- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erozsolt
tag
Na, nagyon úgy néz ki ez valami winfos probléma, bár azért olyat még nem láttam, hogy a winfos úgy hazavág egy gépet, hogy cmos reset után sem bootol... Mindenesetre most visszatettem rá egy régebbi ghost image-t és most ennél ülök! A további problémával inkább a Neo2-es topikba írok, köszi az infót!
-
erozsolt
tag
Na, egész este megy a gép egy másik XP merevlemezről, Orthos + ATITool, semmi probléma.
Visszarakom a saját installját (merevlemez csere), arról 5 perc után megint kékhalál + csipog. Újraindít: kékhalál. Visszateszem a tesztelő XP-t, arról megint megy. Annyi különbség van, hogy a sajátjára feltettem az AMD driver + Optimiser + Dual-Core hotfixet (plusz tök más XP install az egész, de ugyanarra az alaplapra/vidkarira).
[Szerkesztve] -
erozsolt
tag
válasz
venember83 #56 üzenetére
Most nézem, van egy 17A meg egy 15A-es. Betettem a Coolink 400-ast, az összesen tudott 15A-t. Ennyit a névleges teljesítményről... Szóval egy Chieftec 360-as nem olyan béna...
Valószínű azért kapcsolta le, mert meleg volt. Nekem ez csak azért fúrcsa, mert éppen neteztem. -
erozsolt
tag
Proci + vidkarihoz mit nézzek a tápon, a +3.3 +5 vagy a +12 voltot (áramerősségre gondolok)?
[Szerkesztve] -
erozsolt
tag
válasz
Flagstaff2 #36 üzenetére
Ja, ugye ezeknél a prociknál már nincs az, mint a régi 3500+-omnál volt, hogy 4x512 mega ramot csak 333 Mhz-en volt hajlandó hajtani? Elvileg mennie kell 400 Mhz / 2T-ben, nem?
-
erozsolt
tag
válasz
Flagstaff2 #10 üzenetére
OK, nem dugok rá MOLEX-et akkor sípol folyamatosan.
-
erozsolt
tag
SOS!!!
Megtörtént a várva várt upgrade, végre lecseréltem a 3500+-omat egy 4800+-ra, úgy gondoltam végre nyugodtan tudok dolgozni, erre fél óra teszt és munka után egyszer csak kapok egy kék halált! Próbálom újraindítani a gépet, de nem reagál, csak a 220V kihúz-bedug segít. Mikor bedugom égtelen sípolásba kezd a gép, olyan 1 mp sípolás, 1 mp szünet, 1 mp sípolás, 1 mp szünet. Gondolom biztos valami BIOS hülyeség, kikapom a CMOS elemet, erre: ugyanaz! Pár bedug-kihúz után kb. 5x-re sikerül bebootolni a windowsnak, de 5 perc után megint lefagy. Kihúz-bedug: megint sípol.
Az upgrade-nél mindenre figyeltem, az alaplap egy MSI Neo2 Platinum, felraktam rá a legújabb BIOS-t, ami támogatja a procit és fel is ismerte rendesen. A hűtő egy Zalman és raktam rá Arctic Cooling Silver 5-t ezzel igazán nem lehet gond, rendereléskor ment 65-fokra a proci, egyébként 48-fokon állt.
A gép hátán a négy led így áll (piros, zöld):
PP
PZ
Mi történhetett, mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest