- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez askulljack hogy működik?
Én azt hitten olyan mint az eu-ban az a kábítófegyver volt hogy bármit elkábíthatok vele de eddig nem úgy néz ki.
Tegnap fogni akartam vele e codex-et de nem engedte.
Vagy kéne az a skullmind?
Nem teljesen értem a leírásokat de mintha olyasmit irna hogy az a skill erősebb verziója.
Meg tudom láma vagyok de még mindig ott tartok hogy tanulom a játékot hogy mi hogy merre és tegnap néztem meg a dark event listát majd aszerint mentem rá egy guerilla-ra és jött a megvilágosodás.A fac fejlesztéshez meg annyit hogy egyedül a montly cost-ot írja sárgával szóval lehet hogy nem fedezné a havi keretem a fejlesztést?
Más ötletem nincs mert minden más követelmény zöld tehát van.
A defense matrix-nál írja hogy fejleszthetném egy kis zöld nyíl a sarokban de energia kell hozzá ami meg nincs mert a relay-t nem engedi és itt vagyok meglőve mert nem látom mi nem jó neki.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest