- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szemét játék.
Képes volt egy Lost-os küldetésen benyomni nekem, hogy miután megszereztem az infót az advent vonatból, utána öljek meg mindenkit. Mondom ez most mi? A lost folyton spawnol...
No és akkor még bejött a lost mellé a Warlock Chosen is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerencsétlen Warlock mondjuk nem sok vizet zavart, x körönként produkált nekem két spectral zombit, de amúgy meg se moccant. Aztán miután minden lost podot aktiváltam már az egyik katonával, a maradék csapattal felaraszoltam a pozíciójához. Ekkor megmozdult, de volt olyan hülye és belefutott 4 katonányin overwatch-ba. Azt követően már csak egy lövés kellett neki.

Lett is a csata végére 72 killem és 5 katonám is szintet lépett. Pedig paráztam, mert csak egynek volt mindshieldje, így meg keményen rendet tudott volna vágni közöttük a Warlock.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Villanyszerelés
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Képes volt egy Lost-os küldetésen benyomni nekem, hogy miután megszereztem az infót az advent vonatból, utána öljek meg mindenkit. Mondom ez most mi? A lost folyton spawnol...
No és akkor még bejött a lost mellé a Warlock Chosen is. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)