- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
HD-t nem játszik le csak egy külöm meghajtóval ami +40k. (de ilyet már nem érdemes venni mert a HD-DVD meghalt)
ki kell "chippeltetni". de itt nincs chip hanem flash van, szoftveresen törik fel.
olvass vissza mert sok hátránya van meg előnye is. most nem fogom leírni mert qrva sokat lehetne írni erről... -
Djuree
félisten
válasz
Ticsike #7397 üzenetére
én 3 ellenfelet öltem meg eddig, de tényleg kezd uncsi lenni. eddig csináltam a polgárok megmentéseit is de már nem csinálom mert rohadt uncsi. körbeállnak 10-en és szinte meg sem tudnak sebezni. ezt úgy kellett volna hogy rá legyél kényszerítve a lopakodásra, mert így túl könnyű. bemegyek a főbejáraton és kinyírom aki szembejön gond nélkül. már 3 katona ellen sem szabadna hogy esélyem legyen....
a felfelé mászkálás az nagyon jó benne, a tornyokra mindig felmászok és ugrálok lefelé -
Djuree
félisten
eladó kvm switch és hozzá vga kábel. 2000ft...
-
Djuree
félisten
válasz
misirulez #7267 üzenetére
én elvagyok az ilyen szabadon mászkálós játékokkal. a gothicokban is órákat el tudtam mászkálni csak úgy gyönyörködni a tájban meg felfedezni.
itt is ezt csináltam egy darabig ma. nem csináltam semmi küldetést csak lovagoltam a városon kívül meg ugráltam tetőről tetőre -
Djuree
félisten
én most tolom az assasins creedet és baszott jó!
sokan szidták hogy unalmas de sztem egyáltalán nem az! -
Djuree
félisten
ajánlom figyelmetekbe:
joey
van egy-két jó ár... -
Djuree
félisten
hát ha a régi xbox játékok kompatibilitási listájában benne van a fable, amik mennek x360-on akkor mennie kéne
unreadable, unrecognized disc. ezt akkor szokta kiírni mikor nagyon karcos a lemez.
más játék megy a gépeden rendesen. lehet a meghajtód rossz.más hiba nemigen lehetséges. ki kéne próbálnod másnál is.
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7194 üzenetére
ubisoft az csak a kiadó. most nem vágom így fejből kik készítették a gémet.
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7192 üzenetére
hát igen azok sem valami jók. jópár dolgot máshogy csináltam volna.
ezek nem játszanak a saját készülő játékaikkalha igen akkor nem vágom miért nem változtattak...
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7187 üzenetére
hamar? a mai 8 órás játékok mellett az a 60 óra nem olyan rossz azért. a blue dragon is ott volt hogy 100 óra ha 100%osra mentek. ez is ott körül van...
-
Djuree
félisten
azért jó mert ha elbaszódik csak így viszik el.
microfos support. a tel. számot 60103243234 példényban megtalálod a neten 2345324534 oldalon...ha nem találod meg akkor
hátránya nincs.
nem jönnek ellenőrizni.
milyen joy igénylés? ha elbaszódik kapsz másikat, meg ha nem akkor is -
Djuree
félisten
ez nagyon lol
:
pctuning -
Djuree
félisten
válasz
Buldozer99 #6826 üzenetére
attól függ mire akarod használni.
-
Djuree
félisten
válasz
feka007 #6769 üzenetére
nem tudom pontosan. nem csak az 1920*1200 a lényeg. a hd technológia nem csak a felbontást jelenti. jóval több van mögötte mint két szám szorzata... de sztem ha rákeresel gugliba a hd technológia szóra akkor biztos kapsz valami bővebb leírást. ne nekem kelljen már ezt is...
-
Djuree
félisten
válasz
woodbear #6753 üzenetére
pfffff hát pontosan nem tudom.
valami a felbontással van de nem vágom pontosan hogy mi. elmondta a srác de nem emléxem már pontosan mit mondott. a lényeg az hogy átverés. de hát ennyi pénzért full hd? azért aki egy kicsit is gondolkodik az vágja hogy sántít valami...
persze nem rossz egyáltalán de nem az aminek mondják. -
Djuree
félisten
válasz
feka007 #6741 üzenetére
igenám, csak ezeknek közük sincs az igazi HD-hez. mikor székesfehérváron csináltuk a philips üzem épületautomatikáját meséltek érdekes dolgokat az ottaniak
ez ugyanaz mint azok a "sikképernyős" monitorok amik ugyanúgy domborúak csak a képernyő elé van téve egy sík üveglap. sajnos a hozzánemértőket átverik vele
el van ez a világ baszva...
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #6707 üzenetére
én ezt jól tudom
-
Djuree
félisten
a minden platinumra az nincs meg, de az lehetetlen is. mentem már olyan versenyt amit ezüstre is nehezen sikerült. annyira nem érdekel a gamerscore hogy annyit szarakodjak vele.
meg már meg is untam picit. megyek vissza cod4-ezni, azt nem lehet megunni. már megvan a 130. játszott órám. de még lesz benne vagy 300 az biztos. -
Djuree
félisten
hát igen, a forza2 azért komolyabb mint a pgr4.
a pgr4-et is végigtoltam meg multiztam is kicsit vele, egy nagyon jó árkád játék de semmi több. viszont a hó meg az eső király, remélem majd egyszer a forza2-be is beleteszik.most tolom megint a forza2-őt easy-n, végig akarom tolni 100%-ra, de nem akarok szenvedni vele, már annyit játszottam vele, hogy nincs kedvem már szarakodni, így easy-n gyorsan kipörgetem és utána már csak multi osztott képernyőn haverral. nagyon élvezetes az osztott képernyő. kb. ugyanolyan szinten játszunk így az izgalmas. sima multiban mindig utolsó lennék, mert leszarom a tuningot, nem is érdekel meg nem is értek hozzá.
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #6596 üzenetére
nem kell hozzá sok lóvé.
szabályok:
1. nem szabad már a megjelenéskor megvenni az adott gémet. pár hét után már 10k-ért meg lehet venni újonnan fórumokról.
2. ezt tessék használni: jatekaim
3. cserélgetni kell, mert ha mindent meg akarnék tartani amit megvettem akkor tényleg kőgazdagnak kék lennem.
4. 10-nél több játék felesleges
5. havonta max. 10-15k játékra (cserékkel együtt ez havi 2-3 új játék, aminek elégnek kell lennie a régiek mellett ha jól választ az ember, ebből az egyiknek olyannak kell lennie amivel sokat multizol, így garantált hogy nem fogsz unatkozni). ennyit kibírok a kedvenc hobbimra.
na asszem ennyi. így senki nem rokkan bele. régen én is warezoltam pc-re rendesen, sztem legalább minden 2. játék ki volt írva
egyáltalán nem érzem hogy kevesebb pénzem lenne, pedig ugyanazok a körülmények mint akkor, és nem vagyok milliomos, a magyar átlagfizum van. pedig mérnökként többet kéne keresnem de hát ezvan
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #6592 üzenetére
pedig live-ezni jó, méghozzá nagyon
habár nekem warez nélkül nagy a szám -
Djuree
félisten
egy az hogy olcsók. nem találtam pesten olcsóbbat náluk.
másik hogy qrva nagy a választék és nem csak cd-k, dvd-kből hanem még sok másból is. meg ha valami nincs a listában esetleg azt is beszerzik.volt hogy cd mappát kaptam bónuszban, volt hogy még 10dvd-t stb.
ja meg asszem 6k-tól nincs futárdíj. 6k meg nem sok, ennyiért bárki tud rendelni.
mi össze szoktunk fogni vagy 5-6-an és együtt rendelünk pár 100 dvd-t
így van még ráadás kedvezmény is, még olcsóbb.
-
Djuree
félisten
közérdekű közlemény:
itt a legolcsóbbak a cd, dvd-k:
itmediaszlovákok. mi már innen rendelünk 4 éve, megbízhatóak és gyorsak, meg sűrűn hoznak ajándékot is
-
Djuree
félisten
válasz
woodbear #6564 üzenetére
nem ér semmit. teljesen felesleges. ha el akar baszódni el is fog ha 1 óráig járatod akkor is.
haver megjelenéskor vette a box-át, legelső szériás, nyüstöli durván, van hogy 10 órát egyhuzamban és még semmi baja nem volt. pedig nem is járatja, semmi hűtésmod meg flash.
van olyan is aki fél órát járatja bekapcskor meg kikapcskor és 1 hónap után már le is égett.
én sem járatom, meg hűtésmodom sincs és még fél év alatt semmi baja nem volt. pedig én is használom naponta vagy 5-6 óra hosszát minimum.
meg ha el is baszódik akkor ott a gari
szóval leszarom...
-
Djuree
félisten
-
-
Djuree
félisten
play-asiáról moneybookersel a legyegyszerűb vásárolni.
moneybookers
használati utasítás
én már párszor vásároltam így. teljesen megbízható és ingyenes. -
-
Djuree
félisten
válasz
Viktor26 #6298 üzenetére
gondolom akkor a blue dragont sem próbáltad.
ha eddig nem próbáltad és most kipróbálod sztem nem fog tetszeni. ezek a játékok inkább csak a régi jó öreg fanatikus rpg-seknek jönnek be. pl. nekem
próbáld ki a blue dragon demóját. ha az tetszeni fog akkor az LO is, mert ugyanaz a cég fejleszti mint a BD-t.
Aktív témák
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest