- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Első nekifutásra nem volt gond a játékkal.
Be is lőttem a figyelmeztetést SCA L-es hajókra.
A behemótot nem sikerült elfoglalnom, mert a buzgómócsing argonok nagyon lőtték. Megsemmisítettük.
Egy főnix akadt Ianamában, ahol jelen van megint a Xenon és már a HOP is ténykedik ott.
Szerencsére csak pár P jött, azt leszedtem a sárkánnyal.
Próbáltam úgy foglalni, hogy megmaradjanak a hajtóművek a szektor elhagyásához. Csakhogy a csapatszállító a hajó mögött rakta ki a katonákat, azok meg úgy 110 körül tudnak menni. A főnix meg 140 körül ment. Úgyhogy kicsit le kellett amortizálnom a hajtóműveket.
Nem akartam nagyon, de a csapatszállító kapitánya valamiért úgy gondolta, hogy joga van rálőni, így kilőtt egy hajtóművet. Aztán megvontam tőle a jogot.
Amúgy van egy fontossági sorrend a modulok javításában. És mindig csak 1 dolgot javítanak.
Mivel nem lőttem le a hajtóműveket, ezért visszajavították a fegyvereket. Nem jelentett gondot, de esélyes, hogy emiatt támadta meg a szállító a hajót. Hozzáteszem, nem láttam, hogy rálőtt volna, mert mindig engem célzott. Ügyesek voltak az SCA-sok, mert egy nagy pajzs modult is visszajavítottak.
Miután lelassult a hajó, a katonák landoltak, majd vagy 5 percet kóvályogtak, mire megtalálták a legénységet és végeztek velük.
Nagyon gyorsan és ügyesen vissza is raktam a katonákat a hajójukra és jöhettek a javítósok. Több 10, ha nem 100 km-re volt a szállító, mikor kiadtam a parancsot, minek hatására a katonák azon nyomban a hajón termettek. Se POD, se csalingázás.
Ez tetszik.Célzási problémám nem volt.
Beszéltünk még valamiről a 3.3-al kapcsolatban, amire rá kellene néznem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tavaszi hardvernyitány
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Iqos cigaretta
- Linux kezdőknek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- StarTech ST1000SPEX43 (TAA kompatibilis)
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- Gigabyte GA-H170M-D3H alaplap, i5-6400 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest