Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Nekem a research után felajánlotta a beszervezett területek mellett, ahol azt is írja mennyi pénzt kapsz után. Bár kellett cirka 10nap mire rájöttem, hogy a torony nem automatán épül meg, mint a bázis épületei

micafighter: Köszönöm a tippeket, végül visszatöltöttem egy régebbi mentést, szerencsére volt egy bázismentésem pár nappal a gerilla misszió előtt. Sokat nem nyertem vele, de így legalább nincs dupla intel költség. Cserébe előbbre jött a védekezős misszió és találkoztam az első mutonommal. Kellett egy pár nekifutás mire sikerült megoldani.

Elsőre vicces volt: ráküldtem a ranger kapitányt, majd az megfaragja a szép új kardjával-> counterattack, crit, ranger meghal-> szintezni odacipelt Rookie bepánikol és elszalad, a gránátos dettó pánikol és hátba lövi a mesterlövészem...Viszont gondolkozok rajta, hogy újrakezdem, az alapok így már meglesznek (nagyjából) és azért bakiztam párat. Lehet nem kellett volna a nyersanyagot elszórni engineerre, de gondoltam azokból sosem elég. Meg 90 intelért szerezni contactot 30 helyett...
És még a kontinens bónuszaim is vacakok, legalábbis amit eddig látok belőlük. Ázsia ad 20% research csökkentést/labor... Hát kinek van itt laborja?
Ausztrália adna 50%-os csökkentést a Proving groundra, de azt se építettem még fel... Európa meg 10 supply-s rookiekat ad. Nem lenne rossz, ha nem kaptam volna eddig három scannelős küldetést, ami hozzám vágott 2-2 darabot belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robotporszívók
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ausztrália adna 50%-os csökkentést a Proving groundra, de azt se építettem még fel... Európa meg 10 supply-s rookiekat ad. Nem lenne rossz, ha nem kaptam volna eddig három scannelős küldetést, ami hozzám vágott 2-2 darabot belőlük.