Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
Na ez korrekt.
Én is valami hasonlót szerettem volna leírni. Az volt a bajom, hogy érzésem szerint ezt a cikket a CRT felmagasztalására linkelte be a Raymond a CRT vs TFT topikba, pedig erre szerintem nem megfelelő példa.
Ebből csak az derül ki, hogy a TFT még gyerekcipőben jár. Valószínűleg a piacon levő CRT monitorokról is lehetne valami hasonlóan demoralizálót összeszedni, de ezzel sem jutnánk közelebb a valósághoz. Ami pedig nem egyértelmű
Aki már váltott az nem szeretné magát hülyének érezni, ezért vadul kitart a TFT mellett. Aki még nem tette meg (esetleg anyagi okokból) az pedig szintén megragad minden lehetőséget.
A foltosság/sötétedés tényleg elég szubjektív. Eléggé szűk rétege a felhasználóknak a DTP-sek, nekik tényleg csak egyik-másik méregdrága TFT felel meg (esetelg. De tudtommal ők a CRT-ben is igen válogatósak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Robotporszívók
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én is valami hasonlót szerettem volna leírni. Az volt a bajom, hogy érzésem szerint ezt a cikket a CRT felmagasztalására linkelte be a Raymond a CRT vs TFT topikba, pedig erre szerintem nem megfelelő példa.