- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Mostanaban csak ketten jatszunk mar, o a dobmajszter, en a gitart tepem. Nem regen a csaladom meglatogatott Eszak-Karolinabol, akkor ment a nagy buli, anyam csak ugy nyomatta a Foo Fighters-t
Egyebkent szoktak feljonni sokszor haverok, csak nem lehet veluk sajnos rendes turneba kezdeni, mert mi hiaba, hogy hard/experten jatszunk, ha mar az egyik nem annyira gyakorlott tag is easy, vagy medium szinten jatszik, akkor azt a gep is easy-nek, vagy mediumnak teljesitve veszi.
De ettol meg jok a bulik, jokat rohogunk, fogy a sor, fogynak a szomszedok -
tiv83us
veterán
Aki eddig erdeklodott a Rock Band utan, szultem rola egy kis leirast.
-
tiv83us
veterán
válasz
spammer #12102 üzenetére
Mivel mar jo parszor elhangzott a topciban, talan meg hozza tennem, hogy milyen kulonbsegek tapasztalhatok, ha a Boxot a hozza adott komponens kabellel kotjuk LCD televizionkra, illetve ha vasarlunk HDMI kabelt es azt hasznaljuk, /a Falconos Boxoknal ofkorsz/ miben valtozik, ha valtozik-e a kulonbseg. Pelda.
Ugyan az elso hsz-ben van rola emlites, de nem tul sok szo esik rola.
-
tiv83us
veterán
Takaritok, takaritok, de kezd a f@szom ki lenni, az lesz, hogy inkabb szarok az egeszbe bele, senki nem hajlando meg nem hogy csak az elso hsz-t, de meg a szajbaqrt topic cimet sem elovlasni.
Az lesz, hogy megunom az egeszet es bezarom az egesz topicot a francba, aztan menjetek a hwsw-re, vagy ahol szivesen latjak el a jovo nagy konzolosait tanacsokkal, hogy hol falshelnek es mennyiert, milyen hutes moddal es milyen markaju 150Ft-os cd-re erdemes kiirni az ISO-t. -
tiv83us
veterán
válasz
dewfah #12029 üzenetére
Igaz, erre nem gondoltam.
Viszont ha mar igy az ejjel kozepen postolok, hadd osszam meg oromom, ma sikerult a Rock Band-ben a 69. szamot Hardon /az utolso es legkemenyebb/ szamot eljatszani 89%-ra es megnyitni az "Axe Assasin" Achievementet;
A GH3 viszont megfogott Hardon a Smashing Pumpkins-nal, a Cherub Rock-on, bar sokat meg nem foglalkoztam vele...
Szorri az offert, de most virul a fejem, mert kb ket hete gyakorlom a szamot hardon, hogy atkuzdjem magam rajta. Amugy itt egy video rola /nem en vagyok/, hogy milyen szinten szopatja az embert meg ez a szam.
ps: A video expert, de proba keppen eljatszottam experten is, ugyanugy eljatszottam ugy is, csak kevesebb szazalekra, nincs tul nagy gap ennel a szamnal a nehezseg kozt. /Meg mielott valaki belekot/.
-
tiv83us
veterán
válasz
alien_ #11991 üzenetére
Miert ne vihetnem a sajat jatekaimat oda ahova akarom? /Meg magyar allampolgar vagyok, miert ne utazhatnek a hasznalt jatekaimmal kulfoldre?
/ Ha meg nem engedik be, akkor meg legalabb jatszanak egy jot a hatarorsegen is
ps; Egyebkent nem egyszer vittem mar at USA-n es EU-n is a kb 200db-os DVD gyujtemenyemet egy bortatyoba, ugyhogy nem kizart, hogy mukodne
-
tiv83us
veterán
válasz
alien_ #11988 üzenetére
Nem tudom Magyarorszagon vannak-e ilyesmi kereskedesek /pl 576/, amelyek olcson felvasaroljak a megunt/vegigjatszott jatekaidat es azt egy picivel dragabban elpasszoljak, mint hasznaltat. Na en peldaul igy is szoktam vasarolgatni, betereg egy helyi GameStop-ba es elkezdek kuthaszni a hasznalt cuccok kozt. Multkor talaltam a regi Box-hoz KOTOR I-II.-ot 4 peldanyban, ideadtak 10 dolcsiert, azota van 8 KOTORom
De vannak olcso 360-as game-ek is, peldaul multheten az Assasin's Creed-et valami 25+taxert vettem meg hasznaltan. Tok nelkul akar 15-ert is vihetted.
Ha Mo-n nincs ilyen, komolyan elutazok is csinalok egy par ilyen "turkalot"1010: Legkozelebb arrajarok, egy csomagnyi 360 game-t becsekkolok a gepre es feldobom aprora olcsoe.
-
tiv83us
veterán
válasz
alien_ #11983 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy az Amazon.com-on szallitanak-e cuccokat Magyarorszagra, de en a regebbi 360-as jatekokat szinte jelkepes aron vasarlom /10-25 dolcsi/. Innen van a GoW, a FEAR, a Ghost Recon I-II....stb
ps: Nem csak jatekok vannak, en pl tegnap rendeltem meg a Kill Bill vol 2.-ot $2.59+shippingert, kb 5 dolcsi... Szoval erdemes felnezni, hatha...
-
tiv83us
veterán
Nem hiusult meg, mert meg letre sem jott. De igen, nagy szerepet jatszik benne.
Most bele mehetnenk abba is, hogy miert "haldoklik" a PC-s jatekipar? A haldoklik az tulzas, de nezd meg, mennyi jatekot adtak ki 4-5 eve PC-re /sot, nagyon sok exclusive jatekot/ es most mennyit. Es miert? Mert nem eri meg. Mert torrentrol lekapjak, es nem hogy haszon nincs a jatekeladason, de meg a fejlesztoket is alig birjak kifizetni. Es itt nem csak a magyarokrol beszelek.
Egyebkent privat ment. -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Nem izetlenkedek, hanem a problema melyere szeretne/n/k leasni, hogy miert is ugorjak at es veszik semmibe Magyarorszagot a nagyobb vallalatok. Azt hiszed nekem nincs Magyarorszagon 15-20 haverom, akivel szivesen eljatszogatnek Live-on?! Igy is van nehany, csak ki tudja meddig. Amig nem jon egy ujabb ban hullam.
De mostmar igazan leszallhatnank a kerdesrol es koncentralhatnank kicsit ON topic. Thx.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Ha meg nem volt, Live! temaban ez is kicsit idevag. /Tudom, index.../
"Mi a helyzet az olyan online szolgáltatásoknál, ahol nincs kézzel fogható áru, ami eltűnhet szállítás közben? Miért vagyunk kizárva az iTunesból és az Xbox Live-ból?
"Kis piac vagyunk, és amíg olyan országok vannak előttünk az Xbox Live-ra várók listáján, mint Oroszország vagy Brazília, ne is várjuk, hogy máról holnapra megnyílik előttünk az Xbox360-as multiplayer csaták online birodalma" - vázolja a helyzetet Tóth Gábor a Microsoft Magyarországtól. Saját szerverpark, külön telefonos és internetes ügyfélszolgálat, a kártyás fizetés megszervezése az összes magyar bankkal; ez bizony nem kis befektetés a becslések szerint 10-15 ezer potenciális magyar Live-játékosért.
Akiknek nagyjából tizede már most is használja a rendszert, kamu címről regisztrálva. Bár ez illegális, a magyar Microsoft inkább tűri a jelenséget, mint tiltaná. A kerülőutat láthatóan mindenki ismeri, akit érdekel; erre utal, hogy a magyar Microsoftnak egyetlen fogyasztóvédelmi ügye sem volt még amiatt, hogy a konzol dobozán csak egy apró "az Xbox Live szolgáltatás nem érhető el minden országban" felirat figyelmeztet arra, hogy nem megy itthonról az online játék, legalábbis papíron. Kevés eladott konzol és játék, és nagyon magas kalózkodási arány - emiatt dobják vissza Redmondból a magyar Live-ot sürgető hazai próbálkozásokat."
-
tiv83us
veterán
Sracok, ha csak a fele nep ennyire becsuletes lenne mint ti, akkor nem toltottem volna az elmult 3-4 hetet a topik takaritasaval, moderalasaval, pofatepessel, sot meg banok is osztva lettek.
Viszont en ugy gondolom, hogy meg ket atlagos huszoneves /mint en es a parom/ itt keres atlagban havi $4500 korul, addig egy atlagos magyar, erettsegit vegzett Magyarorszagon elo huszoneves /aki nem rendelkezik felsofoku vegzettseggel/, hol keres havi 180k felett? Sehol. Ezert irom, amit irok, hogy valamilyen szinten az MS es a magyar allampolgar hozzaallasa is ertheto.
Aki megteheti az oruljon es tovabbra is vegyetek az eredeti jatekokat, mert megerdemlik a fejlesztok es akkor talan Magyarorszag sem lesz mindenhol feketelistan.
De most ebbe ne menjunk bele kerlek titeket.
-
tiv83us
veterán
"Lehet mondani, hogy szarul tervezték a hűtést, meg hogy nuku Live!"
Magyarorszagon nuku Live!. Miert? Azert, mert a magyarok egy resze lop. Elnezeset a durva kifejezesert, de ha nem lenne a jatekok nagy szazaleka Verbatim markaju a magyar haztartasokban, akkor a MS is mashogy allna a dolgokhoz. Ez persze nem a Ti hibatok, hogy az orszag egy katasztrofa ami az arakat illeti, de az MS uzletpolitikajat is meg lehet erteni. /Te sem epitenel fel egy kavehazat a Rozsadombra, amikor tudnad, hogy egy kibaszott csesze kavet nem fog ott senki venni, inkabb mindenki behordja a sajat kis Eduschojat/.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #11897 üzenetére
Azmeg a masik.
Dunc: kb most ugyanazt leirtad mint en
-
tiv83us
veterán
Nalam a Box a lakasban tulajdonkeppen "feketebarany", ket iPod, egy iPhone, egy MacBook, es egy Mac Mini van a lakasban, viszont a Microsoft munkajat es hozzaallasat az Xbox-al mar az elozo generacio ota elismerem es tisztelem, mert tenyleg qrvajo.
Sajnos az operencias rendszereik a hajam 50%-anak az elveszteset okoztak mar az elmult 15 evben /kezdve a Win 3.1-el - ami hozza kell tegyek meg a jobbak kozott volt - /.
A PS3 nagyon leirta magat nalam, pedig a Sony-t szeret/t/em, igazan jo lehuzos lett a dolog /ugye emlekszunk, mikor mindenki rohant az uj PS3-ert es a dobozbol hianyzott a HDMI kabel /de meg komponens is/. Aztan ra kellett az embereknek dobbenni, hogy nem eleg, hogy lecsengettek $599-et /akkoriban azt hiszem annyirol indult/, meg mehettek venni $80-90 dollarert kabelt, hogy HD-ben elvezhessek a konzolt.
Persze miutan sokan kiabrandultak belole, rohamosan elkezdtek csokkenteni az araikat, de szerintem mind hiaba, a jatekok sem az igazik, az egyetlen dolog amit irigylek belole az a Blue Ray... -
tiv83us
veterán
Valamennyire temaba vag. Erdekes hozzaallas a MS-tol. Le a kalappal
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #11740 üzenetére
Szorrri haver, de baszott faradt voltam, 13 nap utan ma lesz az elso szabadom, nem vitt ra a lelek, hogy belokjem a boxot. Kidus jatszott egy kicsit, /olyan jo 90%-os hangeron/ es meg azon is ugy bealudtam, hogy orom volt nezni. Sikeresen fel is keltem hajnal 3-kor.
Egyszer csak osszehozunk egy party-t...
Def26: En is 720p-ben nyomom komponensel, ezert lennek ra kivancsi, hogy azon kivul, hogy eltuntessem a tv-bol kilogo szazhuzezer kabelt, van-e ertelme HDMI-re kotni.
-
tiv83us
veterán
Most tenyleg viccet felreteve /vegigolvastam a topik nagy reszet... meg vegebbul..../de nem talaltam egy egyertelmu valaszt arra, hogy LATHATOAN jobb-e a kepminsoeg HDMI kabellel, mint RCA-val. Gondolkozom, hogy lecsereljem, mert amugyis ossze-vissza szarra log ki a tevebol ezer fajta kabel, es ha meg egy cseppet a kep is jobb, akkor szarok a 70 dolcsira, megrendelem most...
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #11722 üzenetére
Szerintem olcsobban kijon /foleg Magyarorszagon, mar latom elore, hogy ott fugjak lehuzni az embereket ezen a jatekon, ahol csak tudjak/, ha az egesz pakkot megveszitek egyutt es mindenki beszall a maga kis pezivel. Gondolom nem fogja mindenki haza hordani a maga kis mikrofonjat, vagy a dobszettjet, foleg hogy ha kulon-kulon akarnatok jatszani otthon egy instrumentel, akkor megkene venni mindenkinek kulon-kulon a szoftvert.
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #11718 üzenetére
Nem tudom, egyben vettem. A dobszett kulon talan 79 dollar, a gitar 40 korul lehet, a szoftver maga 50-60.
Meg kell jegyeznem, hogy a dobszett elegge gyermekcipoben jar, sokat kell moddolni, hogy experten elboldogulj az igazi kemenyebb reszekkel. Erre talaltak ki a hires "zokni modot", azaz mindegyik padra ra kell erositeni egy par ipari zoknit, sokkal erzekenyebb lesz es nem kattog annyira, ahogy vered a dobot. Bovebben itt. (<== Erdemes megnezni, komolyan) "Hasznalati utasitas."
A labdobrol mar irtam fentebb, hogy nem nagyon birja a strapat, ha nem gagyimatyin uzod az ipart.
A gitar sem tul jo, basszust jo vele jatszani, de szolo gitarnak a Guitar Hero III Les Paul Gibson gitarjat hasznalom.
Europaban meg tudomasom szerint nem adtak ki a Rock Band-et.A vizipipa az volt vagy $200, marokkoi antik kereskedesbe vettuk
zsocy: LoL
Latom nagy az erdeklodes a Rock Bandrol, ha erot gyujtok, irok rola egy cikket a GamePod-ra.
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #11715 üzenetére
$179+afa.
De a labdob mar most fuggolegesen szarra tort, ugyhogy rendelnem kellett egy "igazi" dobszettbol szarmazo moddolt labdobot, ami szin "metal" es szarra van erositve, hogy ne szarjon be az elso igazi heavy metal dob szolonal. Igaz maga csak annyiba kerul, mint maga a dobszett kulon.
Bovebben itt.
1010: Elofordulnak szar jatekok is, van amivel fel kell neha dobni a hangulatot
-
tiv83us
veterán
válasz
sakeee82 #11502 üzenetére
Ugyanmar, nem ilyen "veszes"
60'-as evek beli Rolling Stones-on keresztul a 2007-es konnyeb rock zenekig sok minden megtalalhato. Itt egy osszefoglalo a zenekrol, bar ez a lista azota mar kb masfelszeresere bovult. -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #11497 üzenetére
Megkaptam a jatekra valo felhivast live-on, de epp az egyik texasi haverom a basszust zuzta, Kidus a dobot vagta, en a szolo gitart es a kollegam enekelt, nem hagyhattam oket cserben, szorri
Rock Band rulz )
-
tiv83us
veterán
Sok tevhittel ellentetben a moderatorok a PH!-n, semmifele anyagi reszesedest nem kapnak, kizarolag "hobby"-szeruen felugyeljuk a forumot, amikor lehetosegunk adodik ra. Nekunk is van csaladunk, munkank/iskolank, sot meg egyeb hobbink is a PH!-n kivul. No, de ne offoljunk tobbet.
-
tiv83us
veterán
Tudod, nem vagyok foallasu moderator /olyan ezen a forumon nem letezik/, napi 10-12 ora melo melett /most is a reggeli szunetemben forumozok a telefonomrol/ nem fogok 1100+ hszt atnyalazni, hogy idiotak utan kutassak. Amint latod a pofamat mar hiaba jaratom, mint ahogy irtad szarnak bele. Valami kemenyitest ki fogok talalni, de ahhoz egyedul keves vagyok/leszek.
-
tiv83us
veterán
válasz
alien_ #11007 üzenetére
Komolyan kezd a f@szom kilenni azzal, hogy a fel topik errol szol, hogy milyen buheralt gepeket hogyan/mikent lehet gariztatni, de ha nem errol, akkor "milyen irhato blenk céjdét hasznájjak, hogy fusson rendesen kalóz géjtéa négyem?".
Nem unalmas meg? Legalabb keressetek mar vissza, amig visszamenoleg nem moderalom ki azokat is a turoba -
tiv83us
veterán
Eleg szomoru, hogy nehany eredeti jatek mar ekkora szenzaciot kelt...
-
tiv83us
veterán
Na, nem volt ez olyan nehez, ugye?
-
tiv83us
veterán
Plz, ejfelig mar kibirjatok a GTA IV-ig. Aztan meg felolem tele lehet vele a topik. Addig meg nyugi legyszi.
-
tiv83us
veterán
válasz
Skynet258 #10122 üzenetére
Tobbek kozt ezert is van ez a topik.
Tobbtizezer userre mi sem tudunk figyelni a tobbezer topik mellett.
Ha barmi warez van, kerlek a fenti linkre jelentsetek, koszi az egyuttukodest! -
tiv83us
veterán
Mindenki figyelmebe szeretnem ajanlani, hogy nem akarok meg egy flashelessel valo foglalkozo hsz-t meglatni. Illegalis a masolt /warez/ jatekok hasznalata, es ez a forum pedig nem kivan helyet adni flashelessel valo informaciok megosztasara, es meginkabb annak a kitargyalasara. Ez ugyanigy vonatkozik torrent informaciok megosztasara, letoltesre valo buzditasara /igen, tudom, hogy jon a GTA IV es hemzsegni fog az internet az illegalis masolatokkal/. Ennek itt nincs helye.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #9987 üzenetére
Ezt viszont erdekes lenne gamepad-en eljatszani
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #9958 üzenetére
Gitarral az igazi, ott mar kemenyen ellehet verezni a kemenyebb szamoknal.
Nekem mar ketto is van, egy Rock Band-es /ami kevesbe jo gitar, mint a GH-s...nem birja annyira a strapat/, meg egy GH3-as Gibson. Azon felul egy dobszett figyel a nappaliban, szinten Rock Band-hez. Plusz egy igen jo dinamikus mikrofon.... -
tiv83us
veterán
Vannak reszek, ahol lehet imrpovizalni, ott aztan kiverheted a dobodbol a lelket is, az enek pedig egy savban megy feluk karaoke-szeruen, csekkolja a hangszint, en easy-n is siman bebuktam
A gitaron /gondolom a GH-n is/ van egy kis kitarto kar, tovabba be lehet loni a gitart, hogy a szoloknal hogy szoljon /visszhangozzon, wowowowo-ozzon....stb/.
-
tiv83us
veterán
Beszerezheto kulon a drum kit is, veletlenul majdnem csak azt vettem meg /kb ugyanakkora dobozoban vannak/, asszem $79.
A legkiralyabb /ami nekem tetszik a legjobban/, ahogy ha jol jatszod a szamot, nem baxod el az utemeket, a gitart, az eneket, a kozonseg veled kezdi el orditani a szamot es tapsol, hihetetlen hangulata van
szerk: a Guitar Hero III-val en is jatszottam, a gitarozasra egyertelmuen nagyobb hangsulyt fektet es sokszor nehezebb, elvezetebb is, de az inkabb ugye egyszemelynek valo.
Azt a feelinget, mikor az egyik haver a dobot veri, a masik a szolo gitart tepi, a harmadik a basszus gitart pengeti, a negyedik pedig enekel...nahat azt nem adja vissza semmi -
tiv83us
veterán
válasz
woodbear #9075 üzenetére
Dobjatok ossze 3-4-en, kaptok hozza egy dobszettet, egy gitart, egy mikit es magat a jatekot. Mi is ketten obtk ossze haveral a majd' $200-t /adoval majdhogynem annyi volt/ es o gitarozik es enekel, en meg utom a dobot
Nah csak gondoltam beirok, kozben atrepultem egy masik allamba, megyek tovabb, udv! -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Emberek, kerlek ne offoljunk ennyit ebben a topikban!
-
tiv83us
veterán
Sracok, cuppanjatok mar le egy kicsit errol a temarol plsthx.
-
tiv83us
veterán
Mo-n nem jar a Premiumhoz ket jatek? En harom honapja vettem az en 20Gb-s boxom es kaptam hozza egy Forza2-ot, meg egy Ultimate Alliance-et.
-
tiv83us
veterán
válasz
eddie17 #7697 üzenetére
Maradjunk abban, hogy a jatekban nincsen renderelt resz, amit a google-n vagy barhol a neten latsz kepeket, videot esetleg a youtube-on, az mind maga a jatek. Az atvezeto animaciok sem rendereltek. En meg maig is az allkapcsomat keresem neha, ahogy az emberek artikulalnak, mozognak, az AI, a hangulat, a zene /komolyan egy kulon cd-t megerdemelne/. Szoval nekem egyelore 360-on ez a favorit
De ne offoljuk tele ezt a topicot, orommel csevegek veled a ME topicjaban, ha meg kivancsi vagy valamire. -
tiv83us
veterán
válasz
eddie17 #7695 üzenetére
"Akkor lehet elérték az xbox végét? Ez a max amit ki tudnak hozni belőle?"
Hat en eztet nem tudhatom, de ha a kovetkezo ket evben ilyen grafikaval jon ki minden jatek, akkor nincs mitol tartani
Utana meg majd jon az ujabb konzol.
En egyebkent meg maig jatszom a regi "sima" boxommal, Halozgatok, KOTOR-ozok, Max Payne es hasonlo klasszikusok, amelyek tucatnyai eredetiben hevernek a polcomon.
Ma megvettem a Ghost Recon I-II-ot a baratnomnek, magamnak pedig a Gears of War-t, de meg nem volt idom hozzajuk ferni, mert Kidus le nem szall a Mass Effect-rol -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Tegnap vettem egy 32"-es 720p LCD tv-t. Komponens kabellel hang a kanyarban sincs, a kep is eleg f*s, ha a hagyomanyos piros-sarga-feher kabelt valasztom, akkor hang van, viszont a kep trutyibb mint a regi 20"-as CRT tv-men. /Igen, atkapcsoltam HDTV-re, TV-rol/. Most vegyek egy HDMI kabel-t plusz 80-90 dolcsiert? Ha nebazz...
Mert akarmilyen kombinacioban probalom, egy rakas szar /pedig a jatek tamogatja a full HDTV-t is.../.
-
tiv83us
veterán
Valaki megtudja nekem magyarazni, hogy a sima XBox-os jatekok miert akadnak ketszer annyira 360-on, mint a sima konzolon? /Pl KOTOR jatszhatatlan szinte 360-on.../
-
tiv83us
veterán
Sracok, viszonylag friss konzol tulaj vagyok es ne haragudjatok, hogy igy ejjel 3 korul nem olvasok vissza. Milyen kabelre van szuksegem ahhoz, hogy a Boxomat hozza tudjam kotni a 19"-es LCD-mhez? Elore is koszonom! Mindenkinek jo jatekot es BUEK!
-
tiv83us
veterán
Nos, en is boldog 360 pro tulaj lettem, a parom meglepett egyel
Ket jatekot kaptam hozza /a Forza2 es az Ultimate Alliance/ es megvettem meg a CoD4-et es a Mass Effect-et.
Maybe Spoiler Warning, de kene segitseg.
A CoD-ban eljutottam odaig, hogy a Nuclear Bomb elsul a Kozep-Keleten, kikaszalodok a helikopterbol, majd kezdodik egy uj epizod. Viszont ki kellett lepnem valamiert es a jatek nem mentodott el, ehelyett mikor ujrakezdem, letrehozatott velem egy profilt es sehogy sem tudok visszajutni oda, ahol abbamardt, mert az elso palyan kezd es sehol egy resume vagy valami. Valaki plz segitsen, esetleg van hozza valami cheat, vagy akarmi megoldas, hogy ne kelljen megint 4 orat vegigszopnom vele?Amugy isteni mind a konzol, mind a jatek, most biztos le nem cuppanok rola egy ideig
/Van amugy Live Accom meg a regi idokbol, de mivel a Gamertag-emet elfelejtettem es persze visszaszerezni nemsikerult eddig, igy most dupla a szopas/.
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest