- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
titan5
tag
számítógép nem érdekel?lehet beszámolnám az x box-ot.Ha érdekel dobj egy mailt én is baranyai vagyok.
-
Chandler
senior tag
ööö csak a gep mennyiert?
-
Chandler
senior tag
válasz
Silencer83 #48 üzenetére
...
[Szerkesztve] -
fux0r
csendes tag
adok érte 35-ött gamékkal 1ütt!
[Szerkesztve] -
Csimoka
tag
-
Silencer83
addikt
a helyzet csak annyiban valtozott, h a posta kizarva , csak személyesen, Baranyaban barhova tudom vinni...
-
aquatom
csendes tag
Az ilyen ''sötét parasztok'' miatt kényelmetlen a világ.
(nem kell rosszra gondolni, csak a sakkhoz hasonlítalak)
Segíteni akartam azzal, hogy elmesélem mi mi a fasz és akkor esetleg másnak is lesz róla lövése, hogy mit vesz ha már itt vásárol. Tudod még te sem mondtad meg konkrétan mi van a gépben csak célozgattál rá, hogy chip vagy flash.
Elhiszem, hogy a 3 sornál hosszab üzenetek már megterheloek egy két egyénnek, de ezt most elfeledtem és reméltem neked menni fog. Amugy vazzeg rosszul emlékeztem mit hírdetsz és nem figyeltem mert igazából nem ide akartam karcolni az irományt hanem egy másik topikba egy másik fórumon, amin szinte ugyanaz volt a helyzet csak ott a humanoidok befogadóképessége magasabb mint a tiéd. És képzeld; ott felfogtál és lehet velük beszélgetni. Jaaa és ott hozzátartozik a biznisz-hez, hogy mit vesznek... Nálad nem.Sebaj.
Karoggyámán.
Elöször ideges voltam mert jó indulattal írtam te meg böszme vagy. Lehet nem fekszik neked a stílusom, de ennyire nem volt irritáló szvsz. Mostmár röhögök egy nagyot és max dolgozom tovább.
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
phatfarmer #49 üzenetére
köszi az ajánlatot, de nem sajna
kp kellene, v vmi más telcsi -
phatfarmer
csendes tag
Szia.
Csere erre : http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=165712&arc=f
? -
Silencer83
addikt
-
aquatom
csendes tag
A játékokat külön nem adod el? Kellene nekem egy kisebb készlet.
Az ''át van alakítva'' egy igen gyagya kifejezés a box-okkal meg ps-ekkel kapcsolatban. Szvsz egyszerübb mondani, hogy flash-elt vagy chip-elt. Mert ez sem mindegy, és rengeteg bolt megvezeti a vevöket azzal, hogy CHIPTUNING meg ilyen barom szlogenekamikor csak flash-elt a gép. A flash abban tér el a chiptöl, hogy nem építenek be semmi egyéb elektronikai kiegészítöt a boxba, hanem a gyári saját BIOS-át írják felül egy másik moddolt BIOS-al. Ez az egyik megoldás. Aztán a softmodnál még van pár manöver. Viszont... A flash-elt gépet már nem lehet downgrade-elni. Gyári BIOS már nemigen mászik bele majd ha jól tudom, tehát eredeti állapotra nemtudsz visszaállítani bár miért is kellene. Viszont ismét... Ha bármikor kedvet kap egy flash-elt gép tulajdonosa esetleg Live-on játszani akkor már nagyobb gond van mert csak chippelt gépnél lehet de ott is csak olyan chip esetében ami tudja magát inaktiválni vagy te indításkor eldöntheted, hogy kell e most chip vagy nem.
Hááát remélem sikerült kicsit megvilágítani a dolgokat. És azt, hogy a chip miért jobb mint a flash szvsz.
-
Csimoka
tag
up
-
Chandler
senior tag
válasz
Silencer83 #44 üzenetére
wow, egyebkent ezt hogy lehet megcsinalni?
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
válasz
Silencer83 #42 üzenetére
mi az hogy at van alakitva?
-
Chandler
senior tag
válasz
Silencer83 #40 üzenetére
na nem vagyok tajekozott, mennyit kersz?
-
Chandler
senior tag
20k
-
Chandler
senior tag
hali. mennyiert adod
[Szerkesztve] -
mongi
senior tag
-
Silencer83
addikt
-
mongi
senior tag
válasz
Silencer83 #30 üzenetére
majd msn-en leszel akkor megdumcsi ;)
-
XanD3R
senior tag
válasz
Silencer83 #30 üzenetére
Engem is érdekelne hogy mennyit kérnél érte pontosan (játékok nélkül)
-
mongi
senior tag
válasz
Silencer83 #28 üzenetére
gyüjtögetek kesst kolléga
game nélkül mennyi az alja a cuccnak?
-
Silencer83
addikt
up
-
Spidee
senior tag
válasz
Silencer83 #1 üzenetére
Hello!
Mennyi gari van még rá? -
Silencer83
addikt
-
Csimoka
tag
up!
-
Silencer83
addikt
még ma délutánig várom az ajánlatokat!
-
Silencer83
addikt
még várom az ajánlatokat -
Silencer83
addikt
up!
-
Silencer83
addikt
ha erdekel valakit, az dobjon egy mailt, lehetoleg a telefonszamaval!
\ a cimem az adataimnal\ , KP, csere vmi kisebb konfigra, telefonra, ertelmes dolgokra -
Silencer83
addikt
senki, semmi ajanlat
-
Csimoka
tag
up!
-
Viktor77
titán
válasz
Silencer83 #14 üzenetére
Ne kelljen újra végigvitáznom a topicot, please.
Bash jól megfogalmazta. Az XBOX nem számítástechnikai hanem szórakoztató elektronikai termék. És mint ilyen, nincs helye a hardverek közt. -
Viktor77
titán
Áttettem a Bolhapiacra.
-
XanD3R
senior tag
Kp-ba mennyit kérnél érte
-
Silencer83
addikt
a menuje full xtra, avi, divx, csomo EMULATOR rajta / gameboy, sega, nintendo, -mario osszes- / , a legujabb ütős gamekkal!
csere mehet, beszámítás, gyengébb konfig -
Silencer83
addikt
-
mongi
senior tag
válasz
Silencer83 #7 üzenetére
mire csere? kissebb ájemdé konfig? ill. modding volt-é beszerkesztve az x-dobozba (evox, chip, other)?
-
mirrmur
aktív tag
válasz
Silencer83 #3 üzenetére
sztem default 8GB van benne mint az enyémben.
-
Supr@
senior tag
ára mennyi? mire cserélnéd?
-
behappy
aktív tag
válasz
Silencer83 #1 üzenetére
HDD?
-
Silencer83
addikt
3 hónapos Xbox, a legujabb menüvel ami mindet visz/ divx, avi, stb..../ eladó ill cserélhető!
van hozzá 11 db DVD game, a legujabbak közül!
ajánlatokat várok
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest