- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Köszi a segítséget! Felhívtam az úriembert és beszéltem vele, úgy néz ki meg lesz oldva a gond, de azért biztos ami biztos körbetelefonáltam az összes kiskert és egy helyen még találtam ilyen terméket zöld színben... gyorsan meg is vettem. Molex csatlakozóból kéne még pár ''female'' szintén zöld, de ez már tényleg nem nagy gond...
-
Lajtorja
aktív tag
Elnézését kérem! A Kronos Kft-ben fogalmazott így az úr, hogy ''mi is egy sráctól vesszük, ő importálja az ilyesmiket, ha írsz a címünkre, akkor megadom az elérhetőségét''. Tényleg ne haragudjon, a hozzászólás írásakor még nem tudtam hogy a csillag csillag csillag csillag Kft az Ön. Elakapott a tuning szelleme és udvariatlan módon fogalmaztam, de azt hittem PH!-s és modding berkekben nem szokás Kft-zni illetve nem szokás az ilyen hivatalos hangnem. Kétség kívűl nagyon komoly céggel állok szemben és tényleg remek dolgokat forgalmaznak, amiért mi végfelhasználók csak hálásak lehetünk! Ezer bocsánat mégegyszer!
-
Lajtorja
aktív tag
Sziasztok! Nemtudjátok ki forgalmaz magyarországon ilyen cuccokat? Kronossal ne gyertek, mert ő is valami sráctól szerzi :)) Jah egyébként egy X-mod cable sleeve kit-re lenne szükségem uv zöldben!
thx a segitséget
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest