benne, én pl, ha tehetem, mindenkit overwatch-be teszek, mikor átadom a kört... jó fedezékhasználat (full cover lehetőleg), mindegyik katona seggét védje egy másik, stb
Mindig van nálam minimum 2 sniper, minimum 2 medic... sniperek minimum egyikén double tap.
Taktikázz.Amúgy ha ez nehéz, gondolom, a DOS-os időkben nem játszottál XCOM-ot
-
válasz
Hegyirabló #261 üzenetére
Attól függ, milyen nehézségen tolod, és milyen achikra játszol.
Easy és normal nagyon könnyűek, Classic már tartogat 1-2 kihívást, az Impossible pedig rajtam is kifogott, bizonytalan időre felfügesztettem úgy egy éve. -
válasz
Hegyirabló #256 üzenetére
Amihez megcsináltad a Skeleton Key-t? Az még közel sem a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest