- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
válasz
RockHaRD #31675 üzenetére
Vége van a bétának, a live meg vacakol 3-4 napja. Lecsúsztam az akciós játékokról is emiatt. Box-on be se hoz semmilyen játékadatlapot. A visszahívás support oldalon nem él, gondolom megszaporodtak a hívások ,angol chat-es mókus meg csak a sajnálatát tudta kifejezni ő se nagyon tudott semmit. Remélem azért a free játékokat le lehet majd tölteni addigra visszajönnek szabiról odabent
-
MasterMark
titán
válasz
RockHaRD #19793 üzenetére
Két licensz van a letöltött tartalmakhoz. Egy amivel a profilod mindig hozzáfér, ez ugye csak a profilodé lehet.
És egy másik ami, épp amelyik gépen van, azon a gépen minden profil használhatja az adott tartalmat. Ezt lehet áthelyezni bizonyos időközönként. Viszont így ugye te már a saját gépeden, csak a saját profiloddal használhatod, ha átviszed máshova a gép licenszét. -
-
zeee
senior tag
válasz
RockHaRD #9910 üzenetére
Ok, megadtam, mostmár bankártyán levő nevet kér, utána meg kártyatípust, gondolom utána kártyaszámot, és még mindig az 1 hónapos free menüben vagyok..... Ezt már azért nem szeretném. Kezdem magam felhúzni, gondoltam türelmesen végigcsinálom ezeket, de mindjárt behelyezem a forza 4-et és játszok inkább
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest