- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
maross
nagyúr
nem tudtok jofej allis klant ragnaroson (bar igy, hogy 2 60asom van horda oldalon, fura azt gondolni, hogy egyaltalan ilyen letezik
), aki toboroz embereket? guildunk altjai ragnan vannak, 4-6embert kene bevenni, egyelore alacsony szintuek, 15-35kozott.
-
maross
nagyúr
válasz
Apophis #2003 üzenetére
ahogy a szakerto ur mondja. ha az elso stunbol ki tud jonni a mage blinkkel vagy ice blockkal, onnan mar a mage van elonyben. olyan nincs hogy egybol levagod, ahhoz valami hihetetlen mak kell. utana ha vanishelsz egybol es nem tud be frost novazni, akkor meg jo vagy, amugy nemigazan. de szerintem a rugo meg tipikusan olyan kaszt, ahol a legnagyobb szoras van tudas teren, itt jon ki legjobban a playerek kozotti kulonbseg. pvpztem olyan rugoval is, akinek ha megvan minden skillje, egyszeruen nem tudom leutni. de a legtobbjuk weekend warrior szerencsere
-
maross
nagyúr
válasz
faber24 #1989 üzenetére
nem tartom magam jo pvpsnek, de 10bol max 1-2rugo tud kinyirni. amig feltolod magad 60ra gaz, mert mobozol, leolsz 3-4et es nullmanan, felhp-n iszogatsz, na az a tipikus kellemetlen helyzet
. amugy en kifejezetten elvezem a rugokkal valo duelezest, es mindig hagyom, hogy hatbaszurjanak, nem csitelek olyannal, hogy be frost novazom oket, vagy nyomom folyton az elso szintu instant arcanet
. tobb esely van mint gondonad, csak meg kell tanulni jatszani.
-
maross
nagyúr
megint afk voltam, mire odanezek, 300hpm van, mert ut egy mob. nyomok egy iceblockot, hogy meghosszabbitsam uccso perceimet, erre odafut egy allis es o is a nyalat csorgatja, hogy mikor jovok mar ki icebol
. utana szepen magara huzta a mobot, ledaralta, integetett, megkoszontem es elhuzott. nem hunstarsos volt
.
-
maross
nagyúr
masfel megvolt, idoben jott a segitseg
-
maross
nagyúr
gz a hunstarsnak, totcf, laciba es haverja, harman sikeresen legankeltek mig afk voltam, amint megerkeztem epl-be.
. na ezert nem szeressuk a hunstarst. hm ahog ylatom, meg mindig ott kempleik a hullam. megyek begyurok egyet
-
maross
nagyúr
most egy kis tortenet, hogy miert ne utaljatok a mageket, ha nem adnak vizet
1/ setalok orgimmarban, vki ramwhisperel: ''vizet'', es mar b**** is ram a trade ablakot. epp nem volt nalam viz, tovabbmegyek, mert legalabb egy pls-t megereszthetne, ha mar vadidegeneket leszolit. eredmeny: elkuld a jo ************.
2/ ismet gyanutlanul setalok orgriban, ismeros pap arc (2x lattam kb), ramwhisperel, hogy adjak mar legyszi neki egy pakk vizet. jol van, legyartom, odaadom. behiv arathi basin, ahol jo esellyel max felbuffolni tudom oket, es fullmanara tolteni magam. jon a masik whisper, hogy adjak vizet. mondom nem, elfogyott. valtozatossag kedveert elkuld a jo ************, az egesz guildemet szinten elkuldi a busba, nem var reakciot, maris ignore listan talalom magam.
3/ 20perc mulva vegzek ab-vel, alig lepek vissza orgriba mar eszrevesz vki, jon a whisper, adjak vizet. mondom nem. mar jon is a valasz, hogy en hogy kepzelem ezt, meg hogy nem vagyok e kicsit pofatlan. (???). mondom nem. na erre eltorik a mecses megint ramzudul az egesz eleteben felgyulemlett merge, es mire kettot pislogtam maris ignore listan talaltam magam.
tanulsag annyi, hogy probalj meg guildtarsadtol vizet kerni, hisz azert vannak. ha ez nem sikerul, akkor random magenel ne huzd fel magad ha nem ad, mert lehet hogy siet, vagy aznap mar legyartott husz embernek, es eppen elege van beloled. van eppen eleg mage, kerhetsz nyugodtan mastol. -
maross
nagyúr
válasz
faber24 #1950 üzenetére
eselyuk nincs
. shield mindig rajtam van, 2800hp+500shield, ha tulelem az elso tamadast iceblockkal vagy blinkkel, utana meg egy 800as shieldet fel tudok huzni :>. ha benyomnak mindenfele gyorsitast meg blindot meg hasonlokat, akkor van eselyuk, de altalaban alulbecsulnek egy papirruhast
-
maross
nagyúr
viszont mage-el leutsz +2 vagy akar +3 levelu elitet is. most nem a grindelesre ertetettem amugy, hanem mondjuk arathi basinra. nem am bechargeolok a tomegbe es kesz, hanem tavolrol szetpakolok egyet vagy beuthatok aoezni,vagy tavolrol aoe, ami eppen kell.kedvencem mikor egyedul vedek egy postot, lesappol a rugo es megy tekeri a zaszlot
.benyomok gyorsan egy iceblockot ami kiszed stunbol aztan mire felnez fel hpja van
.
-
maross
nagyúr
megvan az uj epic mountom
. meg 100g tartozasom amit ma estig kell visszaadnom
-
maross
nagyúr
meg egy kerdes, van valaki bs alli oldalon ilyenekben hogy illuminati, denial, huncorp..mas nem jut eszembe :>. foleg az elsonek tudok gratulalni. dehat ez pvp server, nem panaszkodunk
.
-
maross
nagyúr
szokott vki AB-zni BS-en?
-
maross
nagyúr
tudok adni vkinek 10napos guest passt, erdekel vkit? lehetoleg olyan jelentkezzen, aki utana megveszi a gamet, mert igy kapnek 30nap bonuszt
. kofi
.
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magisk
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged