- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #3583 üzenetére
hátha valami nagy warezmaki megszán itt és ingyé megcsinálja neked
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #3578 üzenetére
ne 2 nagy hangfalat szerezz hanem egy jó 2.1-es rendszert vagy ha elfér egy 5.1-eset.
a 2 hangfal csak hangerőben üt, de gondolom nem akarod úgysem falbontó hangerővel hallgatni a játékokat.
inkább a minőség a fontos, már vannak baszott jól - és hangosan - szóló 2.1-es cumók. 20-ért már van jó kis logitech. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #3573 üzenetére
fenn van az új firm. addig nem fogja lejátszani az írott cuccokat amíg nem rakatsz rá új warezes firmet.
-
Djuree
félisten
válasz
Ticsike #3548 üzenetére
x-re mindegyik autós játék kötött pályás. a pgr4 is az nfs is meg a forza2 is.
de baszott jó játék és megunhatatlan a forza2.
mindenkinek kötelező vétel.a halo3-ban a single rész csak a gyakorlás a multira. a single rész csak egy tutorial és annak is szánták. ahogy a cod4-ben is a multi a lényeg.
-
Djuree
félisten
válasz
crashpipi #3484 üzenetére
na!
előfordulnak szaggatások néhány játéknál, de ritka és akkor sem vészes, inkább csak játékvideók alatt fordul elő. játék közben ritka.
simán jó a 19-es moncsid, nekem 22-es van.
úgy nem lehet ahogy említetted. a pc meg a box is vga-ra csatlakozik, egy vga switchel meg lehet oldani a folyamatos dugdosást (inkább az asszonyt dugdosom ha lehet), de nekem nem működött a switch úgyhogy dugdosok mint állat
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #3405 üzenetére
boxra csak a tomb raider hasonlít egy kalandjátékhoz, más nincs sajnos
nem olyan nagy szám az ac, meg fogod unni hamar... -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #3309 üzenetére
szedd szét! én havonta szétszedem mert mindig szarakodik benne valami. most a fülest nem akarja felismerni
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #3104 üzenetére
fight ningt-al 1 menetet bírtam játszani olyan szar. ha szereted a verekedős gammákat akkor ezt nem fogod. nekem van virtua fighter 5-öm inkább azt vedd.
-
Djuree
félisten
eladó
halo3 8k
bioshock 8k
mindkettő tökéletes állapotban van -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #2921 üzenetére
nemsoká meg fogod unni
én már 2 hónapja elő sem vettem, hosszú távon unalmas sajna. -
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy #2875 üzenetére
blue dragon egy jrpg. aranyos és nagyon könnyű. én elvittem egy darabig, nyomtam vagy 30órát de meguntam mert nagyon könnyű volt. csajodnak sztem jó lenne
-
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy #2882 üzenetére
-
Djuree
félisten
-
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #2697 üzenetére
természetesen nyugodt lelkiismerettel használom
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #2677 üzenetére
és? az nem parasztság hogy hibás szart adtak el x-box360 néven
meg a microfosnak sztem nem megterhelő egy joyhabár lehet miattam megy csődbe, jujj
-
Djuree
félisten
válasz
SteveVargas #2460 üzenetére
nem. neked pal-os kell vagy region free. ha ntsc-s akkor pápá játék.
-
Djuree
félisten
válasz
SteveVargas #2417 üzenetére
ha tft moncsival akarsz játszani ahhoz kell venned vga kábelt. 3-4k médiában az utánsütött.
a vga kábel másik kivezetése a hang. csak kell venned ahhoz is egy átalakítót ami párszáz forint médiában. -
Djuree
félisten
válasz
JamesHolden #2373 üzenetére
"256megás memókarit kapsz ami elég a játékmentésekre" - ez nem igaz!!! kell a winyó.
nekem a 10 játékom mentései kb. 600 megát foglalnak...és nincs sok mentésem... -
Djuree
félisten
cod4 jóval addiktívabb játék mint a forza2. arról nem is beszélve forza2-t már 6-7k-ért lehet venni, cod4-et meg, hááááát...forza2 már lejárt lemez, inkább a pgr4 megy most. most cod4 lázban ég a világ, én is azt tolom éjjel nappal, forza2-ővel már 1 hónapja nem is játszottam. jó játék kb. 1 hónapig a forza2, utána unalmas.
-
Djuree
félisten
válasz
JamesHolden #2319 üzenetére
volt olyan hogy 3 darabba volt a matrica és mégis javították. a szervíz leszarja ezeket a dolgokat, ők minden megjavított gép után pénzt kapnak, örülnek ha javíthatnak nemhogy még a matricával foglalkozzanak.
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #2298 üzenetére
segíteni sosem késő
vagy mégis?
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
biocsók eladó 9k. hibátlan.
-
Djuree
félisten
nekem egyszer volt már valami hasonló.
én pc moncsit használok a box-hoz és mindiog dugdosom a pc-ből a box-ba és fordítva. ezt naponta soxor. remélem bírja majd a csati
egyszer rádugtam a box-ra és nem jött be kép a moncsin, pedig bekapcsolt a moncsi. rádugtam pc-re utána vissza a box-ra és ment. de nagyon befostamkipróbálhatom majd a mocidat?
-
Djuree
félisten
a bátölfíld is igen jó kis cumó
én nem játszottam egyik részével sem, mert nem volt lehetőségem rá. nem volt olyan gépem amin az aktuális rész futott volna. most meg hogy megvettem az x-et nem annyira érdekel a cod mellett.
a bf valamivel taktikusabb a nagyobb pályák és a több játékos miatt. de a cod meg pörgősebb. azért szívesen battlefieldeznék még mindig -
Djuree
félisten
nah nekem is megjött végre...mármint a cod4
megyek is játszani! -
Djuree
félisten
válasz
CooLM@$TeR #2188 üzenetére
használtak a többség, de van pár új is
-
Djuree
félisten
válasz
CooLM@$TeR #2184 üzenetére
magyaro. legjobb 360 fóruma: gamer 365.hu
itt találsz occsó gémeket, én is innen veszem mindig. -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #2172 üzenetére
csak widescreen mert olyanok a játékok. megy 4:3-ban is csak akkor fent meg lent fekete csík lesz.
-
Djuree
félisten
válasz
Ticsike #2164 üzenetére
hát igen a nagy kép sem hátrány
döntsd el hogy minőség vagy képnagyság. (néha tényleg szaggat full hd-ben de ritkán, meg a jövőben ez egyre kevesebbet fog előfordulni).
de a samsungokról nem vagyok/vagyunk valami jó véleménnyel. sony meg panasonic a legjobbak, persze lehet drágábbak is. -
-
Djuree
félisten
ja, nekem valahogy nem jött be. habár lehet hogy nem voltam elég kitartó mert az elején valami rakétás nemtommi mindig kinyírt és onnantól hagytam a francba az egészet
cod4-ben biztos összefutunk, már elő van rendelve, szóval elvileg pénteken már meglesz
bocs már, hogy nem toltam veled a gow-ot, de nekem annyira nem tetszik a játék, még végig sem toltam, a 3. részben járok de meguntam
-
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy #2130 üzenetére
nekem már elég régóta megvan eredetiben
hl2+episode1+ep2+portal (világ legjobb agyalós játéka, hihetetlen fasza, csk ez a játék megér 10k-t legalább)+team fortress2 (ez is jó kis netes játék). én 12k-ért vettem, ennyiért ajándék. eddig ez a legjobb gyűjtemény box-ra. -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #2101 üzenetére
nem olyan rossz a kép (a régi x-nél sokkal jobb) de egy 22-es wide tft-n már igen jó. én is ilyennel tolom. tudni kell hogy a box-os gémek 16:10-ben mennek tehát a tv-den össze fogja tolni picit. de nem olyan vészes.
én is így voltam pontosan és az x mellett döntöttem, és sokkal jobban jártam, egyszerűen a pc nem versenyezhet játékélményben a konzollal. csak a stalkert sajnálom hogy nincs box-ra
-
Djuree
félisten
igen, ez elég fontos szempont.
aki nem pesti annak nem (nagy) hülyeség a flash. pesten könnyű olcsóbban zsír új gémeket szerezni. én pl. még nem vettem 10k fölött gémet, pedig soxor már a megjelenés napján megveszek játékot.
de ha bannolnak a flash miatt akkor vehetsz új masinát, aminek valljuk be reális esélye van bármikor.
én inkább veszek havonta 1-2 eredeti játékot és cserélgetek, 10 játékom van és cserélgetek mindig, nem kell sok játék, egyszerre úgyis csak 1-el tudzs játszani -
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy #2084 üzenetére
dehogy adnak. azért ez már durva lenne.
-
Djuree
félisten
Eladó tökéletes állapotú Bioshock - 9k
Eladó tökéletes állapotú Oblivion - 6k -
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy #2034 üzenetére
kb. másfél- két hétig.
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #2027 üzenetére
megint tulzol
a demó alapján nem annyira jó. persze fosatós de csak egy mész előre agyatlanul és lősz játék.
próbáld ki a condemnedet. na attól beszarsz hidd el -
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy #2022 üzenetére
az elithez fix volt.
elvileg holnap vagy holnapután jön még elit.
meg november elején. -
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy #2020 üzenetére
2-őt választhattál. bármelyik 2-őt
-
Djuree
félisten
hallottam más fórumokon is az őrültséget a fukarban.
volt aki hajnal óta sorbanállt és mégsem kapott gépet
ha tudtam volna hogy a premium is ilyen olcsó lesz akkor elmentem volna én is egyért és eladtam volna egy 20-assal drágábban. na mind1...
mindenki xbox-ot akart -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #2009 üzenetére
ez azért túlzás...
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #2005 üzenetére
na! hogy védjem a fifát:
én már a kezdetektől fifázok. a 94-el kezdtem.
ez volt a legjobb, de ténylegezután még nagyon jó lett a 99 meg a 2001. utána jöttek a siralmas éves változatok. egyre szarabb lett. ekkor tényleg jobb volt a pes. de, most megint a fifa van előrébb. pc-n tényleg nem olyan jó, de box-on nagyon jó lett. monom ezt úgy hogy pes-eztem én is. ha utánanézel komoly focis-játékos fórumokon most megint a fifának áll a zászló, meg az eladott példányokon is megmutatkozik.
persze mindkettőnek van hibája, a kettőből kéne egyet gyúrni. a pes-ben nekem a hivatalaos licenszek hiánya fáj a legjobban, bár folyamatosan javul a helyzet. a mosaniban már benne vannak a nagyobb csapatok rendesen. azért van mert az uefa hivatalos jogot csak az ea-nek adott, pénzért csak évente 3 csapat jogát adja el. 20 év múlva már az összes értelmesebb csapat valódi lesz a pes-ben is -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #1991 üzenetére
inkább a fifa, sokkal jobb.
DMC4-et meg hagyjuk. esztelen szar az egész. sajnálom aki ilyenekkel játszik.
-
Djuree
félisten
ha valakinek még nincs gépe akkor nyomás:
fukar -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #1955 üzenetére
lcd moncsin nehezen van 1080p
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest