Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JulianSinulf

őstag

Első nekifutásra nem volt gond a játékkal.
    Be is lőttem a figyelmeztetést SCA L-es hajókra.
    A behemótot nem sikerült elfoglalnom, mert a buzgómócsing argonok nagyon lőtték. Megsemmisítettük.
    Egy főnix akadt Ianamában, ahol jelen van megint a Xenon és már a HOP is ténykedik ott.
    Szerencsére csak pár P jött, azt leszedtem a sárkánnyal.
    Próbáltam úgy foglalni, hogy megmaradjanak a hajtóművek a szektor elhagyásához. Csakhogy a csapatszállító a hajó mögött rakta ki a katonákat, azok meg úgy 110 körül tudnak menni. A főnix meg 140 körül ment. Úgyhogy kicsit le kellett amortizálnom a hajtóműveket.
    Nem akartam nagyon, de a csapatszállító kapitánya valamiért úgy gondolta, hogy joga van rálőni, így kilőtt egy hajtóművet. Aztán megvontam tőle a jogot.
    Amúgy van egy fontossági sorrend a modulok javításában. És mindig csak 1 dolgot javítanak.
    Mivel nem lőttem le a hajtóműveket, ezért visszajavították a fegyvereket. Nem jelentett gondot, de esélyes, hogy emiatt támadta meg a szállító a hajót. Hozzáteszem, nem láttam, hogy rálőtt volna, mert mindig engem célzott. Ügyesek voltak az SCA-sok, mert egy nagy pajzs modult is visszajavítottak.
    Miután lelassult a hajó, a katonák landoltak, majd vagy 5 percet kóvályogtak, mire megtalálták a legénységet és végeztek velük.
    Nagyon gyorsan és ügyesen vissza is raktam a katonákat a hajójukra és jöhettek a javítósok. Több 10, ha nem 100 km-re volt a szállító, mikor kiadtam a parancsot, minek hatására a katonák azon nyomban a hajón termettek. Se POD, se csalingázás.
    Ez tetszik.

Célzási problémám nem volt.
    Beszéltünk még valamiről a 3.3-al kapcsolatban, amire rá kellene néznem?

Új hozzászólás Aktív témák