Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Decemberben kaptam ajándékba a passt mert én pont ezért nem veszek semmi ilyen rendszerű dolgokat vagy havidíjas játékot mert nem tudom mikor fogom tudni befejezni/játszani és utálom ha muszájból kell játszanom valamivel.
Cyberpunkot kezdtem el tavaly év vége fele és majdnem 2 hónap volt mire befejeztem a saját tempómban szal most került sor gamepass dolgokra.#3 wjbhbdux
Ezt meg tudom érteni, de így ez az egész platform nekem nem ér többet mint egy demózás vagy max olyan játékokhoz amit gyors végig lehet vinni 1x aztán kuka vagy amíg megveszem valahol ha érdekel tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest