- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
proper
őstag
válasz
darnellsmith #7652 üzenetére
ugy értve jó hozzá hogy van tizenpár féle router amivel nem igazán lesz hajlandó kommunikálni
-
proper
őstag
érdekel valakit router box-hoz? Ő az
müködik xbox-al tuti mert ahhoz vettem mert mint tudjuk nem minden routerel hajlandó kommunikálni, ha valakit érdekel akkor tegyen árajánlatot -
proper
őstag
2010-ig az xbox generációi "pletyka", katt
-
proper
őstag
válasz
darnellsmith #7346 üzenetére
vettem egy aksit de töltöm nincs hozzá
ahogy néztem a konzolos oldalakat 6k körül van a töltö+1 akksi és 2 akksit tud tölteni egyszerre, lehet majd beruházok egyre de ráér mert kaptam asszonytol elemet meg töltöt valentinra -
proper
őstag
érdekel valakit vadi uj 64mb memokártya? gyári xbox origi csomagolásban
2500pénz -
proper
őstag
pro street + burnout paradise-ban hogy lehet az irányitást a sima gombokra tenni?
ha nem lehet elég szomorú leszek
-
proper
őstag
válasz
eddie17 #7080 üzenetére
a ps is arcade de annak már van egy kis hagyománya a multamban
demo megvan abban is csak az van hogy menj a városban és zuzz, ez annyira nem érdekes, számomra
a törésmodell tényleg dicséretre méltó de mintha csak erre figyeltek volna és a játékmenetre nempap még egyik se de a san andreast szeretném mert pc még annak idején elkezdtem de ráhagytam, a vice city-t pc már akasztottam haverral
-
proper
őstag
én az összes eddigi részt végigjátszottam pc-n de a pro street háát már a demonál ráhagytam
mostmár hogy a forza kész lehet ráfanyalodok majd boxon
jah, mediában van lg 82-es lcd 138.000.- 32LC51 tipusszámu
-
proper
őstag
válasz
eddie17 #7025 üzenetére
én feldarabolom neked
senki nem mondta hogy egyszerre kell megvenni de 10 hó alatt összesporolhatsz egy lcd-re
de kiváncsi lennék hogy a sok warez "ellenes"-nek mennyi pc-s játék van kiirvaamugy meg teljesen mindegy kinek milyen játéka van mert ez az xbox360 topik nem pedig a vedd meg az eredeti xbox játékot topik
a lényeg hogy élvezzük a konzolunkat
ki ahogy tudja és teheti
-
proper
őstag
minden nézőpont kérdése
ugyis lehet nézni hogy 10 játék vagy egy lcd tv kb egy árban vannak nem? -
proper
őstag
Jelentem a Forza karrier 100%
kezdhetem elölről -
proper
őstag
tényleg, mentéseket ki lehet valahogy menteni pendrive-ra vagy valamire?
-
proper
őstag
persze hogy megvalositható csak nem a mi számunkra
ezért nyomom japán régioban igy jól tuningolható autok vannak és sok a 4 kerekes ami irányitható is de azt mondom hogy mindig keresni kell a 4 kerekes autokat megnyomni olyan 4-500kw-ra és akkor nincs gond
már csak 160000 kell az 50. szinthez és akkor minden verseny nyitva van
2 verseny lesz még profiban r1 és megbizhatoságiban is szintén r1-es autokkal
gyorsan nyomok is egy road atlanta megbizhatoságit és meglesz a pont hozzá -
proper
őstag
válasz
darnellsmith #6626 üzenetére
van egy két érdekes dolog, de hát ugye ez csak egy játék és élvezetessé kell tenni
de a valoságban is lehet épiteni 700kw-os autokat csak temérdek pénz szükséges hozzá
ugyhogy annyira nem rugaszkodtak el a valoságtol csak a való életben ezeket az autókat gyorsulásra használják nem pályaversenyzésre -
proper
őstag
válasz
misirulez #6618 üzenetére
oda R-es corvette kell vagy a lingenfelter corvette
a tuningal vigyázni kell mert a 6-700kw-os kocsik eléggé vezethetetlenek lesznek, kivéve a 4kerekesek
majd a nurburgring hosszu (1kör 20km) R3 vagy R4 porsche-vel 7kör na akor fogtok beleöszülni mert nekem az nem volt egyszerü, egy jótanács hozzá 2kör után kerékcsere mert 3. kör végére piros az összes gumi, meg is szivtam mert gondoltam hogy majd biztos kibirja, hát nem, visszaestem utolsónak + lezuzta a kocsit igy az utolsó elötti körben kerékcsere, utolsó körben javitás miatt is boxutca igy 7. helyröl megkezdve a 7. kört már kissé elkeseredten majdnem kiléptem de gondoltam ha már eddig eljutottam végigcsinálom és 1.ként futottam be ugy hogy a célegyenesben értem utol öket
hát a pulzusom kb az egekben voltde szenvedek a fordgt vs ferrari p330 versennyel is mert iszonyatosan mennek a kocsik de kanyarban csuszkálnak összevissza
-
proper
őstag
pár gyors tippet adhatnátok lcd tv vadászathoz
legalább 82-es a kiszemelt de ha nagyobb az se baj
milyet, mennyiért, merre, mire figyeljek mindenképp
ezeket a nevenincs szutykokat hanyagoljam?
-
proper
őstag
válasz
woodbear #5762 üzenetére
itt nem a matrica a lényeg mert nekem uj matricás, 2006-os, duplán leragasztott dobozos, mediábol, 69k-s akcióbol való gépem van amikre ráragasztotta a "nép" hogy ujrahasznositott
ganer365 közbenjárással elvileg redmondig jutott a szériaszámom és az jött vissza hogy soha nem járt még szervizben, igy a gépemel lehetne cáfolni a dolgokat ha mégis lenne hibajavitási cetli az alaplapon
ezért is kapok idegrohamot ha mindenki csak azzal vagdalozik hogy azok ujrahasznositott használt gépek, stb ne vegyetek olyan gépet.
amikor csak halottak a dologrol de még életükben nem láttak ilyen gépet és nem járták végig az utat mint én, mert evett a fene az az 1 hétig hogy akkor mi is van mig vizsgálták a szériaszámot, de még mindig él bennem a kétség mint sokan másokban és fényt deriteni a dologra csak szétszereléssel (gari buktával) lehet -
proper
őstag
válasz
woodbear #5755 üzenetére
attol hogy te kapsz egy joy-t nem fog kiderülni hogy a multiknál ujrahasznositott gépek vannak
de ha szét lesz szedve a gépem akkor ki fog derülni, a nagy semmiért pedig nem szedem szét
elbukva a garit
de ha minden jól megy akkor február első vagy második hetében megejtjük a dolgot
de inkább első hete -
proper
őstag
válasz
Mr.Grincs #5589 üzenetére
ez a hibásodó meg egyebeket hagyjuk már
a nagy használtgép mizériás dologban "elvileg" redmondig jutott a szériaszámom és az jött vissza hogy soha nem járt még szervizben a gépem, pedig megfelel a sokak által hangoztatott kritériumoknak
a gpu maradt ugyanaz az uj gépekben is hiába az uj hütés ugyanugy bexarhat, semmivel sem vagy előrébb, sőt az arcadbol elég sok be is xart mint irta egy konzolboltos uriember
vegyél egyett és használd, élvezd. gari van rá és csokolom - ha fontos a hdmi akkor vadász egy olyat
igy kocsivásárlás után kicsit tolodik a flash de akkor ki fog derülni van e javitási cetli a lapomon addig csak szóbeszéd és riogatás az egész
Djuree lehet xar volt a lemez vagy nem tetszett neki
havernak megirtam pár játékot maxel lemezre és nem tetszik a gépnek még az eredeti forza se viszont unokatesom elitje meg viszi a lemezeket gond nélkül -
proper
őstag
válasz
CosmoBacsika #5544 üzenetére
ez csak el van irva mint az állat mod részletes leirásnál már nincs közte a hdd
arcade : wifi joy + memokártya
premium: wifi joy, 20gb vinyode amugy ilyenkor lehetne seggberugni öket mivel igy hirdették meg és te ezt rendelted meg kötelesek ezt szállitani
de az xbox.com-on van összehasonlitó táblázat hogy melyik csomag mit takar
-
proper
őstag
válasz
Mr.Grincs #5534 üzenetére
nekem elötte is xbox-om volt, szeretjük a forzát is
novemberben vettem de azota jól elvagyok 1 játékkalps3 drága és sokba fog kerülni a fentartása is ha csak a bd lemezeket nézzük már nem lesz egyszerü
de én is beleuntam a határtalan pc fejlesztésbe, eladtam az xbox-ot meg a vga-mat és már meg is volt a 360
de azt is nézheted hogy megvan a 8800 árábol és nem kell 1 év mulva lecserélned mert nem fognak akadni a játékok
pc-t meg ugyis csak netre használom, jobb élményt nyujt konzolon a játék nekem -
proper
őstag
válasz
tobias40 #5433 üzenetére
nekem van hang vga kábelen ugyhogy valami bibi lehet a kábeleddel
2500ft-ért rendeltem egy vga kimenet és 3 rca van rajta és van egy kapcsolo is a boxba helyezendő csatin mint a gyárin de minden egyéb kapcsolgatás nélkül van hang az rca kimenetén
féltem is tőle hogy is lesz hang igy de müxik, vga-ra van kapcsolva
-
proper
őstag
senki nem tudja miota használnak hőcsöves hütőt?
-
-
proper
őstag
válasz
medvegy #4982 üzenetére
igen flash érdekelne
nekem MM-es gépem van a 70k-s akcióbol de ha ugy nézzük nekem még olcsobban is jött ki
eladtam a vga-mat 30-ért, xboxomat 30-ért amit 20-ért vettem meg a procimat is downgradeeltem amiböl kijött még 10k igy meg is volt a 70k ami nekem 60k-ba kerültmajd flashelésnél ki fog derülni bele volt e nyulva a gépbe, amugy az utolsó előtti darabot hoztam el. és csak korlátozott számban rakták ki a polcra a többi bent volt a raktárban ami már 79-ért kapható igy azokrol is feltételezhető hogy belenyult gépek mert ez csak egy 3 napos akció volt itt szegeden
-
proper
őstag
válasz
s7evcsenko #4855 üzenetére
Command & Conquer 3 Tiberium Wars™
ezt dobja csak ki a kereső és a halo wars-t de ez még csak a jövő zenéje -
proper
őstag
megprobálok kérni egyett hátha, ha nem akkor egy darabig marad ez és majd ha lesz fölös pénzem akkor láttam valahol forzás előlapot ami nagyon bejön
de mindenekelőtt egy távirányitó és flash van tervben ha találok rá embert
valakinek van esetleg bigben féle távirányitója? vagy maradjak a gyárinál
-
proper
őstag
köszi
nekem a fémlap és a müanyag pöcök közé kelett betuszakolnom mert a müanyag pöcök melett nincs semmi ami a helyén tartaná és kifordult mindig az a fránya rugó
most igy jó de gondolom gyári hibás lehet és ez miatt van, hiányzik ami a helyén tartaná a fémlap alatti részenlátom már mi a hiba nálam, le van törve ajtó tengelyéről a pöcök ami a rugó tekercs részébe menne, minegy fixen beraktam és teszi a dolgát
de igy elgondolkozok én is azon hogy lehet ez igy gyárilag bontatlan dobozban, lehet irok egy levelet billy bácsinak hogy kérek uj előlapot mert ez igy nem megy, lehet ez is akkor már javitott gép lehet
-
proper
őstag
B.Ú.É.K.senki nem akar nekem egy előlap hátulról képet lőni
-
proper
őstag
válasz
sakeee82 #4501 üzenetére
mintha nem lehetne matricát szerezni
valaki fényképezze már le nekem az előlapot belülről mert az usb ablaka mögül kiesett a rugo
visszaraktam de nem áll valami jól és szeretném látni hogy is kéne állnia eredetileg
amugy milyen matrica sérült a media-s akcioban eladott gépeken? az enyém onnan van de az előlap alatti matrica sértetlen de van egy aluminum szalag a drive körül és az nem áll valami biztatoan, nálatok mi a helyzet a szalaggal?
-
proper
őstag
ha a joy-on 2lámpa forog körbe-körbe akkor haldoklik az elem? nincs kedvem elövadászni a füzetet
még a gyári elem van benne, kb 1.5hónapja birja a kiképzést, merjem tölteni vagy kuka és csere?
Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest