- Hívószám-hamisítás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Persze. Amíg nincsenek pszik, addig nagyon hatékony tud lenni.
Lopakodás: nekem az nem tetszik, hogy óvatosan szétszórom a brigádot a pályán, négyből hárman olyan helyen rejtőznek, ahová nem lát oda egyik ellenfél sem, de amikor a negyedik "lebukik", az egész csapat kikerül a conc.-ből. Pedig nem kellene.
Ráadásul ez valamelyest mégis működik.
Volt egy olyan VIP elrablós feladat, amikor elkaptam két külön járőröző troopert, "le is bukott" a két fős brigád, de mivel a többi pod nem látta a helyszínt, nem rontottak rájuk, járták tovább a maguk útját. Még akkor sem, amikor egy gránáttal lerobbantottam a tetőről a gépágyút, a fél fallal együtt. Betrappoltak az épületbe, kinyírták a vip-et és egész addig nem mozdultak rájuk, míg az ablakon át meg nem pillantották az egyiket kintről. A lövöldözés, robbantás nem érdekelt senkit.
Direkt kipróbáltam, több visszatöltéssel: ha olyan irányba mozogtak a lebukás után, ahol nem takarta az épület őket, a pálya túlsó sarkából is észrevették, de amíg takarásban maradtak, nem érdekelte a többi pod-ot, mi van. Legendary szinten. Ugyanakkor commanderen meg jártam úgy, hogy végigosontam a pályán, egész addig, míg a specnek látótávolságba került a meghackelendő cucc. Ahogy kifosztotta, azonnal megindult a csapat felé minden pod, az is, ami egy tömör fal túloldalán volt, azaz nem láthatott oda.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Hívószám-hamisítás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest