- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Köszi a segítséget! Felhívtam az úriembert és beszéltem vele, úgy néz ki meg lesz oldva a gond, de azért biztos ami biztos körbetelefonáltam az összes kiskert és egy helyen még találtam ilyen terméket zöld színben... gyorsan meg is vettem. Molex csatlakozóból kéne még pár ''female'' szintén zöld, de ez már tényleg nem nagy gond...
-
Lajtorja
aktív tag
Elnézését kérem! A Kronos Kft-ben fogalmazott így az úr, hogy ''mi is egy sráctól vesszük, ő importálja az ilyesmiket, ha írsz a címünkre, akkor megadom az elérhetőségét''. Tényleg ne haragudjon, a hozzászólás írásakor még nem tudtam hogy a csillag csillag csillag csillag Kft az Ön. Elakapott a tuning szelleme és udvariatlan módon fogalmaztam, de azt hittem PH!-s és modding berkekben nem szokás Kft-zni illetve nem szokás az ilyen hivatalos hangnem. Kétség kívűl nagyon komoly céggel állok szemben és tényleg remek dolgokat forgalmaznak, amiért mi végfelhasználók csak hálásak lehetünk! Ezer bocsánat mégegyszer!
-
Lajtorja
aktív tag
Sziasztok! Nemtudjátok ki forgalmaz magyarországon ilyen cuccokat? Kronossal ne gyertek, mert ő is valami sráctól szerzi :)) Jah egyébként egy X-mod cable sleeve kit-re lenne szükségem uv zöldben!
thx a segitséget
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest