Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Persze. Amíg nincsenek pszik, addig nagyon hatékony tud lenni.
Lopakodás: nekem az nem tetszik, hogy óvatosan szétszórom a brigádot a pályán, négyből hárman olyan helyen rejtőznek, ahová nem lát oda egyik ellenfél sem, de amikor a negyedik "lebukik", az egész csapat kikerül a conc.-ből. Pedig nem kellene.
Ráadásul ez valamelyest mégis működik.
Volt egy olyan VIP elrablós feladat, amikor elkaptam két külön járőröző troopert, "le is bukott" a két fős brigád, de mivel a többi pod nem látta a helyszínt, nem rontottak rájuk, járták tovább a maguk útját. Még akkor sem, amikor egy gránáttal lerobbantottam a tetőről a gépágyút, a fél fallal együtt. Betrappoltak az épületbe, kinyírták a vip-et és egész addig nem mozdultak rájuk, míg az ablakon át meg nem pillantották az egyiket kintről. A lövöldözés, robbantás nem érdekelt senkit.
Direkt kipróbáltam, több visszatöltéssel: ha olyan irányba mozogtak a lebukás után, ahol nem takarta az épület őket, a pálya túlsó sarkából is észrevették, de amíg takarásban maradtak, nem érdekelte a többi pod-ot, mi van. Legendary szinten. Ugyanakkor commanderen meg jártam úgy, hogy végigosontam a pályán, egész addig, míg a specnek látótávolságba került a meghackelendő cucc. Ahogy kifosztotta, azonnal megindult a csapat felé minden pod, az is, ami egy tömör fal túloldalán volt, azaz nem láthatott oda.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest