- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Én nem találkoztam még ilyennel, de sajnos sokszor tapasztalom, hogy az Xbox keretrendeszere nem működik megfelelően. Nekünk konzolunk van itthon már ~10 éve és pl. minden pénteken mindig lehalt a Live, amikor az emberek leültek a gépeik elé. Egy idő után mondtam a gyerekeimnek, hogy türelemmel kell lenniük, ez ilyen.
PC-n sajnos nem vagyok ennyire tapasztalt, ami neked és #737 Cseri0058-nek van, arra is próbáltam rákeresni, de kb. ugyanazokat látom, amiket ti a Google-n.Egyszer valahol olvastam azt, hogy a Microsoft Store-ba kellene ki-/be jelentkezni és talán az segít a fiókokkal kapcsolatos hibáknál, de nem vagyok benne biztos. Egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest