- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Oké rosz példa volt a ds. De azért nem csőshooter. Nekem a csőshooter a sirius sam de még a cod is.
Tesóm olvasta a könyveket angolul és azért többrál van itt szó mint hogy átváltoznak az emberek mi meg feldaraboljuk őket.
Ismerős volt az avatarod (én azt jegyzem meg és nem a nick-nevet alatta.) Veled toltam úgy hogy csak én beszéltem mikrofonon?
Bocs hogy félbe hagytam. Nemtom már mi volt az oka de valszeg akkoriban volt nagyon kevés szabadidőm.(#373) wednesday
Te is ismerős vagy. vagyis ez a csiga avatar. Tudom hogy ez fórumos nem pedig egyedi de nem sokk csigával beszéltem a fórumon.
Az a cél hogy eljussak oda.
Nem tartom magam hardcore gamernek de easy-n már nem kezdek játékot. Van hogy csak normál de ha ismerem a stilust akkor kapásból hard vagy amit enged. Pl az új splinter. Realistic-en kezdtem ami kb a 4. és legmagasabb fokozat és úgy volt pont jó az élmény.
Ezt csak azért írtam le hogy szemléltessem mennyire ismeretlen vizekre tévedtem ezzel a játékkal. A normal-os bukta után nemhogy easy de legkönyebben kezdtem el játszani mert annyira nem vágtam mi van hogy ott is elég kihívás akadt.Amúgy gondolhattam volna de valahol reménykedtem benne hogy a tudást amit az idegenekből kinyerünk ők nem használják..
vagyis hogy nem fogok találkozni mec-aliennel.
De találkoztam, és míg az én mec-em ugyan veszéjesnek néz ki de látszik rajta hogy inkább funkció mint esztétika, addig az ellenfélé amellett hogy mec volt valami baromi jól nézett ki. Nem volt olyan szögletes vagy hogy mondjam.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagyis hogy nem fogok találkozni mec-aliennel.