- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szemét játék.
Képes volt egy Lost-os küldetésen benyomni nekem, hogy miután megszereztem az infót az advent vonatból, utána öljek meg mindenkit. Mondom ez most mi? A lost folyton spawnol...
No és akkor még bejött a lost mellé a Warlock Chosen is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerencsétlen Warlock mondjuk nem sok vizet zavart, x körönként produkált nekem két spectral zombit, de amúgy meg se moccant. Aztán miután minden lost podot aktiváltam már az egyik katonával, a maradék csapattal felaraszoltam a pozíciójához. Ekkor megmozdult, de volt olyan hülye és belefutott 4 katonányin overwatch-ba. Azt követően már csak egy lövés kellett neki.

Lett is a csata végére 72 killem és 5 katonám is szintet lépett. Pedig paráztam, mert csak egynek volt mindshieldje, így meg keményen rendet tudott volna vágni közöttük a Warlock.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Képes volt egy Lost-os küldetésen benyomni nekem, hogy miután megszereztem az infót az advent vonatból, utána öljek meg mindenkit. Mondom ez most mi? A lost folyton spawnol...
No és akkor még bejött a lost mellé a Warlock Chosen is. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)