Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- iPhone topik
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Fernet #40481 üzenetére
Can xbox one s and xbox one x find the dvds they write on xbox one because I haven't seen any of them separately? and my other question is can series s and x be found?
Ugyanez megfordítva:
Az xbox one s és az xbox one x megtalálhatja az xbox one-ra írt DVD-ket, mert egyiket sem láttam külön? és a másik kérdésem az, hogy megtalálható-e az s és az x sorozat?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Fernet #34683 üzenetére
A fizikai buggokat én megtaláltam, mást nem igazán. 1-1 textúra glitch talán pedig haverommal toltuk gépen is, én még boxon is.
De én nem igazán vagyok érzékeny az ingame bakikra.
csuvicsuva: Ja, hogy jaaa.
Hiába az arany gimis évek mi? Megjöttek a flashbackek. Nekem is hiányzik az előadások közbeni baromkodás meg sörözgetés péntekenként a haverokkal... Ez meg a motorozás hiány zavar ebben az egész szarban...
Ez a pont és hárombetűs, hokis avatáru tag tényleg ennyire értetlen és szándékosan bicskanyitogató?
-
icemad
nagyúr
válasz
Fernet #29692 üzenetére
Én USA storeban vettem Revolut/paypal kombóval, és kaptam kedvezményt az ea access miatt. Így 26.99 USD lett a vége. Ez kb 8000 forint. Már többször vásároltam így az USA storeból, eddig nem volt vele gond, azért csináltam így.
Sajnos a szingapúri vásárlással nincs tapasztalatom. Ha az USA storet már használtad revoluttal, akkor lehet, hogy egyszerűbb neked is azt választani.
Viszont, ha elsőre sikerül neked a szingapúri megoldás, akkor légyszíves írd meg, hogy csináltad. Engem érdekelne. -
Fernet
senior tag
válasz
Fernet #29682 üzenetére
Felesleges volt az aggodalom, megvan a box. Szerencsére normális futárt fogtam ki, hívott, hogy nem talál otthon, merre vagyok? Mondom a melóhelyen, azt mondja akkor elhozza oda, tudja hol dolgozom, mert ő volt aki elvitte múltkor.
Már csak az a kérdés a kontroller mikor érkezik meg (amit a posta hoz). Egyszerre küldtem el a konzollal, két nappal hamarabb feladták mint a boxot, de úgy tűnik ez kicsit lassabban megy.
-
l.skywalker
titán
válasz
Fernet #29677 üzenetére
Kicsit mervek tény, de gondolom úgy értette, hogy mivel a csomagod már a platón van, így tökmindegy mit mondasz - az útvonalba be van tervezve, kiviszik midnenképp. Ha otthon vagy, ha nem.
És ha nem vagy, akkor a holnap újra kocsira rakás előtt fogadnak el módosítást.
De az, hogy a futárnak nincs telefonszáma ez érdekes.
-
F.B.I.
veterán
-
tsteve
senior tag
-
icemad
nagyúr
válasz
Fernet #27812 üzenetére
Is is... Általában nyitnak egy party chatet és megbeszélik. Van amikor az egész banda megy Sea of Thievest játszani.
Mondjuk Minecrafthoz tök felesleges a viber, xbox appon is lehet beszélni, mert a minecraft nem platform függő. Volt olyan, hogy az egyik gyerek xboxon, a másik telefonon játszott, én meg csatlakoztam laptopon. És mindenki tudott beszélni mindenkivel. Baromi jó dolog.(és én is C64el kezdtem... Load, run, stb...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen monitort vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest