- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
2024-ben is igazi agyzsibbasztó ez a műsor.
Az énektudás még mindíg nem számít látom.
-
Huh...
"Azt nem szeretem, amikor gondolkodni kell".
(by Gáspár Laci', 2022-11-12, 22:37)(Természetesen ez egy kiragadott mondat volt, ezzel kezdte a mondandóját, amikor Berni-ről kellett döntenie, hogy kap-e széket Solyom Berni)
-
PBalázs
csendes tag
Ha Bagdi Enikő fog kiesni, akkor nem fogom nézni. Bár a tévémet ugyan akkor is az RTL Klub-ra fogom kapcsolni, de csak hallgatni fogom, amit a fiúk énekelnek. Azt meg tudom oldani, hogy zenehallgatás közben vagy játszok a számítógéppel vagy nézegetem a Zoltán Erikát. Sőt zenehallgatás közben akár a teletextet is elolvashatom.
-
Zeki
nagyúr
Honnan lehet letölteni?
Mert okostv-n nem tudom visszanézni a pár héttel ezelőtti műsorokat. RTL Most app nem mükszik rajta.
-
Elképesztő tehetségek jelentkeznek az idei műsorba is.
-
NeoPampalini
senior tag
-
Na likvidálták is a ramónát a műsorból.
-
NeoPampalini
senior tag
Háááttööö... Megnéztük itthon az elmúlt 3 adást (asszem... vagy csak kettőt?), vérlázítóan fostalicska a:
- "Rami" (Minden rész előtt felszív egy csík spurit? Tök idegesítő, hogy nem bír megállni fél másodpercre sem...) ÉS A BEVONULGATÁSAI... Ez mi??
- zenei alapok: ezek netről letöltött MIDI file-ok, "mulatós szintetizátoron" előadva? Vérszegény, botrányos szar, és még az sem segít, ha valaki (tán Gáspár Laci?) tolja alá a basszust, nincs, ami megmentse... Lásd a legutóbb azt a szerencsétlen Michael Jackson nótát, hova lett az alapból a STENK???
- versenyzők: idén mi lettünk az Italy's got talent? Amúgy nem tudom, mert nem az elejéről nézem, de az olasz kiscsajnak nem suliban kéne lennie a bentlakásos X helyett? Vagy miért van itt? ...és minő VÉLETLEN, HÁT NEM PONT a Tavaszi szél c. örökzöldet adta elő, mint anno Freddie Mercury? A profikat (operaénekes, meg az olasz-magyar duó) nem is értem, mit keresnek itt, ennyire pocsék volt a felhozatal, hogy meg kellett hívni azokat, akik amúgy az éneklésből élnek?(Tudom, tudom... Csak fikázok, de hétvégén ez a műsor a "szelep"...
)
-
-
törölt tag
Elindult a válogatás idén is.
-
Na erre meg en sem szamitottam. Ismet bizonyitott a nep, hogy az emberi butasagnak nincsenek hatarai. A dimitri alul marad egy bohoc, hangtalan ovodassal szemben? No komment. Legalabb a vege karpotolt, bennem soha nem is volt ketseges, hogy ki nyeri meg az idei x faktort.
-
3shae
aktív tag
Ok, de múlt héten az orosz srác párbajozott, tehát a nézők egyszer már hazaküldték (nekem sem tetszik a hangja egyébként) és ezt a mentorok nem vették figyelembe.
Idióta gabi meg jött a hülye dumával, hogy nekik már sínen van az életük benne vannak a sóbizniszben stb.. ami mondjuk szerintem marhára nem ok arra hogy ne legyenek a döntőben.
Mert mondom én hogy ez az orosz gyerek a béna hangjával bent van a háromban, akkor az ő karrierje rendeződik? - szerintem marhára nem..
-
-
3shae
aktív tag
Most jól felqurtam magam ezen a sz@ron, elképzelni nem tudom miért nem a zenekar ment tovább. Így már nem kérdés hogy Barbi nyeri.
Hülye nagyképű tóthgabi úgy felb@szott, hogy ez a tyúk tényleg elfelejtette már hogy honnan jött
-
Andris837
senior tag
Én már nem is nézem a műsort. Hatalmas csalódás.
-
Bakker ez az opitz barbi jol megkinzott a legutobbi adasban. Az egy dolog, hogy eluvoltozte a masodik dalt, kerdes hogy minek. Ertelme nem volt neki. Belefajdult az ember feje.
-
Toth Gabi jol elk@rta. Annyira el van ajulva a barbikajatol, hogy a masik ket versenyzojevel nem foglalkozik. Mult heten kikuldte azzal a vallalhatatlan fos produkcioval a leanyt, legkevesebb szavazattal kiesett azonnal. Most meg kikuldte a gitarost egy szinten nezhetetlen produkcioval, az is kozonsegszavazattal esett ki.
-
válasz
Andris837 #377 üzenetére
En is nezem azota is! Sajnaltam az esztert, butak az emberek mint a fold. Nagyon ugyes volt. Azt nem ertem a gitaros kiscsajt miert hozta be a gabi, szerintem a mentorhazas lanyok kozul az a felnyirthaju szemuveges cica es a voros hosszuhaju lany is jobb lett volna. Persze ez csak az en szubjektiv velemenyem. Gabi csodas lett most este:
A tegnap estit most nezem meg ebed utan.
-
Andris837
senior tag
Nézzük, és bizony bizony véleményem szerint is nagyon jó lesz az idei évad. Jó zenészek, jó előadók vannak. 1-2 helyen lehet, hogy máshogy döntöttem volna, de nem én ülök ott a mentor helyén.
Ezzel a nyüzüge sráccal meg nem tudom mi lesz.. [link]
Kizárnák akkor ki jönne helyette? Gyanítom, hogy Peti választhatna egyet a mentorházas csapatból...
-
Nezitek az ideit? Szerintem nagyon jo lesz, az uj zsuri is franko!
-
neduddki
nagyúr
-
degu
senior tag
Hát igen!
A *hírnév* nem biztosíték a sikeres,boldog életre./l. V.V.-s nyertes csajszi,akinek már a nevét sem tudom/
Mindenesetre *felpörög*az élete a közeljövőben,keres egy csomó pénzt,azután majd elválik,hogy az anyagi,és ismertségi-tőkével,a tehetségével mit tud kezdeni.
Egy biztos-a hétköznapi,átlagos,egyszerü élet már elérhetetlen számára./És igy az egyszerü örömök,sikerek,célok is értelmüket vesztik számára./
De a kérdés az,hogy mit akar?
A T.Gabesz már elérte a célját.Ott fickándozik,sírdogál minden jelentősebb médiában.Neki ez volt az életcélja.Feltünni,és betölteni minden rendelkezésre álló teret... -
Andris837
senior tag
Nem is követtem már a végére egyáltalán. Az asszonynak mondtam tegnap este, munkából hazaérve, hogy azért pillantsunk rá. Volt 1-2 érdekes baki, volt 1-2 szokásos "jujjj 50%-50%", "most megfordult 49-51". Hagyjuk már ezt kérem. Bár én a BTW-t vártam győztesnek, ha már eddig eljutottak. Kérdés, hogy hogyan?!
Összességében: Gratulálok Dóra! Jön a VV6!
Na de hova tűnt Tóth Gabi?!
-
degu
senior tag
Hát igy hiteles!Nem?
Vagy akkor döntöttek istentelenül rosszul,kontárul,vagy -most.
Mindenféleképpen rosszul döntöttek - mindkétszer.../Vagy manipulálták az egész sz*rságot/
/A Tündét meg nem a *lófejéért*szeretjük,mert ez NEM az ügető!A karrierje csúcsát meg nem most érte el,mert most *lelökték*a csúcshoz vezető útról...
Hajrá bájvaj! -
bok92
addikt
Szánalmas... Pont a 2 leggyatrább versenyző jutott be... A bájdevéj már egyszer kiesett, a dórika meg tavaly esett ki, és erre pont ez a kettő a döntőben. Grat rtl!
Náluk is megy ám a mutyi...
Az első két élőadást néztem, de amilyen rémesen gyenge volt, azóta csak a hírekben láttam az infókat, de elég is volt. Nem baj, jövőre még több tehetségtelenkutató lesz, mert kell, de nagyon!! -
degu
senior tag
Hát ez is csak MO-on történhet meg!
A luzer gyíkarc-sereg,akik kárognak,mint egy sereg beteg varju /akik tk. már kiestek,csak a manipulátorok visszavarázsolták őket/ kiüssön a döntőbe egy sztáralkatu,döbbenetesen jó hangú,dekoratív énekesnőt...hát ezt már a Pista-bácsi sem veszi be,és a TV-helyett a Riska farát fogja nézni ezután- esténként...
Ennyire hülyék vagyunk,vagy ennyire hülyének néznek,hogy ezt bevesszük.Hogy ez tiszta munka volt.
Eddig sem lelkesedtem ezekért a látványos moslékokért,de ezután csak akkor nézek TV-t,ha merevedésem van /a lábamon/ és nem tudok elmenekülni a fotelból... -
Andris837
senior tag
Azért Lilike ott van a szeren na...
Mellesleg meg végre kiestek a nyomik....
-
sayCet
aktív tag
Bozsek vissza Bözsi mamához, ByTheWay be.
-
Lecs@
addikt
Na kíváncsi leszek. Állítólag Lagzi Lajcsi áll be Márk helyett ma az X Faktorba.
-
bok92
addikt
-
Andris837
senior tag
válasz
concret_hp #352 üzenetére
Most hagyom abba a műsor követését... f*szom.. hogy ez a narkós meg a celebcsemete haverja továbbjut EZ MI?
-
concret_hp
addikt
a válogatók óta nem néztem, de annyi helyen írtak rúla, hoyg mondom belenézek, hát a tegnapi műspr elég érdekes volt
nagyon durva, hogy ez egy hétvégi főműsoridős nagyon nézett valami tud lenni
-
Andris837
senior tag
Tegnap a fetfőnix ismét kritikán aluli volt. Remélem ma kiesnek a πcsába...
-
Andris837
senior tag
-
bok92
addikt
válasz
Andris837 #345 üzenetére
De olyan átlagos volt mindegyik... Nem rosszak egyesek, de az a baj, hogy nem is kiemelkedőek.
Amikor még a mentorok házában párbajoztak, akkor még mintha lett volna remény, hogy na ezek majd odacsapnak élőben, mostanra kiderült, hogy nagyon nem. Vagy ha mégis akkor nagyon de nagyon ritkán. A zsűri is eleinte jónak tűnt, de mostanra azok is unalmasak lettek.
5re??
És akkor 10-ig állhatsz ott?
És az ülőhely már 10k lehet vagy mennyi?
Egyébként sajnálom, de ezért nem érdemes pénzt kidobni. Inkább menjetek ezért a pénzért 2-3x moziba vagy színházba.
-
Andris837
senior tag
Szvsz jó volt... A BTW nagyon jó volt, a többiek is hozták a tőlük elvárható szintet, bár a Tündinek a hangja most idegesítő volt szvsz... Na de mindegy, kicsit utánanéztem ennek az élő shownak, és úgy döntöttem, hogy nem éri meg elmenni... 5000 Ft a belépő, végig állsz, 5-re oda kell érni. Szal vannak dolgok. :/
-
bok92
addikt
Háát a tegnapi adást tényleg csak a csöcsök mentették meg... [link]
Amennyire jónak indult az elején, vagyis nem volt élő adás, addig oké volt, de utána...
Na de Gabika legalább jól érzi magát... -
adam_
senior tag
-
bok92
addikt
Ajjaj, kiesett az MDC...
Legalább egy együttessel kevesebb..
-
Andris837
senior tag
Dehogynem...
Nekem nagyon tetszik az idei felhozatal. Van egy kettő kedvenc, van egy kettő aki annyira nem érdekel, de pont most tegnap volt az, hogy változott a véleményem az egyik csapatról. A Fat Phoenix-től nem vártam ilyen jó teljesítményt úgyhogy bennük kellemesen csalódtam.
Bár a zene amit előadtak annyira nem tetszett, deJól csinálták amit csináltak...
BLili és Ákos hatalmas volt, szvsz döntősök lesznek. -
Andris837
senior tag
Igyekszem haza, felvétel beállítva, bor optimális hőmérsékletre hűtve.
-
Andris837
senior tag
No sikerült végül is végignézni a hétvégi történéseket és véleményem szerint is nagyon erős a mezőny. Két kedvencem van: Csordás Ákos és Batánovics Lili, mellettük jó még Márk is, de igazából mindenki.
Nincs olyan, akit nem éreznék "odavalónak". Nagyon jó széria lesz ez!
-
bok92
addikt
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó döntéseket hoznak a mentorok...
Az együtteseket leszámítva felőlem bárki nyerhet, mert mind nagyon jók...
-
bok92
addikt
Jujjj ma este póóók!!
-
Henri Ducard
újonc
[Stonhenge - Between Two Worlds]
Bátky volt a legjobb, itt a bizonyíték... az a gyökér Geszti meg kiejtette.
-
bok92
addikt
válasz
concret_hp #327 üzenetére
Ő egy olyan erőt képvisel, mely megtartja az univerzum egyensúlyát a gidák melleivel egyetemben....
Ő egy kis butuska, aranyoska hobbit. -
Andris837
senior tag
És indul a tábor! Nagyon kivancsi leszek!
-
-
bok92
addikt
-
Andris837
senior tag
Ismét jót nevettem a hétvégén, de voltak nagyon jók is.
Jövőhéten pedig indul a tábor. Kíváncsi leszek.
-
kovsol
titán
Az angol és az amcsi után leszedtem a magyar x-faktort is.
20 percet bírtam megnézni belőle összesen. Tiszta bunkó az összes. Ezek nem viccesen kritizálják a rosszakat, hanem sértegetik őket. Lehet nekik ez vicces, de szerintem kurvára nem az... -
concret_hp
addikt
ez a honfoglalás kozmix feldolgozás ez rendesen bebüntetett
-
DopeBob
addikt
Hi, aki esetleg nezte ma... Nem tudjatok mi volt az a szam, ami a legvegen ment, a jovo heti adas elozetesekent, es ott az elso? Vmi fekete ruhas enekelte, kb ennyi maradt meg :-). Hatha... :-)
-
kovsol
titán
Megnéztem az amcsi X-factor első két részét is az előbb. Az angol egyértelműen veri szerintem
De majd meglátjuk mit alkotnak a jövő héten.
-
Andris837
senior tag
válasz
enginev3.0 #314 üzenetére
Földesi?
Gabi meg kb. hozza azt amit a Keresztes hozott. Kellett ez a "vérfrissítés" a mentoroknál. Ugyan azzal a mentorgárdával unalmas lett volna az évad.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Andris837 #313 üzenetére
Szerintem rémes
Szikora azt sem tudja hol van, mintha meglepődne, hogy "hé mit keresek itt? és hol is vagyok?"
Tóth szörnyű -.-" rettentően túljátsza magát, kicsit feltűnési viszketegsége van
Földesi nem tudom hogy ért-e a zenéhez
Gesztivel nincs bajom, eddig sem volt, gyakorlatilag számomra, egyszemélyes zsűri -
Andris837
senior tag
Annyira nem volt rossz a zsűri, mint ahogy azt az elején hittem.
Voltak kemény alakítások.Az a hörgős tanárnő.. Megijedtem.
-
concret_hp
addikt
válasz
enginev3.0 #309 üzenetére
én a válogatókat megnézem mindig, most is volt 1-2 komoly forma
-
kovsol
titán
válasz
enginev3.0 #309 üzenetére
Én csak az X-Factor UK -t néztem. Héten kezdődik az USA-ban is. Színvonalasabb sokkal és szórakoztatóbb is.
Az usa verziós azt hiszem leadják magyarul is, ha valakinek a nyelvtudása nem lenne meg az angol verzióhoz. -
enginev3.0
félisten
Na ki nézte?
Ez a zsűri szerintem rémesen rossz -
Andris837
senior tag
Azt olvastam, hogy "belefasultak". Uj dolgokat szeretnenek csinalni a jovoben. Egyebkent azt is csiripelik a madarak, hogy nem is biztos, hogy az RTL felajanlotta volna az uj szerzodest. Ugymond kell egy kis verfrissites. Toth Gabival nekem speciel nincs bajom. Szikorat nem ertem.. Na de ez van.
Heti ket adas lesz - szombat, vasarnap -. -
Andris837
senior tag
Mit gondoltok az új mentorokról? (Geszti maradt, csatlakozott Tóth Gabi, Szikora és Alföldi R.)
-
mephi666
nagyúr
-
Andris837
senior tag
Aki nézi a másik csatorna hasonló műsorát és szeretne róla társalogni azt ebbe a topicba várom/várjuk...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
animatrix11 #297 üzenetére
lol, mégis miről szólt? [link]
Egyenes következtetés logikailag, hogy szerinted nem Gergő érdemelte volna meg... Erre reagáltam... most mi a gondod akkor egészen pontosan?
(#301) Andris837: +1 ... még szerencse, hogy a díjakat általában nem származásra, hanem tehetségre osztogatják. Persze kivétel mindig van, de a kivétel erősíti a szabályt (még ha félre is fordították)
-
Andris837
senior tag
Végül is minden úgy alakult, ahogy az várható volt. Az emberek többsége azt juttatta fel a csúcsra, aki megérdemelte, hogy elvigye a nyereményeket és ezáltal el tudjon indulni egy olyan "életpályán", ahol meg tudja adni a családjának azt amire vágynak. A romázóknak és a fikázóknak pedig csak annyit mondanék, hogy gusztustalanok vagytok. Már bocsánat, de azt aki dolgozik, azt aki küzd a céljaiért, azt aki megtesz mindent, hogy a családjának jobb legyen azt miért kell bántani? Sok "nemroma" nem tesz meg ennyit a családjáért... Igaz amit látunk, amit hallunk nem valami fényes. Az, hogy a börtönlakók ~80%-a roma származású az tény, de attól még nem kell azokat bántani akik ugyan úgy dolgoznak és próbálnak érvényesülni az életben. Ő is közmunkás volt. Nem valami "álommeló", Ő mégis csinálta, mert nem volt más. Ebből most sikerült kitörnie és ha ugyan ilyen keményen dolgozik akkor még lehet belőle valaki.
Gratulálok Gergőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Amatőr csillagászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest