- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #28112 üzenetére
Ki mondta, hogy te csináltad??? Ne hozzál már le !
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #28107 üzenetére
Úgy hogy konzolra is kell optimalizálni!
-
Xirtam
veterán
Na jó Lionhead és a Microsoft most elmehet a búsba... olyan szinten felmérgelt ez a retkes Fable 2...ide menj most töltök várj lépj kettőt megint töltök...beleuntam!Good Bye Good Game... aki kedvet kapott hozzá próbálja ki jó játék,ha nem játszottál az első résszel sem gond mert megérted a játékot...!
Eladnám ha érdekelne valakit de nem az enyém, ha kérdeznétek!
-
Xirtam
veterán
Hmm.. nagy bánatomra végigvittem a Fable II.-t kicsit többet vártam a végétől.. meg hogy kedd,szerda, és mára befejeztem!
De elvoltam vele egy darabig!
-
Xirtam
veterán
válasz
Djuree #27934 üzenetére
Djuree tisztelt fórum társam és barátom! Pont , hogy most vannak a legizgalmasabb futamok, nem 1,2 él csapatról szól a Formula One a költségcsökkentések végett..hanem állandóan minden csapat esélyes a győzelemre...csak nézd meg a mai futamot és rájösz! 13:00 Bahrein RTL KLUB!
-
Xirtam
veterán
Reggelt drágáim!
Kellemes Vasárnapot
Délután F1
Mindenkit kerüljön el ma is a 3LED gonosz szeme ahogy eddig is tette! -
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #27882 üzenetére
Barátom komolyan mondom néha elgondolkozok rajta hogy jó topic-ba jöttem-e
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #27880 üzenetére
én is azt mondom!
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #27878 üzenetére
Nem, amelyikkel új skin-t is kapott a dash attól kezdően lehet!
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #27864 üzenetére
Én mindenféleképpen az újat ajánlom!....Garancia végett!
-
Xirtam
veterán
Ez így nem teljesen igaz! Oké a PC mondjuk úgy hogy messzebb jár technologiailag mint az Xbox... de nem egy megjelenítési és feldolgozási alapon nyugszik a kettő! Pl.: a PC sosem fogja úgy a textúrákat meg 16X-ni mint az Xbox mert máshogy működik az Xbox-ban található GPU számolási architeturája mint a PC-ben használatosak!
ez az egyik oka hogy a játékokat amik multiplatformosak átkel írni PC-re is... mert máshogy gondolkozik a két masina még ha az elve hasonló is!
-
-
Xirtam
veterán
válasz
Nagy_Matessz #27699 üzenetére
Hogy megéri-e? Ha megveszed és Warez-olsz ide nem kellesz!
Hogy mi a különbség? A színe és Elit-hez van 120GB HDD Arcade-hoz nincs csak memcard, újaknál már ez az alaplapra van integrálva!
-
Xirtam
veterán
Engedjétek meg hogy megosszak veletek valamit! Én így védekezem a 3LED ellen!
Tudni kell az én szobám napnyugta felé helyezkedik el szinte sosem süt be a nap és rám! Pedig tetőtéri a szobám!
Az ablak nyitva mindig főleg este mikor faja kis 12-13 fokok vannak! És az utolsó dolog az ami a képen látható! Neharagudjatok a minőségért egy SonyEriccson K550i-vel csináltam ami W610i-re van flashelve!
Tessék -
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Amúgy ezért van a dögöd hogy az megtalálja neked a kincset!
Nekem meg drága barátom meglepet pár játékkal amit ő kitolt áthozta nekem!
PGR4 - nekem nagyon adja magát, faja kis arcade játék -
Ninja Gaiden 2 - hát tényleg fényévekkel jobb mint a Ninja Blade-
Mindenkinek Kellemes Hét kezdést Kívánok legyen szép estétek aludjatok jól!
Maximális Tisztelettel Rico ( Xirtam )
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #27644 üzenetére
értelmezd újra az írásom az életciklusát nem az élettartalmára gondoltam
Hanem megjelenéstől gyártási sorok leállításáig!
-
Xirtam
veterán
válasz
srph25 #27641 üzenetére
Hát azért a PS2 életciklusa és már maga a játékok és az üzleti részén máshogy alakultak a dolgok, ezt azért ne feledjük azért is volt nagyrészt 9 éven át mondjuk úgy vezető konzul!
Azért ez az Xbox esetében máshogy van ma már nem 1-2-3 konzol van a piacon és állandó viaskodás megy a gyárak/kiadok között!
De "okos" emberek 2012 ig jósolják meg az Xbox360™ élettartalmát! Szóval még ha jövőre is neveznél be egyre is megéri!
És üdv. a klubban fotókat majd kérünk!
főleg ha a Sega megint beszáll a konzul piacra akkor mi lesz itt
-
Xirtam
veterán
Srácok fehérvárral a tököm kivan! Media Markt-ba se Vga kábel mondom ok , elmentem nagy tesco-ba ott sincs Auchan-ba ott se !
-
Xirtam
veterán
Hát én ezt nem értem! Úgy hagytam a boxot lementem visszajöttem isteni sugallatra újra megpróbáltam bekapcsolni és megy!
-
Xirtam
veterán
Srácok valami 5lett?
Nem kapcsol be a boxom, tápot kihúztam visszadugtam világít rendesen!Előlapot leszedtem úgy is próbáltam semmi! Joy-ról is próbáltam de semmi!
-
Xirtam
veterán
Péntek este vettem az elitet de már 1800 G
Majd nyomok screen shootot!
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #27365 üzenetére
Hát ha havi 800 Ft téged földhöz vág akkor hatalmas világválság van!
De írni megint elfelejtettél!
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #27348 üzenetére
szVsz úgymond gyerek koromat PS előtt töltöttem és ergnonomiailag az Xbox360™ joy-a sokkal jobb, nem olyan fárasztó mint a PS-é!Boxnál még nem tapasztaltam, hogy elfáradt volna az ujjam vagy a csuklom! De ezt a sötét oldalnál tapasztaltam
-
Xirtam
veterán
válasz
Silent77 #27312 üzenetére
Értelem szerűen regisztrálni kell! De ha olvastál volna 1 hsz-t!
Megkönyítem a dolgod
-
Xirtam
veterán
Nagyon durva baba! Igaz nehéz akár hogy lassítja be az időt hogy észrevedd mit kell nyomni te akkor is az effekteket figyeled jó gyerek módjára
és ez tényleg nehéz benne,de ha elcseszed visszapörgeti az időt nagyon duvaaaaaaaaa
Ninja Blade
Azt hiszem ebből is kitolom az összes öcsi pontot!
Star Wars Force Unleashed -ből már csak 5 öcsi kell és fullos!
-
Xirtam
veterán
Na megjöttem még ki se volt bontva!
Kipróbálom és le írom a véleményem!
-
Xirtam
veterán
Srácok boxon tudok valahogy *print screen-t* nyomni??? Csak mert amikor teszem azt egy játékból a fejlesztők közzétesznek egy egy gameplay jelenetet azt biztos hogy nem fényképezővel csinálják! Hogy tudom én ezt megoldani?? TY!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Végig vittem a Star Wars-t most mit kezdek magammal???
-
Xirtam
veterán
Valaki volt manapság MM-ben? És netán látott is Xbox360™ VGA kábelt, ha igen mennyiért?! Mert szétfolyik a szemem a CRT tv-től!
-
Xirtam
veterán
Star Wars Force Unleashed
Colin Mcrae D.I.R.TEzt a két remek csemegét megvettem ma! Az előző boxommal toltam az SW-t de utolsó előtti pályán elakadtam! Remélem most máshogy alakul!
(#27173) 30z.Samu Azta egy beszélő madár, aki méghozzá elismert PH tag! -
Xirtam
veterán
nagy mérgemben kocsiba ültem és go BP. így hát megvettem az ELITE-m!
-
Xirtam
veterán
Tegnap megjelent az új Riddick Ma direkt bementem a MM-be megnézni hogy van-e már náluk! De még box sincs! Agyrákot kapok!
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #27056 üzenetére
Oks. de most már RILEKSZ
Mellesleg a Play & Charge kit ( rádugom a Box-ra hogy töltődjön = a Box ventilátorai megmozdulnak a tengelyeik körül? )
+ Xbox360™ Univerzális távkapcsolójának értelme és valami kényelmességen kívüli különleges funkciója van?
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #27053 üzenetére
Mentségedre szóljon a javuló tendenciát mutató gépelésed!
haha csak vicc volt! Térdelj le és szeres!
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #27012 üzenetére
De ha felmásolod HDD-re tádá nem karcolódik! De viszont ha felmásolod a HDD-re akkor is be kell tenni a játékot tartalmazó lemezt a meghajtóba! Másolásvédelmi szempontból!
-
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #26958 üzenetére
Hát hogy akkarodzik-e nem tom elég érdekes egy ember vagy te!De hogy csillog . . .
-
Xirtam
veterán
válasz
laragirl83 #26955 üzenetére
Egsönnel használd!
-
Xirtam
veterán
Háháh hála istennek nem kaptam sehol Xbox-ot Fehérváron
-
Xirtam
veterán
Na elindulok hát megvenni MM-ben az új drágaszágot! Faja kis Jesper lapkás Elite!
Kívánjatok sok sikert!
Ha nem jönnék ma már és a hírekben benne szerepelne hogy:
a, Székesfehérváron a Media Markot egy dühös vásárló szétverte Xbox360™ készlet hiány miatt!
b, Székesfehérváron egy ember életét vesztette Xbox360™ -ozás közben! Az új kor neve Boxizmus!
első jelek:
- 120 óra megállás nélküli játék
- no ivás, no kaja, no pia, no wc , no fürdés, no csajok, NO ÉLETForrás: BBC
-
Xirtam
veterán
Az mekkora lenne már Neon az F1-es kocsi alatt , aztán első rázókőnél elszállna az összes!
Nagyon remélem, hogy sokkal inkább szimulátor lesz mint arcade... ha kanyarban hirtelen adok gázt elvárom, hogy kipörgés gátló hiányában az autóm kicsúszón a francba! Nem pedig hogy driftelni kezdek amitől a N2O bár teletöltődik!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Van isten!
Codamesters Formula One 2009 októberben
-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #26880 üzenetére
Ennél a srácnál nézd meg!
Live
eddie17 (#26879) : Jaja újra itt, ugye januárban eladtam a boxomat mert megint elkapott a WoW láz aztán eredetin toltam, csak idő szűkében nem éri meg most előfizetnem , így hát majd nyáron! Ezért jött az elhatározás, hogy megint csak Boxozni kellene mert mégis csak kényelmesebb elnyúlva játszani mint itt görnyedni a gép előtt! A Resident Evil-t megvetted? Csak mert érdekelne a CO-OP-ja , aztán ha igen akkor én is bevállalkozok rá!Majd a TV-d ről pár képet csinálj nekem, mert elégé foglalkoztat engem is egy ilyen LG , pont elég nekem a HD Ready! -
Xirtam
veterán
Nem fog eltűnni az okosításod... de ha teheted legközelebb ne ebben a : Xbox 360 - No Warez!!! totyikban kérdez ilyet mert páran nem nézik jó szemmel!
-
Xirtam
veterán
válasz
Djuree #26851 üzenetére
Djuree mikor szerzel be újra boxot?
Amúgy amikor nekem volt, hétköznap a 9 óra az alap mű volt! Aznap mikor megvettem péntek volt , akkor este elkezdtem és 38 órát toltam, csak hogy tudja hogy ki a góré!
Most pénteken is ez lesz!
,,no name" : hát mint általában minden csapágyas ventilátor ez is hangos! De nem hiszem hogy a PS3 halkabb! 15-18 db között mozog az Xbox360™ zaja!
-
Xirtam
veterán
5. napja fáj a fejem. Reggel elmentem orvoshoz aki heges tüsző mandulagyulladással arra sarkalt hogy itthon maradjak. Ez eddig szép és jó, de a Box-ra csak pénteken lesz pénzem!
Kasza08 : Sok sikert a továbbiakban.
-
Xirtam
veterán
Pénteken jön,lát,a megint csak Fekete Boxom!
Erőteljesen készülök a Mass Effect 2-re, ezért gondoltam megajándékozom magam egy Mass Effect 1-el!
A nagy kérdésem, Xbox-ra megjelent ez a remek teazsú magyar felirattal?
-
Xirtam
veterán
válasz
,,no name" #26688 üzenetére
Eddig amit én láttam ott az Xbox360 elverte a GTA IV-ben a PS3-at! Árban egyértelmű, de mintha sokan PS3 nál kisebb laggokra panaszkodtak volna a GTA IV-nél!
-
Xirtam
veterán
Nem akarok hülyeséget mondani de a PC és az Xbox nak elég sok köze van egymáshoz még a játékok kezelésében is! Egyrészt a textúra úttóbetöltése az engine hiba nem a gépnek a hibája! vagy nem is hiba hanem így van megírva maga a grafikus motor lásd Unreal 3 engine! A GTA IV is azon grafikus enginek egyikét használja ami ezen az elven alapul! Persze van ahol gyorsabban van ahol egyből lassabban! Ez pc-n is így van én azon tolom jelenleg a GTA IV-et péntekig amíg nem veszem meg a boxom újra! Szóval nem kell aggódni szerintem , persze lehet mondani hogy hülyeséget írtam de ez így van!
p_milan - nem egy autós játékot tudok mondani PC-n ami mindegyiken megfigyelhető ez a "probléma" persze ez lehet hogy vezeték csere megoldja de megint csak azt tudom mondani amit az előbb! Pl.: NFS ProStreet is az út szélén egy vonal futott mindig... és ahova az elért onnantól töltődtek a textúrák!
amiről beszéltem ez a puppolás ha minden igaz
-
Xirtam
veterán
Srácok egy jó boltot ahol igazi eladók vannak és szeretik is csinálni a dolgokat, mondjatok nekem!
Legutoljára a Media Markt-ban vettem az Elitet de most valami konzol boltba szeretném! Lehet online is! Ty
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Sziasztok!
Fúú régen jártam már nálatok amióta eladtam a Boxokat!
Lényeg a lényegben elkapott a hév ez a folytonos PC fejlesztés és hogy a GTA IV-et nem tudom normális körülmények között tolni!
Így hát újra beszeretnék lépni a clubba csak most nem Elite géppel!!!! A kérdésem a következő egy Full HD-s LCD TV ajánlatot szeretnék kérni a lényeg olcsó legyen!
Előre köszönöm a válaszotokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Xbox Series X ELKELT ÉRTÉKELÉSRE VÁR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest