- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #21036 üzenetére
2011-ben jön szerintem is, az még több mint kettő év. Annyira nem van itt.
A mit fog tudnira én azt mondom hogy teljesen új irányítórendszert dolgoznak ki, előtérbe helyezve a mozgásérzékelőt. A többi meg szokásos hardware fejlődés, talán megszűnik az optikai meghajtó és valami memóriakártya veszi át a helyét. -
Peat;)
veterán
válasz
nesh20 #20945 üzenetére
Elolvastam ezt az irományt, nekem ez inkább tűnik egy olyan szövegnek, ami azt sugallja: ha az új boxod romlik el akkor ugyanannyit kell fizetned majd NEKÜNK.
A memóriához annyit pl hogy a vga kártyákon is sok esetben mellőzik a hűtésüket, mégsem halnak meg. Most hogy magának ennek a résznek a fogyasztása csökkent akkor meg pláne ritkábban jöhet elő ez a gond.
Meg érdekes hogy microsoft már pluszban van, ha annyi gép menne tönkre (több mint a korábbi alaplaposoknál ahogy a cikk írja) akkor ez kicsit összeférhetetlen. Valaki nem mond igazat
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #20888 üzenetére
Boxon nekem a gta4 akkor volt lassú ha 1080i volt beállítva kint a dashban, ha 720p-re raktam akkor gördülékenyebbnek tűnt. Elvileg ez hülyeség, de én nem ezt tapasztaltam. Fura egy "játék".
Halo3-at meg ne szidja a mikulás arc, nekem nagyon bejön. Nagy terek nagyon élvezetesek amikor az "ici pici" pókocskákat kell nyírbálni
-
Peat;)
veterán
Witcher xboxos képeket megnéztem, elég meggyőzőek. Pc-re már meg sem veszem.
-
Peat;)
veterán
A PAL európai szabványt, régiót vagy micsodát jelent, tehát neked vagy PAL vagy régiófüggetlen játékot szabad vásárolnod. (kivéve ha amcsiktól hozol be egy gépet pl.).
Használt játékban ha személyesen megy akkor olyan nulla a kockázat, mert kiveszed és megnézed a lemezt hogy nincs-e darabokban vagy nem karcos. Posta neccesebb, jobban utána kell nézni az eladónak.
-
Peat;)
veterán
Érdekes tapasztalatom van a felbontásmizéria körül.
Nekem egy samsung hd ready lcd tv-n megy a box, hdmi-vel, így van lehetőség a 720p mellett az eredeti felbontáson (optimal r.-al lőhető be ugyebár) is játszani (1366*768).
A problémám vagy tapasztalatom az, hogy míg 1366*768-ban érződik a felbontás (ki is írja) de a kép homályosabb és színtelenebb mint ha 720p-ben használnám, méghozzá igen jelentős mértékű a visszaesés. Eddig is 720p-ben használtam, illetve 1080i-n ami hd readyn fölös, nem tudtam hogy az optimal-al kell a tv felbontására belőni a boxot. Így most hogy rájöttem, mivel a fórumban volt róla szó eléggé hideg zuhanyként ért a dolog a kipróbálás után. Átdugtam egy másik hdmi-be ott nem lehet beállítani a felbontást, a 3. hdmi-t még nem próbáltam mert ennyivel nyugtáztam a dolgot. A tv szerintem jó, mert 3 hdmi meg 8000 kontrasztos mókás, tehát nem a régi szériás modell, hanem olyan 1 éves lehet.
Valaki tapasztalt hasonlót? Lehet hogy a kábel a ludas? -
Peat;)
veterán
Kötve hiszem hogy azóta sem megoldott a feltörés, de:
Kb fél éves arcade gépem van, elvileg benq-s, neten nem volt, blokk van, átalakítva nincs. Ha veszel egy vadiúj arcade gépet tiszta forrásból (ahol adnak blokkot) akkor megegyezhetünk egy szimpla gép+táp cserében, ha érdekelne akkor privát.
-
Peat;)
veterán
Live Pack ami közel 100 dodó? Nem azért de az mire ide átér még pár ezressel drágább lesz(több mint 20k), miközben a 120-as hdd-t már 28 körül megkapni.
Szerintem már tudom a választ, de hátha: a kontrollerhez mindegy milyen fülest csatlakoztatok, azon játék hang sosem fog jönni ugye? Kicsit kényelmetlen hogy a tv-nél kell a fülest dugdosni, de muszáj mert nekem csak azzal elviselhető a box a dvd-romja miatt. (hang)
-
Peat;)
veterán
válasz
Norbi_888 #20438 üzenetére
Ha újonnan vetted akkor 3 napig elvileg cseregarancia van a hibás termékre, ha áruházban vetted akkor tuti és sima ügy, ha kis konzolboltban akkor határozottan, magabiztosan lépj fel, hogy élni szeretnél ezzel a lehetőséggel. Ha flesselt akkor nem lennék a helyedben, ha használt de nem flesselt hívd a ms supportot.
-
Peat;)
veterán
válasz
kisJack #20259 üzenetére
Használtan jobban megéri játékot venni, hátránya hogy több helyre is kell mászkálni, de nagyokat lehet spórolni. Halo3-at asszem 7-ért láttam a konzoljatek.extra.hu-n, gta4-em nekem is van eladó (jatekaim.hu-n, 8ért hidetem de ph!-s ha bp-i akkor 7-ért is megkapja
) illetve forza2+pinata bundle csomag is van 3-ért a fentebb említett extra.hu-s helyen.
-
Peat;)
veterán
válasz
(Kolombusz) #20243 üzenetére
HDMI-s dvd player már nagyon olcsón kapható, én még áprilisban vettem akkor 15k-ért egy nagyon alap kiakciózott lg-t, de 1080i-re is felskáláz, és nem zavarja a magyar ékezetes karakter sem a feliratos divxnél és usb is van rajta.
Box (vagy csak az enyém)egy vicc dvd lejátszásra, asztaliból csak elindításnál van egy kis hang, divx-nél meg semmi a pendrive miatt. -
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #20217 üzenetére
Konzolnál úgy tudom hogy fizetni kell a microsoft és a sony felé is a játékok esetében, mivel az ő csodagépükre jelenik meg, e két nemes gyártó meg ezekből szándékozik megtömni a szerény méretű erszényét, ha már a gépet olcsón adják. Konkrét adatokat nemtok, microsoftnál annyit hogy minden egyes dvd után van jogdíj, aminek köszönhetően már plusszos is a box.
Ezzel szemben a pc-nél teljesen általános dolog hogy pl egy videokártya gyártó támogatja a fejlesztést és pc-nél plusz jogdíj sincs ha jól tudom. Persze ha megvesznek egy grafikus motort akkor fizetni kell, de ez konzolnál is megvan a jogdíjak mellett. -
Peat;)
veterán
Tök fölös vitatkozni a játék árakon, nem Mo-ra szabták az árakat(ha valaki jön hogy azé me ez itt balkán azt lelövöm, vagy felszólítom hogy húzzon ki a picsbe, nem azért írtam hanem azért mert ez igaz), alacsonyabbon nem adhatják mert akkor innen venné meg mindenki és ez sok más országra is igaz lehetne.
Szerintem a netes terjesztés lehet egy kiút (köv xboxnál gondolom már alap lesz), amivel a költségek és így az árak lefaraghatóak, de nekem pl jobban bejön egy fizikai dolog mint egy kép a live!-on. -
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #20025 üzenetére
Szerintem vegyél rambo kést, de csak olyat amiben van fogpiszkáló, fojtó madzag meg iránytű az alján. Vegyél egy hordozható műanyagöntödét mert lehet eltörik az előlap, vegyél 20 darab dvd drive-ot, gyártass le 20 gpu és 20 cpu magot és 20 alaplapot. Vegyél még pár szerszámot, karcher 6000xboxTurbina porszívót, utána ezeket vidd be egy 100 ponton záró fém biztonsági ajtóval ellátott acélból felépített szobába. Majd kiabálj ki hogy bezárhatják.
-
Peat;)
veterán
válasz
spammer #19799 üzenetére
Nekem is arcadom van, én ebayen néztem hdd árakat, nem vészesek, csak lusta vagyok utánanézni mi hogy megy. De itthon is lesz jópár eladó az update után. Nekem elég lenne egy 20 gigás is, mert a memkártya elég a mentéseknek, a vinyóra meg mehetne két játék vagy egy és a letölthető cuccok ha netre kötném.
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #19789 üzenetére
Én próbáltam egy köztes hozzászólást azért, abból nem is lett balhé. Nah de visszaolvastam ha már benéztem [link] , szerintem ez inkább csúsztatás mint az hogy ps3-at nem rezgős kontrollerrel adják..mert rendben hogy már azzal adják de az eddigi tulajokat ez valahogy nem érinti és erről az inforól le lehet maradni. De a demo sosem volt fizetős a live!-en ha jól tudom, hanem a szokásos goldosok előbb kapják meg, mert ők kiváltságot élveznek értelemszerűen. Ettől függetlenül nem volt az olyan durva balhé, csak kicsit
-
Peat;)
veterán
válasz
Kephamos #19677 üzenetére
Összehasonlítás:
Teljesítmény: majdnem ugyanaz a két gép, egyiknek erősebb a cpu-ja elvileg(ps3), másiknak a vga-ja (box). A kettő közül talán a vga a fontosabb, mivel a boxban is egy 3 magos processzor van, ami azért bőven elég ebben a generációban, sőt szerintem boxban is a vga a gyenge pont. Eredményt tekintve ugyanaz a két gép szinte..
Játék: A boxra több játék van, a maiak közül meg a legtöbb multiplatform cím(kijön mindkettőre) Exkluzív játékokból egy kicsit több van eddig boxra. Maguk a játékok kb ugyanúgy futnak ugyanúgy néznek ki(néha kicsit szebbek boxon a multi címes darabok). A kontrollerben egyértelműen jobb a microsoft féle, kényelmesebb és alapjáraton van benne rezgő motor. Az online játék a boxon fizetős (10k per év) sonyn ingyenes még.
Multimédia: Ps3 a jobb blu ray miatt, akinek megéri a 4-5 ezertől induló ár/film. Wifi is alapból van ps3-ban. Tehát itt ps3 jobb.
Fizikailag: Xboxra 1 év teljeskörű garancia van, és 3 év 3 ledes hiba esetén. Ps3-ra egy év. A garanciális ügyintézés boxnál gördülékenyebb. Az xbox hangosabb gép a dvd olvasó miatt, de a következő szoftverfrissítéssel a játékok felmásolhatóak lesznek hdd-re. Az xbox többet hal be, de ezek a behalások szinte mindig a 3 éves garancia időtartamba esnek. Ps3-nál most jött elő az a gond, hogy a blu olvasófej halogat be, de nem tömeges dologról van szó.
Szóval ha nem kell multimédia akkor vegyél egy boxot, szigorúan a 60 gigás hdd verziót. Ha full hd tv-d van akkor érdemes ps3-at számításba venni a blu filmek miatt. Ha csak játék akkor egyébként fölös full hd tv, mert sem ps3 sem xbox nem elég hozzá, 1-2 játék van ami megy rajtuk így.
-
Peat;)
veterán
Már volt róla szó a topikban és akkor az okosok azt mondták, hogy softveresen kell még bőszen buzergálni a hdd-t.
Amúgy ha nem kéne akkor kb minden fórumon téma lenne a hdd csere így a frissítés előtt és minden kis konzolbolt kézségesen állna rendelkezésre ilyen hdd csere szolgáltatásra. De ha ők nem vállalják be ezt az nálam jelent valamit.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #19582 üzenetére
Sok játékban van célzásrásegítés, lehet egy ilyen darabbal kéne kezdeni, majd ahogy haladsz benne egyre lejjebb venni a rásegítést.
(egyébként nem kötekedés én is rosszul írkáltam anno, de az egyenlőre az azt jelenti hogy egyenlőre alakították a meccsen az eredményt (számértékre, mennyiségre utal), amire te gondolsz az az egyelőre (határozó))
-
Peat;)
veterán
Strangleholdot megvettem az akciósat, elején majdnem kivágtam a boxból a dvd-t de utána egészen megtetszett, csak át kell állítani az európai agyat ázsiai ámokfutó agyra
tetszik hogy 99%-a az akció és a bullet time az még mindig megunhatatlan funkció. A víz viszont hihetetlen bénán van megoldva, olyan mint a jégkása kb és úgy is viselkedik
-
-
Peat;)
veterán
válasz
(Kolombusz) #19194 üzenetére
Akkor add el. Mondjuk nekem 5-ért. Pesten. Nem találni mostanában eladót
-
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
válasz
(Kolombusz) #18876 üzenetére
A képek alapján nekem is az jön le hogy a funkcionalitás ment a kukába, de gyakorlatban remélem átláthatóbb lesz. Rohadtul nem lesz kedvem (kényszer)perceket mászkálni a menüben. De ha nagyon gáz akkor lehet maradni a régi változatnál, egy hírben olvastam(a plusz funkciók meg elérhetőek lesznek), remélem igaz.
-
Peat;)
veterán
válasz
BullZeye #18402 üzenetére
A 20 gb hdd-s modelleket hívták premiumnak, nemrég jött be a 60 gigás azt meg pronak. És ezeket keverik ha éppen olyanjuk van.
Egyébként ha warezolás megy majd a gépen akkor ha nem tévedek a hdd egy ki nem használt eszköz lehet, mivel netes dolgokhoz kell, neten meg a microsoft bannolni tudja a módosított gépeket. Persze még így is jobban megéri a pro, a 60 gigás winyót el lehet adni 15-20 körül szerintem.
-
Peat;)
veterán
válasz
L|zsidoboz #18339 üzenetére
Talán ez olyan amit keresel.
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #18171 üzenetére
Én is már túl vagyok a 40-en, 83%-on vagyok asszem karrierben, na igen, arra a gyors német pályára gondolsz asszem, ahol nyomni kell mint a meszes. Autós játékban először éreztem olyat, hogy uhh ez már nekem is túl gyors
lassítani meg nem lehet mert ellenfelek nagyon kemények már itt. De az út meg keskeny mint a franc..
egy kis ujjmozdulattal dobható el az egész futam.
Nekem az nem jön be, hogy könnyű módban túl könnyű a játék, szinte nincs kihívás sem. Közepesen meg van egy két verseny/csoport ami vért izzadva/mákból sikerül csak, pl ez a rohadt hosszú pálya is ilyen volt, szerintem 10-szer biztos neki futottam. Azóta már volt hogy visszavettem könnyűre is egyik futamon, mert esélytelen voltam. -
Peat;)
veterán
Hardwired.hu-n van hír új képekkel és videoval Alan Wake-ről, nagyon jó a hangulata. Mostanában elég komoly címek jöttek ki és vannak születőben, kellemesek lesznek az unalmas napok a jövő évben.
-
Peat;)
veterán
Csak engem nem dob fel ez az Mgs4? Tudom hogy hatalmas címnek számít, de ha hosszú az átvezető hajlamos vagyok kinyomni
Mert ha nem tévedek az mgs ez a félig film félig játék keverék, ami biztos jó, de szerintem sokaknak (nekem sem) nem tetszik ha ilyen arányban oszlanak meg a dolgok, még blizzardnál sem tetszene. Bár lehet a kisebbséghez tartozom
meg egy mgs résszel sem játszottam, bevallom. Így talán nincs is értelme a 4-nek számomra.
A tölthető akksival meg nem kell vacakolni, a leértékelt legolcsóbb 2000mah(lehet rosszul írom) körüli fajtából 4-et megvesz valaki, az bőven jó ebbe a kontrollerbe. Nekem van valami somogyi akksim is(hungaricum!), azzal is elmegy egy ideig, mér ne menne, nem fog berágni a box 3 leddel, hogy nem támogatott régiójú az elem... Fényképezőgép az már valóban más, oda kellenek a jobb tulajdonságok.
-
Peat;)
veterán
válasz
misirulez #17774 üzenetére
"HDD jó mentésekre illetve egyéb kiegészítőkre, nekem addig nem is volt amíg a GTA IV megjelent, mert akkor hdd nélkül olyan szinten popupolt, hogy játszhatatlan volt.
Ha meg van vinyó akkor arra ment egy két adatot, így nem popupol."Valakinek meg igen. Tök kiszámíthatatlan az a bughalmaz(nálam alig van elkésett textúra/objektumtöltés arcadeon, mondjuk ez nincs hackelve), kiváncsi leszek a felmásolós dolog után mennyire lesz megszokott, hogy aki nem másolja fel annak majd jönnek a töltési hibák..rossz előérzetem van.
-
Peat;)
veterán
válasz
Kasza08 #17749 üzenetére
"Én nem értek hozzá, de szerintem nem a játékokból szerzi az ms a legnagyobb bevételt, hiszen mondjuk a ProStreethez nem sok köze van Bár én nem tudom ez hogy múkodik"
Én sem hogy hogyan hívják, de minden x360-ba illő dvd lemez után perkálni kell microsoft felé. A játékokból szerzi a legnagyobb bevételt. Gondolj a ps1 vagy ps2-re amikor még live szerű rendszerek nem igen voltak. Vagy kézi konzolokra.
Maga a gép árához meg annyit, hogy sokáig veszteségesen árulták de azon valószínű hogy még most sincs haszon, hanem a bejáratott gyártás áldásos hatásait közvetítik a fogyasztók felé árcsökkenések formájában. -
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #17703 üzenetére
Az igaz és mintha a garancia is újraindulna ilyenkor, vagy ha nem az 1 év amúgy is előírás EU-ban ilyen esetben asszem.
Szerintem hangügyileg is van különbség xbox és xbox között, az enyémet hallanád
de egy headsettel megoldom majd és a fórum is megszabadul a kirohanásaimtól, lehet "kicsit" már sokat említettem...
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #17701 üzenetére
Mondjuk friss tulajként valószínű hogy ez most nem boldogítja. Kár hogy a fizikai minőséggel hadi lábon áll/állt microsoft, a jelen időt én a hangra értem. Az én boxom hangja akkor is zavar ha nem megy a dvd pörgettyű, mert túl magas hangot ad ki magából, nem azt a pc-s ventillátor mély hangot vagy noti szerű kellemes süvítőt
. Én kicsit beteg vagyok ilyen szempontból, ezt teszi a lakótelep és a körülötte robogózó hülyegyerek az emberrel.
-
Peat;)
veterán
válasz
(Kolombusz) #17632 üzenetére
Consolecorner szokott ilyen műanyag vackokat árulni, még anno wii-nél is rám akartak sózni minden jót, annál meredekebb árakon
de nézd meg hátha elviselhető az ár.
-
Peat;)
veterán
No újra elővettem gta4-et. Ha nem is akad, éppen hogy eldöcög és engem ez rohadtul zavar, egy idő után már a fejem is éreztem, nemcsoda, 20 fps kicsinálja az embert egy idő után. Az irányítás se lett jól eltalálva, ez az egész egy kínszenvedés. Kamerakezelés meg úgy néz ki hogy kb 50%-ban nekem kell rásegíteni. Rohadt sokat töltöget ráadásul, küldetéseknél. Jövőhéten adom is el, ez egy okádék, pedig mikor megvettem drága pénzért megfogadtam hogy végigviszem, de csak megfeküdte a gyomrom. Az összes kitűnőre értékelő portál meg menjen az .... oda.
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #17494 üzenetére
Cserélni törvényszerű hogy fórumokon vagy jatekaim.hu-n kell. De ha kell valami jó áron akkor azért jó hogy van ez a bolt, én gta4-et vettem nem sokkal megjelenése után náluk 11-ért, úgy hogy a jatekaium.hu-n is legalább ilyen árak röpködtek akkoriban. Meg forza2-őt is ők kezdték el nyomni bundléban (pinataval együtt).
De ha így jártál nagyon egyszerű a történet, ott kell kibontani előttük és ha karcos akkor megköszönni és odadobni egy fém 20-ast az újrafóliázásra nekik az árat meg visszakérni. Velem viszonylag korrektek voltak, csak kérni kellett hogy segítsenek már amikor kerestem valamit, mert istennek se mozdultak meg. De ez ma már a legtöbb helyen így van... -
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #17450 üzenetére
Kicsit beleszólok, itt szerintem nem is csak a gta1 vs gta4-ről van szó, inkább arról hogy a 4 a gta3-akat is alulmúlja. Kb úgy sikerült ez a 4 mint anno a 2. rész, látványban előrelépett, ennyi. No de a 2. rész legalább elment, a gta4 meg pl egy forza2 után olyan, mintha lassítást nyomnék. 100% bullet time-os matricát simán rányomhatnának. Egy újítást hozott és azt is elk*rták...ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. No meg van rögtön elején egy küldetés, be kell törni egy ablakot. Óhh faszás fizika meg mimás hát akkor fogjuk meg a kukát, ja azt nem lehet. Nembaj, találtam egy üveget, megdobom a kirakatot (tán fodrász üzlet) és lepattant róla. Hmmm. Rádiók szutykok számomra de ez egyéntől is függ. A mobiltelefon csak halálra idegesít, semmire sem jó. Na meg olyan küldetésnél amikor a meleg csávó felkutatásához regisztrálni kellett a társkereső, megfelelő szekciójában a neten...az ember elgondolkozik hogy ez most egy játék, vagy egy világméretű átverés
-
Peat;)
veterán
Egy kb. 10%-os hibaarányú termékről beszélünk, amely esetében a 3 éves garancia életben maradt a korábbi eltolt széria miatt. Az ennek ellenére történő folyamatos aggódás azért elég nagy hülyeség, ha nem is szarrágás, mert természetes hogy mindig jobbat, újabbat akar az ember. De a szórakoztató elektronikában elég nehéz arra példát találni, hogy immár egy általános hibaarányúnak mondható termékre olyan 3 év garancia van, ahol háztól viszik és házig hozzák a terméket, 2 hetes időtartamban. Mindezt nagyon jó ár mellett.
Őszintén szólva, most hogy a profit mértékének a növelése a cél én nem is csodálkoznék, ha jönne az új alaplapos csoda, Microsoft bácsi meg bemondaná, hogy ezekre immár csak az 1 éves teljes körű garancia érvényes, a 3ledest felejtsétek el.
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
Ezt még hányszor kérdezi meg az aktuális érdeklődő?
Az xboxos játékoknál a hdd a plusz tartalmakhoz kell, de nem befolyásolja hogy pl a Prince elindul-e vagy sem. Minden el fog indulni. Viszont a gyári dvd-n elérhető tartalmon kívűl lehet hogy lesz az adott játékhoz pálya, vagy javítás. No oda kellhet a hdd. De olyan korlátozás nincs és nem is lesz hogy ez elindul az meg nem. Illetve később a mmorpg netes játékoknál lehet hogy lesz. De a koca gamer vagy akkor gondolom ez téged is hidegen hagy.Én viszont azért vennék már pro hdd-s változatot mert ha kijön az új update amivel a játékok felmásolhatóak akkor egy kulturáltabb gépezet válik az x-ből. A dvd olvasó a leghangosabb része a gépnek, így ha az elhallgat már elviselhető mértékre csökken a zaj. Mert mikor a dvd-t pörgeti igenis szörnyű hangja van, sokan szépítik hogy elviselhető meg játék hangja mellett nem hallja, meg fejhallgató...mindenki különböző, szerintem nevetséges a zajszint. Vegyétek a pro-t.
-
Peat;)
veterán
1. porszívó elővesz
2. xbox letesz
3. on gomb (porszívón)
4. wii féle játékélmény és x360 hang és melegedés a porszívó által pár perc erejéigvagy mire gondoltál? áthegesztette a box alaplapját a porszívóba? nem rossz ötlet, a drágám megyek porszívózni az lcd tv-hez új értelmet nyerne, de nem hinném hogy ilyen mélységű dolgokra kéne gondolni
aztán lehet én vagyok a nagyon hül*e és szűk gondolkodású
Pinata bajnokunknak részvét, ahogy láttam többnyire eredeti játékokkal nyomtad, murphy nem változik...
-
Peat;)
veterán
Figth night round 3 tényleg komoly játék, pedig elején meghűlt bennem a vér amikor jött az EA logó. Kicsit béna vagyok, carrier módban már kétszer is vesztettem a 2, öv utáni időszakban, de ez az én bajom, legalább van kihívás.
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #16564 üzenetére
rosszul írtam, szóval ökölvívós játékokról érdeklődtem, ami ugye box csak ezt a rohadt microfos kütyüt is szokás így hívni, azért írtam oda a zárójeles részt, be kéne ezért perelni őket egy ingyen fable2-őért
sportjátékokból meg focisat fogok majd beszerezni, majd kiderül hogy pes vagy fifa lesz-e a jobb
fnr3-at meg akkor beszerzem, kíváncsivá tettetek, ha hadonászni nem is lehet benne wiihez képest (vagyis sokat nem érek el vele) de akkor legalább szép ezek szerint
-
Peat;)
veterán
Melyik boxos(mármint sportgame) játékot javasoljátok? Van 3k körül a fight round3, arról úgy tudom nem rossz, de van valami új cucc is, de arról sokat nem hallottam.
Gears of War-t meg cserélnék Halo3-ra.
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #16077 üzenetére
Star Wars és egy nyamvadt lézerkardozós párbajt nem tudtak belerakni demoba.Régen is volt Star Warsos játék, amiben csak menni kellett, jedi knight asszem, meg az első új szériás mozinál is, azok sokkal jobban átadták a hangulatot és nem tértek el ilyen mértékben a kitalált világ szabályaitól. (ebben a demoban annyi cuccot megmozgattam az erővel 5 perc alatt, amennyit az eddigi összes filmben az összes jedi együttvéve
)
-
Peat;)
veterán
válasz
spammer #16031 üzenetére
Köszi srácok. A játék így a kotor részek után bizony egy nagy szánalom.
A grafika rendben van, de 2 perc után kinyomtam miután kiírtottam mindenkit egy hangárban..ez felejtős, erre nem adok zsét, marad egyelőre a far cry2, meg fable2 ami ki van nézve idei vásárlásnak
meg régebbi címeket pótolok
-
Peat;)
veterán
válasz
FishAir #15975 üzenetére
Azért még ez is drága. Ebben a ps3 jobb.
Külön a 60-as winyóra kíváncsi leszek(kell a francnak a fülesük), ez alapján 20k alatt lesz. Igazándiból az arcadosok szívnak leginkább ha élni akarnak a felmásolós lehetőséggel, de a 20gigás tulajok sem örülnek felhőtlenül gondolom. Az biztos hogy hamarosan 10k alatt is kapni lehet majd a 20gb-os winyókat, mert biztos sokan váltalanak, csak ki fogja megvenni a 20-asokat? -
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #15844 üzenetére
"PS3 nál meg ingyen van és minden gurul, letölthető tartalom is free meg az egész szolgáltatás"
Nekem ez új, én úgy tudtam hogy egy dolog amiben különböznek, az online játékért x-nél kell fizetni a ps-nél meg nem. De ha az egész szolgáltatás ingyenes ps3-nál akkor nem "rossz" gép, de valami azt súgja ez nem így van.
-
Peat;)
veterán
válasz
ez_meg_emaz #15799 üzenetére
Szerinted? Nincsenek grafikai előírások. Gta4-ben pl van asszem xboxon. Én áldanám ha kiszednék és sosem menne 30fps alá. Inkább a sebesség mint egy kezdetleges élsimítás. Illetve 4x az már szép, de az már kinyírja boxot az újabb játékok alatt, gondolom.
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #15764 üzenetére
Autós játékok is sportjátékok, ott gondolom azért más a véleményed....
Egyébként a pc+bill olyan nekem mint a három kerekű minibringa, az alkoholmentes sör, vagy a gumibaba ha már volt róla szó nemrég. Lehet hogy a sima bringával meg az alkoholos sörrel nem tökéletes a koordináció, a gumibabáról meg kiderül egy pofon után hogy nem az, de élvezetesebb
-
Peat;)
veterán
válasz
feka007 #15750 üzenetére
Azóta jött a wii és kénytelenek lemásolni a dolgot a következő generációban, már most is folyamatosan megy a pletyka hogy melyik mikor jelenti be a saját megoldását. Wiimote után számomra meg szánalmas az egér, bill kombó fps-re, természetesen az xbox irányítója is. Pedig én még a pluszérzékenységet mellőző moteról beszélek. 3d-ben jobb célozni mint 2d-s padon csúsztatni a "pisztolyt"...Stratégiában is teljesen jó a mote. Viszon autósban meg rosszabb, oda nem kell mozgásérzékelés szerintem. Vagy a sony vagy a microsoft biztos olyat dob össze amivel minden játékfajta magas szinten játszható lesz. A múltat tekintve én a microsoftra szavazok (kormányai, egerei, xbox360-as kontrollere is elég minőségi)
-
Peat;)
veterán
válasz
feka007 #15745 üzenetére
A multi engem nem érint, így érthető az elfogultságom. Aki a játékot sportszerűen űzi annak mindenképp pc. De hozzáteszem, hogy a következő konzolgenerációnál az irányításon biztos, hogy változtatnak, onnantól kezdve pedig érdekes lesz a pc vs konzol, pláne hogy az új konzolok technológiájának a kifejlesztője a pc-s ipar, így nagyon nem alázhatja be.
-
Peat;)
veterán
válasz
feka007 #15739 üzenetére
Ma van meg 90-ből egy gamer pc, xbox meg mióta piacon van már. De bármilyen bikapc-t vesz valaki cseszheti, a játékok többsége konzolra készül el, max magasabb felbontást stb raknak pc-be, de nem kategóriákkal jobb megjelenítést (ps2-nél is ugyanez volt, a pc-k már a többszörösét bírták grafikailag de sokszor csak ps2-es szint volt akkor is). Szerintem aki más fajta játékokat szeret mint amik a konzolon a jellemzőek azoknak éri meg a pc (mmorpg, blizzard játékok).
E mellett a pc-n a sok hardware miatt szívnak a fejlesztők és technikailag korlátoltak hogy tökéletesen optimalizált játékot írjanak. Ha jól tudom pl az nvidia és ati kártyák másban erősebbek, így alapból egy kompromiusszumot kell kötni fejlesztés során, vagy megszivatni az egyik tábort. Tény hogy konzolon is paraszkodnak már, de akadozást gta4-nél én nem láttam, lassulást igen. Engem is zavar a 25 fps már, és sokszor csak annyival megy. De az akadozás az ilyen 1x fps, amikor kimaradnak a képkockák.
Az meg tapasztalat, hogy ahogy gyengül a vas és vissza kell butítani a látványt, akkor a látványbeli csökkenés ütemét messze nem követi a sebességbeli növekedés. Simán el tudom képzelni hogy egy mai csúcs pc-n ami már papíron sokkal erősebb mint egy x360, úgy három év múlva amikor már ott keményen kell butítani, a játékok csúnyábban is kinézhetnek majd mint akkor egy konzolon. Mert halad a kor és megszűnik annak a cuccnak a támogatása, az újakon hasít a régin butíts elv lép életbe, ami a legritkább esetben működik hmm fair módon. Mivel ott a szoftfejlesztés hardware vásárlásra kell hogy öszöntözzön. Konzolnál csak a software van. Ez pedig egy kurva nagy különbség, hogy egy szolgáltatás árát várják el tőled, vagy szolgáltatás+több iparág eltartását.
-
Peat;)
veterán
múltkor körülnéztem és nem tudtam leszedni demokat, torrenten van elvétve 1-2 (de már azok is halottak) no de mind1, belehalni nem fogok
netem nem osztható meg, kis ügyes módon kapom, meg lassú is egyébként, lehet váltok majd, de akkor sem hiszem hogy x-et netre kötném csak emiatt (nem vagyok nagy netgamer)
sry az offokért
-
Peat;)
veterán
Azért MS hülyesége sem korlátozott, nekem lehetne 10 terrabájtos pro^5-en gépem is, netre nem tudom kötni, csak ha külön a box miatt új netelőfizetést kötnék. Az meg felénk kb 7k per hó, annyit nekem nem érnek a demok...szóval igazán letölthetővé tehetnék az oldalukon pc-n keresztül is a demokat. Annyi sávszél csak akad náluk, meg egy ember aki felpakolja...
-
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #15349 üzenetére
Én is most ültem neki nemrég, hogy a középső fokozaton is végigvigyem. 2 óra után kinyomtam és azóta nem került a dvd vissza a gépbe, szép meg jó, de szerintem igen alacsony az újrajátszások száma ebben a játékban...jó lenne egy kicsit több tartalom/ bioshock szerű rendszer/térképen jelölöm ki a missziót és bevásárlás előtte típusú valami. Ami kicsit feldobja. Igaz én online nem nyomom, úgy biztos időtállóbb.
-
Peat;)
veterán
válasz
Prof01 #15083 üzenetére
Jaa egy diáknak már kötelező a konzol a legújabb játékokkal mert anélkül egy kis puharudi marad! Világos
Ferrari szalonba is szoktál járni? Általában arra is vágynak a diákok. De ott vannak a legújabb telefonok, lopd el! Attól hogy nehezebb ellopni még nem áll messze a két dolog egymástól.
-
Peat;)
veterán
válasz
sakeee82 #15076 üzenetére
Én azt nem értem a warezolóknál, hogy végülis mivel játszanak? Nekem már vagy 2 hónapja megvan az x360, ez idő alatt egy gears of wart vittem végig, meg forza2-ben vagyok a vége felé. Gta4-ben meg 30%-ig jutottam. Na most a warezolók mennyi játékot töltenek le 2 hónap alatt? Nem hinném hogy 3 darabot. De ha többet töltenek le honnan van annyi idejük a játékokra? Csak nem azért mert naplopók? (jelenleg én is az vok, nem szenteskedem) Akkor meg el kéne gondolkozni azon hogy napi x óra játék helyett egy munkahelyre kéne törekedni. Amennyiben eredeti játékokat vásárolnának a bélák akkor meg igen hamar megjönne az ösztönzőerő a munkára...
Gta4-et egyébként egy rendes boltban a megjelenése után 2 héttel kb 11k-ért vásároltam meg. Drága volt, külföldről már akkor 9k lett volna
9 vagy 11 és a 12-16 között olyan csúsztatás van, hogy nemigaz. De tudom "nincs idő" még azt sem megnézni hogy mi mennyibe kerül és hol a legolcsóbb. Nincs bajom veletek csak nem találni szinte olyan warezbélás írást amiben nincs minimum egy szánalmas mondat aminek köze nincs a valósághoz. Ezért a legjobb dolog: ha csöndben maradtok. Nem tudom a moderátor mennyire elfoglalt de az itt 4-500ft-ozókat minimum 1 hére kibannolnám a francba. Lopással kérkedni ugyanis elég primitív dolog. Mp3-akkal én is teszem pl azt amit ti, de most írtam le először fórumon ezt. Helyén kéne kezelni a dolgokat
de ez Magyarország, ahol lopni hősies cselekedet az átlagot tekintve.
-
Peat;)
veterán
válasz
Ukraan #15025 üzenetére
Forza2-őt nagyon ajánlom 3. játéknak (komolyabb fajta autós), vagy gears of wart(menj és lőj szép grafikával).
Bármilyen AA-s elemmel megy a kontroller, abból kiindulva hogy noname 2000 és duracell 2650mah-es elemmel is megy.Nem maga a gép hangos(az még elviselhető), hanem a dvd olvasója. Mivel mostanában volt meghajtó beszállító váltás xboxnál lehet hogy az újabb darabok már halkabbak. Az előző szériás, benq márkájú dvd-s változatok nekem még hangosnak minősülnek, de elviselem. Ha csak ez tart vissza, akkor vedd meg bátran.
-
Peat;)
veterán
válasz
Prof01 #15020 üzenetére
Nem is a fizikait értettem egyébként. Nyújtson annyival másabb játékélményt a konzol hogy ha a pc már 100x szebb grafikára képes akkor is éljen és viruljon, de ne úgy mint wii, hanem minőségi játékokkal.
Ja leírtam már a kulcsszót, játék. Csináljon az MS és Sony külön akár konzolhoz kapcsolható médiakütyüt, de miazmár hogy lassan egy komplett pc a konzol...
wincsi, telepítés, patchelés, netezés(nem a multira gondolok, pl oldalak, torrentezés ps3-on állítólag..) meg ezer más tököm tudja mik jönnek. Ps3 fura mód nem lett hatalmas siker, talán ott is kicsit oda kellett figyelni volna arra a tényre, hogy a vásárlók a konzol=játékgép tudattal élnek a fejükben. Ha nincs elég és jó játék letojják az ezer magos cellt meg a nasa által írigyelt optikai meghajtót.....
-
Peat;)
veterán
Mivel a ps3 10 éves életcilussal született meg, még jópár évig elvileg biztos piacon lesz, az x360 meg elődjével ellentétben felveszi a konkurenssel a versenyt így hasonló ideig lesz a piacon/támogatva. Mivel ugyebár a címek többsége multiplatform. Azt el tudom képzelni hogy pár év és olyan új x jön ki amely teljesen kompatibilis az x360-al és így az x360-as gép árusítását beszüntetik, de ettől még fognak jönni x360-as játékok, szerintem 4 évet simán lehet számolni úgy hogy normális lesz a kínálat is. Kiindulva ps2-ből amit még mindig árulnak és néha jön rá játék, pedig immár legalább 3 éve elavult pc-hez képest. A mostani konzolok meg még mindig tudják hozni azt amit egy viszonylagos csúcspc. De jó lenne ha a következő generáció olyan lenne hogy minden vonalat megszüntet a pc-vel
-
Peat;)
veterán
Ugyanezt írtam le feljebb csak pontatlanul, elfelejtettem hogy ez egy pontos fórum
Én hajlandó leszek egyébként ráfizetni is az arcadomra...mondjuk 5 ezer hufotha egyértelműen előnyösebb lesz a jasper lapos gép. Kételkedem benne...
79: Lehet neked nem fontosak ezek a dolgok Zsocy, de ha halkabb lenne a dvd tekergető szerintem sokan fellélegeznének. Én csak a hang miatt cserélnék, nekem ez hangos és ront az élményen. Nézd meg az autógyárak közötti versenyt, nincsenek orbitális különbségek az autók között manapság azonos árszintnél, a kínai nevesincs is elvisz a-ból b-be, mégis a toyotának megy igazán, pedig nem a legszebb autókat gyártja manapság...
-
Peat;)
veterán
válasz
Prof01 #14724 üzenetére
Final Fantasy XIII x360-on, ez azért elég lol
sony szerintem tartogat valamit a tarsolyában, mutliplatfomrá engedi egyik húzócímét és árat sem csökkent mint microsoft...gyanús. FF-nek meg örülök, ezt lehet bepróbálom. De ott lesz a fable2, resident evil, forza3 egy csomó pótolandó és még gta4-ben is csak 30%-on vagyok, forza2-ből is még sok van hátra...időmilliomosok talán végig tudják vinni a kiszemelt játékokat, én asszem nem...
-
Aktív témák
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB.,Red & Blue konzol eladó,vagy csere,olvass kérlek.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W. 1TB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 24GB. LPDDR5X. RAM.,STB. CSERE IS.
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest