- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Nekem sajnos elmosódik, most vettem amúgy csak észre, olvasás közben minek huzogassam?
Amúgy a crt-nek, a tft-nek is megvan a maga előnye, meg hátránya. Nekem samsung 173p-m van (PVA), öcsémnek EIZO F730 (crt). Gyakran váltogattuk a monitorokat, kb. 3-4 nap kell az átálláshoz, utána mindig a megszokott fog 'élethűbbnek' tűnni: más dolgok zavarnak az egyikben, és megint mások a másikban. DE a tft-t addig nézem ameddig akarom, nem fájdul meg a szemem...- míg crt-m volt ez gyakran előfordult (persze az fps ellen, ahol órákon át egy fix pontot bámulsz nem véd semmi- ülve maradsz, megmerevedik a nyakad stb. én gyakran beleszédültem... ezért már nem is játszom, csak AA-t ahol meg hát 5-6 percenként állhatok fel...)
A 100Hz és a nagyobb között meg egyértelműen van különbség, a 100Hz az ippenhogy a biológiai küszöb az érzékelés terén-az agyat még bőven megdolgoztatja. Ezt nem is monitorvita okán tudom, hanem biológusnak készültem valaha, és fizikatanárnőmmel beszéltem a dologról, ő mondott érdekes kísérleteket, ahol hagyományos neoncső, 100Hzre emelt neoncső, és 'sima izzó' által megvilágított teremben dolgoztatták uazokat az embereket (matematika teszt, memorizálások...) közben mérték is az egyes agyterületek energiafelhaználását, ill. aktivitását. A neonos termekben az agy óriási energiát fordított a külvilági fények szinkronizálására, ezért csökkent a teljesítmény, ill. gyorsabban kifáradtak... Szóval az a 100Hz messze nem egy csoda, és valamifajta végső megoldástól meg nagyon messze van.
(Flat crt-hez eddig még nem volt szerencsém- most a gömbölyű crt sokkal jobban zavar, mint a kis utánhúzás a tft-n)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hunt: Showdown
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- További aktív témák...
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest