Hirdetés
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spyx
tag
Szerintem is nagyon elrontották . Sehol nincs a hangulata ahhoz mint mikor a 486DX4-esen halálra robbantottuk egymást gránátokkal amik kb 12 pixelből álltak.
-
Basmacskin
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
nahtá... Tuti, hogy ekkora szar?! Most készülök feltenni!
-
Basmacskin
aktív tag
A worms 3 nem megy XP alatt, nem a Worms 3D! Kevered a szezont a faszoddal!
-
dicsboy
csendes tag
Nem tudja valaki hogy az irányitását hol vagy hogy lehet konfigolni?
Nagyon nem tudok hozzászokni az egér fordított(számomra) műkődéséhez.
Meg az is érdeklene milyen gombok mit csinálnak,mert ez keresgélés nem nagyon jó... -
Warlock_42
senior tag
Nah. Ritkán gamelek, de a múltkor megkértek, hogy segítsek Worms3D témában mer nem megy. Meg aztán a DOS-os aranykor nagy sztárja volt nálunk az 1 + a Reinforcements.
Akkor három tanács:
1. Ne próbáld ki. Nagy halom hulladék game. Újabb név az ''amit sikerült elcseszni a 3D-vel'' játékok listájára.
2. Jó sok üres helyed legyen, mert a kedves installer nem hajlandó lecsekkolni a rendelkezésre álló helyet (roppant finom programozói munka) és esetleg 2G másolása után közli, hogy ennyi volt.
3. Akinél esetleg a ''nincs elég memória blablabla...'' szöveggel száll el, az engedélyezze a lapozófile-t arra a meghajtóra is ahová tette a gamet. Ezt mondjuk nem értem, hogy sikerült összehozni a programozóknak.
4. A ''Service Pack 1''-et (nem vicc, így hívják) nem érdemes letölteni (60 megz) mert néhány grafika + hang cserén kívül más nincs benne.
Ennyi. -
Zsotie
tag
Szerintem is k..... sz...... lett.
Teljesen elrontották, kritikán aluli.
A régi, na az igen!!!! -
iwu
addikt

I S T E N ! ! ! 

-
Sidaries
őstag
Úgy látom egyedül vagyok, de szerintem nagyon jó lett!
Annyi a lényeg, hogy lövés előtt meg kell nyomni a Q betűt és máris FPS-t játszunk. Utána nem nehéz.
Szóval nekem bejött.
-
Kamisama
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jaja Alvin_ti4200 teljesen igazad van, szerintem is egy nagy rakász sz lett. Egyszerűen nem lehet normálisan betájolni a célponotot amiatt a K 3D miatt. Vannak benne jól dolgok, de a rosszak sztem túlsúlyban vannak. Nemtom, de az ilyen játéok nem nagyon tudnak lekötni, és egyedül meg dögunalom.
Ehhh...ja és nekem is XP alatt ment...mind1 -
mormota
senior tag
dehogynem megy xp alatt... én eddig 2 xp-s gépen próbáltam, mind2n megy...
egyébként nagyon tetszik, csak egy kicsit nehezebb mint a 2D-s változat... azoknak ajánlott, akik nem rettennek vissza attól, hogy kikap egy kukactól (gép)
a 3D-s környezettel nem alakítottak nagyot, csak látványosabb lett a gém, játszhatóbb egy cseppnyivel sem. tehát én még mindig az Armageddonra szavaznék, ha már worms
[Szerkesztve] -
ToM2oo4
tag
Szerintem zsír egy játék, csak van egy rettenetesen rossz tulajdonsága: NEM FUT XP ALATT!!

De azért 9x alatt rendesen el lehet vele lenni. Grafika szép, hangok jók (ServicePatch1 után még tisztábbak). -
fazi1985
tag
Én játszottam vele, elkezdtem a tutorialt. Aztán feltettem a patchet és ahhoz már nem találtam cracket. Szóval reinstall kell majd, de még lusta voltam. Szóval ennyit róla. A tutorial alapján aranyos volt, csak rohadt fura. De jók kis multiplayes játék lesz!
-
compakt
csendes tag
Senki sem jatszott meg vele, vagy mi van ma!
-
compakt
csendes tag
Hello mindenki.
Nem tudom volt-e mar ilyen topic, ha igen akkor bocs, de szeretnem megkerdezni a velemenyeteket es eszreveteleiteket a Worms3D-rol.
Mar en is kiprobaltam, de elore nem mondanek semmit.
???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC 16G
- ParkSide digitális forrasztópáka állomás 48 W PLSD 48 B2 használt
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Annyi a lényeg, hogy lövés előtt meg kell nyomni a Q betűt és máris FPS-t játszunk. Utána nem nehéz.