Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Oké rosz példa volt a ds. De azért nem csőshooter. Nekem a csőshooter a sirius sam de még a cod is.
Tesóm olvasta a könyveket angolul és azért többrál van itt szó mint hogy átváltoznak az emberek mi meg feldaraboljuk őket.
Ismerős volt az avatarod (én azt jegyzem meg és nem a nick-nevet alatta.) Veled toltam úgy hogy csak én beszéltem mikrofonon?
Bocs hogy félbe hagytam. Nemtom már mi volt az oka de valszeg akkoriban volt nagyon kevés szabadidőm.(#373) wednesday
Te is ismerős vagy. vagyis ez a csiga avatar. Tudom hogy ez fórumos nem pedig egyedi de nem sokk csigával beszéltem a fórumon.
Az a cél hogy eljussak oda.
Nem tartom magam hardcore gamernek de easy-n már nem kezdek játékot. Van hogy csak normál de ha ismerem a stilust akkor kapásból hard vagy amit enged. Pl az új splinter. Realistic-en kezdtem ami kb a 4. és legmagasabb fokozat és úgy volt pont jó az élmény.
Ezt csak azért írtam le hogy szemléltessem mennyire ismeretlen vizekre tévedtem ezzel a játékkal. A normal-os bukta után nemhogy easy de legkönyebben kezdtem el játszani mert annyira nem vágtam mi van hogy ott is elég kihívás akadt.Amúgy gondolhattam volna de valahol reménykedtem benne hogy a tudást amit az idegenekből kinyerünk ők nem használják..
vagyis hogy nem fogok találkozni mec-aliennel.
De találkoztam, és míg az én mec-em ugyan veszéjesnek néz ki de látszik rajta hogy inkább funkció mint esztétika, addig az ellenfélé amellett hogy mec volt valami baromi jól nézett ki. Nem volt olyan szögletes vagy hogy mondjam.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagyis hogy nem fogok találkozni mec-aliennel.