- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMt#k#D
tag
sziasztok
megválnék a xbox360-tól mert lett helyette egy one,de nem is ez a lényeg hanem az accountom rajta lévő játékok hogy maradnak meg a vinyón a kövi tulajdonosnak?én új accot csinálok,de a régihez van bankártya is csatolva.mit tegyek?van valai format ami csak az accot törli és az adatok megmaradnak? -
MMt#k#D
tag
válasz
Damage401 #24449 üzenetére
Én elkezdtem,bár elakadtam lévén,hogy még csak kedd óta van konzolom...viszont segítene ha leírnád,hogy az elején mikor mèg tutorial van,akkor van az a része,hogy el kell dobni embert....arra kiírja,hogy milyen kombó kell de az istennek se működik!!ott akadtam el én kis kezdő!
Ja és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!
-
MMt#k#D
tag
még egy buta kérdés..kaptam hozzá egy mikrofonos fülest,azt a kontroller csatijába dugjam..mert ott találtam neki megfelelőt.és hogyn varázsolok rá hangot,mert ma este Fifa14-ezni ekarnék de hanggal csakugye a tv-n nem a legpratkikusabb..
-
MMt#k#D
tag
lehet hülye kérdés de láttam hogy lehet kapni bluotooth füleseket boxhoz,de am minden típusú kompatibilis vele,mert nekem lenne egy és,azt használnám...másik,hol lehet vele rákapcsoloódni a gépre?
-
MMt#k#D
tag
Üdv Mindenkinek!
Holnap érkezik első konzolom,mit nagy nehezen meg tudtam venni hosszú harcok közepette a Páronmal.
Az Ő kikötése az volt,hogy legyen hozzá Kinect is...:-/
No de honnan tudnék beszerezni egyet úgy 20-22k-ért?
gugli nem segített,írtam egy Hardveraprósnak az még nem írt vissza..esetleg nem tudtok valakit akiknek lenne egy.Ti úgy is ilyen körökben is mozogtok.
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest