- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
rudymester #35912 üzenetére
én meg hétfőn veszek egy renault megane-t
végre meglesz első verdám
remélem a forza3-ban benne lesz -
-
Djuree
félisten
nem tudom pontosan. az enyém is tudja. de ez az 1080i nem a p. nem igazi full hd, mivel a tv nem is tudja a full hd-t. ez csak egy képjavító eljárás, az i interlaced-et jelent.
nem lesz jobb vele a kép, sőt sok játék még szaggatni is fog. legalábbis én így tudom. sztem maradj a 720p-nél...
de majd más biztos mond okosabbat... -
Djuree
félisten
jeeeeeeeeee felvettek melóhelyre
-
Djuree
félisten
válasz
Dr.Burn #35690 üzenetére
miért lenne csalás leszedni a matricát
saját géped, azt csinálsz vele amit akarsz
az meg hogy a joy mellé igényelsz egy másikat is, az megint nem csalás, mivel a régit ŐK nem kérik be, nem tehetek róla hogy 2 joyom leszha bekérnék akkor csak 1 maradna
(eleve nem 10k-ért kellene vesztegetni egy 500ft előállítási költségű dolgot)
-
Djuree
félisten
válasz
szaszlaci #35637 üzenetére
hát én azért nem fognék bele. nem filléres dolgokról van szó, inkább szakemberre bízom. ha véletlen olyan is megolvad a nyákon aminek nem kéne, azt észre sem veszed, és keresheted évekig a hibát
vagy ha összefolyik 2 forrpont, akkor azt meg csak gányolással lehet szétválasztani, csiszolás stb.
de ha valaki belevág és sikerül neki, akkor szóljon és viszem hozzá a boxom, még meg is nézem hogyan csinálja a mester -
Djuree
félisten
válasz
rudymester #35631 üzenetére
NEM IGAZÁN SZERESSÜK A HALO-T ITTEN ERREFELÉ (BY SOUTH PARK)
-
Djuree
félisten
válasz
alien_ #35610 üzenetére
a hőlégfűvóval vigyázz. nagyon nehéz művelet. én inkább megcsináltatom 8k-ért normálisan, minthogy ha sikerült is jól meghőlégfúvóznom, 2 hét múlva megint gallyra menjen
pedig már szétkaptam jópár boxot, rengeteg matricát leszedtem már hajszárítóval sérülésmentesen, csináltam rá extra hűtéseket, és meg is flasheltem magamnak a lite-on os boxokat is. szóval értek hozzá, de még így sem merem bevállalni -
Djuree
félisten
na vettem 12k-ért egy 3 ledes premiumot, 20 gigás winyóval. megjavíttatom 7k-ért, meg tolok bele hűtésmodot. már az 5. boxom lesz ez. ha nincs rá jó játék mindig eladom
de mindig olcsón találok helyette másikat -
Djuree
félisten
válasz
szaszlaci #35577 üzenetére
nagyon jó játék csak magyarok nem nyomják. nekünk volt csapatunk, de más magyarok nem voltak így viszonylag hamar abbahagytuk
sztem jobb mint a gow multi, sokkal.
nagyon nagy hangulata van mikor felnézel és jön a haver helikopterrel. fölszólsz neki hogy szálljon már le érted. ő leszáll és felvesz. nagyon nagy gém
az a baj ez már komolyabb mint a gow, menj és lőjjé szarrá mindent játékmenete és sajna a magyarok nagy többsége ilyen értelmi szinten van, nem értékeli egy komolyabb, nehezebben megtanulható játék multiját, holott sokkal nagyobb élvezet ha egy kis időt rászán az ember -
Djuree
félisten
válasz
TazLeacher #35562 üzenetére
csak boxon tudod megtenni. ott tudsz avatart fabrikálni magadnak.
-
Djuree
félisten
ahogy nézem ezzel a shiftel a forza3-nak próbáltak valami gyenge versenytársat állítani. persze nem sikerült. ezzel fog elbukni a shift. jön a forza3 és a shift repül a kenyértartóba. legalábbis boxon biztos
-
Djuree
félisten
én már végigtoltam
baromi jó! nálam is év játéka -
Djuree
félisten
válasz
sosperecek18 #33987 üzenetére
nem fog működni. csak ha 18,5 fokban van elforgatva akkor működik
már miért ne működne? tök mind1 hogy teszed működni fog
-
Djuree
félisten
spárganélküli joy 6k
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
kovasz #33640 üzenetére
most mondjam azt hogy te vagy hülye hogy megveszed 16k-ért? gondolom a legdrágább helyen vetted? miért nem nézel szét? 13k-ért meg lehet venni a legújabb játékokat. de pár héttel megjelenés után 10k körül vannak
az meg hogy nem ingyenes a live? tudod mennyibe kerül fenntartani azt a sok ezer szervert, meg a járulékos költségek? én sem adnám ingyen, nem vagyok hülye hogy a saját pénzemből álljam mások szórakozását. gondolom te ingyen dolgozol...és nem csak legális játékkal megy
most mondjak jó single játékokat neked? ne kelljen már teleírnom 3 oldalt... -
Djuree
félisten
válasz
tylerhun #33631 üzenetére
én nem hallottam ilyenről. egyáltalán mi az hogy ratyi hdd? hamisított, vagy használt? sztem tönkretenni nem tudja, max. nem látja a winyót, vagy nem tudja rendesen olvasni. ezt kiszűrni nem lehet látásból. de sztem kicsi az esély ilyenre. legalábbis én még nem tapasztaltam ilyet, pedig volt már pár használtan vett winyóm.
-
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #33448 üzenetére
nekem nem unalmas. 2. vh-s történész (is) vagyok szabadidőmben
én akkor lennék boldog ha csak 2. vh-s játékok lennének. kimeríthetetlen téma. nem csak partraszállás van. a kis csaták meg kommandós missziók sokkal érdekesebbek voltak. rengeteg ötletem lenne hogy ti se unjátok meg ezt a témát
Def26: gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. én beleöltem 300+ órát a multiba, akkor meguntam hogy szinte le sem tudtak lőni, 10-ből 9x első voltam a lobbyban. meg ugye ott volt a s'n'd ami megunhatatlan egy jó csapattal. a végén már csak jobb klánokkal voltunk hajlandóak kiállni, nekik még volt sanszuk. tudtam az összes pályán a titkos helyeket, meg jobban lőttem már mint egérrel, nagyon el volt találva az irányítás. volt hogy csak pisztollyal mentem, még így is ált. első voltam
majd az mw2-ben összerakunk egy világverő x360-as klánt... -
Djuree
félisten
nagyon gyorsan vegye meg valaki a fifámat mert mérges leszek
fifa 09 - 4k -
Djuree
félisten
nem tudja valaki milyen zene szól a dirt 2 demo alatt?
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #33150 üzenetére
hát ja, érdekes
van ilyen. dmc4 viszont tetszett neked is nem? az nagyon jó gém lett
amúgy megint elkezdtem a gta4-et, hátha megfog, most tovább nyomtam, kicsit jobbnak éreztem, de még mindig nem az igazi. még párszor elkezdem és meg fog tetszeni
most az idegesített fel, hogy nem menti el küldetés közben, és kezdhetem elölről. fél óra szarakodás után egy kis hiba és mehet elölről... -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #33143 üzenetére
nekem az 1-el nem volt bajom. gyönyörű volt és lehetett normálisan irányítani. persze nem volt igazi rally játék, inkább arcade volt, de ez nem is volt baj, nagyon sikeres volt így is, nem véletlen hogy lett dirt2. így persze rallysabb, de nem is lesz akkora rajongótárbora mint az előzőnek...
-
Djuree
félisten
na kipróbáltam a dirt2-őt.
nem rossz, de sztem az 1 jobb volt. graf kb. ugyanaz, viszont nehezebb irányítani. összevissza csúszkál a kocsi, ez rendben is van, de miért csak nekem, az ellenfelek tökéletesen mennek. érdekes -
Djuree
félisten
BL-ben a Debrecen!!!!
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest