-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Na, megint elvesztett egy csatát a "cancer of WoT", azaz én.
900-at sebzett... A Végére egy afk arty maradt a csapatból + én. 2* egymás után 0 sebzés a T34-85 be, 5* elhibáztam az artyt. Úgyhogy CSAKIS, EGYES EGYEDÜL AZ ÉN HIBÁM.
Ja, hogy 2600-at sebeztem, meg adtam 2200 spot sebzést is... Az nem számít. 100000 millió, zillió, csilliárdot sebzek majd legközelebb, akkor nem az én hibám lesz, akkor majd nem ugatnak be utána.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Bingisz #5758 üzenetére
Minap posztoltam egyet, hogy meg van vele a 2K átlag sebzés, utána 3 csata közel 0 dmg-vel zárult. Most már nincs meg a 2K. Ez az 50 100 ez ilyen.
--------------------------------------------------------------------
Előbb low effi M103 0 sebzéssel meg pár hasonszőrű beállt foglalni, többen kértük ne tegye mert volt még 3 ellen, jó zsíros HP-val. Csak befoglalták a bázist és ment a "gg". Tetszett nekik, élvezték.A zászló fel lett húzva, verítékben fürdő homlokukat letörölték és bágyadt mosollyal az arcukon indulhatnak top tankjaikkal a következő zászlót felhúzni.
Biztos nem vagyunk egyformák, de sosem értettem mi tetszhet nekik az ilyen fajta játékban.
Ha nincs az afk T95 az ellen bázisán akire kitárazhatok, akkor nagy 0 lett volna ez a csata is. Mondjuk elég vicces volt, hogy a caphuszárok megálltak szemben a T95-el és úgy lőtték, csak nekem jutott eszembe hogy mi lenne ha oldalról próbálkoznék.
-
Dobi 562
addikt
Azt a kurv@ milyen emberek vannak.... 15 ezer csata után lövi E-50-el a házak mögött bespottolódott ellenséget, 14 lövésből 600 sebzés.
Át kellett neki adnom egy nagyon jó heavy poziciót, mert beállt oda, persze nem lőtt, csak forgatta a tornyát. Aztán beállt mögém és dúrt. Itt meguntam és inkább ott hagytam.
Ez lett a vége:
-
Dobi 562
addikt
válasz
Stigma.HC #5724 üzenetére
Tavaly 2-szer is kapni lehetett úgy emlékszem, mindkétszer kb 7-10 nap időintervallumban. Ejj... be kár, hogy nem vettem.
Akkoriban még nem volt persze szükség farmtankra, mivel nem lehetett venni kreditért gold ammo-t. Volt szépen bevétel mindennel, csak prémium fiók kellett, semmi más. Akkoriban nem volt gond E-75-el farmolni, termelte a kreditet szépen.
-
Dobi 562
addikt
Ezt nem hiszem el! Bődületes szopó ág (a nem létező), 2-3K sebzéses bukó csaták, majd jön egy munkahelyi telefon, mire lerakom vége a csatának és nyertünk, én 0 dmg...
-
Dobi 562
addikt
Gratulálok mindenkinek az Ászhoz. Én az 5-ös brit Churhillel szenvedek, ami stock állapotban... khm... érdekes.
-
Dobi 562
addikt
Mesterlövész mesterlövész után. Brutál jó ez a tank!
Victory!
Map: Widepark
Date: 2013. május 18. 15:35:40
Vehicle: M103
Exp: 1 759 + Credits: 95 426
Achievements: : Szárnysegéd, Mesterlövész, Elit lövészVictory!
Map: Mountain Pass
Date: 2013. május 18. 15:43:57
Exp: 1 552 + Credits: 72 181
Achievements: : MesterlövészVictory!
Map: Arctic Region
Date: 2013. május 18. 15:54:20
Exp: 1 408 + Credits: 69 152
Achievements: : Mesterlövész -
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #5651 üzenetére
Tessék, ez az a mod: [link]
----------------------------------------------------------
bullseye, psycotropic: én a továbbiakban hanyagolom ezt a "társalgást". Jöhet még több burkolt (és nem is annyira burkolt) trollkodás, fogatlan szmájli, idézet, valótlanság, kötözködés. -
Dobi 562
addikt
válasz
psycroptic #5643 üzenetére
Döntsd el te, hogy rosszul megy-e például nekem a játék: [link]
A játékélményt pedig igenis tönkreteszik magas tierben. Az OFF topikban meg mindenki úgy sír ahogy akar.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #5632 üzenetére
Én is beszoktam nekik írni.
------------------------------------------------------------------
Elértem a 2000-es átlag sebzést 50 100-al, úgy hogy 1 db gold ammo-t nem lőttem el a top ágyúval és ezzel egy újabb célom teljesült.Egyedül a 110-el jobb az átlagsebzésem 8-as nehéztankok közül (azzal 2400 körüli) de nem nagy kunszt az IS-2 300mm átlag átütésű 122-es gold ammo-jával.
Következő cél az IS-3 feltornászása 2000-ig (jelenleg 1850 körüli), de az már nehezebb lesz, sok a csatáim száma vele, lassan lehet javítani rajta. Sajnos IS-3-nál szükségét érzem a pár darab gold ammo-nak főleg ha 9-10-es tankokkal kerülök szembe.
Próbálom minimalizálni a gold ammo használatát, folyton keveslem a kreditemet, SP-vel meg SU-122-44-el unalmas sokat játszani egymás után.
-
Dobi 562
addikt
AA (arrogáns arty):
Az amx artyt nem sikerült megvédenem a rá támadó félelemetes IS-3 elől (100 hp-ban voltam és tölöttem) ezért miután kilőtték lehordott minden szarnak a közös cseten, anyázott, núbozott, fraghunterezett. Mondtam neki, hogy majd csata után nézze meg a jelentést, melyikünk sebzett többet.
Garázsban, privátban is folytatta, frag hunter, teamkiller (!) noob vagyok, mert nem védtem meg őket. Mondtam neki, hogy ugyan nézze már meg hogy mennyit sebeztem, erre az volt a válasza, hogy az nem jelent semmit.Mondtam hogy éppen töltöttem, de nem hatotta meg, szerinte nem vagyok csapatjátékos...
Aztán próbáltam rávilágítani, hogy nem kéne az ő statjával núboznia. Az persze nem jelent semmit, a stat csak a szerencséről szól. Aztán leanyázott és letiltott... -
Dobi 562
addikt
Akkor megvárom hogy ellője magát majd vigyorogva beviszek neki 2-3 lövést amíg ő betölt újra és jó eséllyel abból 1 fel is gyújtja.
Vagy esetleg megkerülöm?
Nagy játékélmény lehet fél kézzel osztani a "one-shotokat". Mondjuk azt megértem hogy tehetségteleneknek is kell a játékélmény.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #5611 üzenetére
Erre azt tudom mondani, hogy a TD nem fog a bája másik sarkából egylövésezni, míg az arty igen. A TD-kkel nincs semmi baj, a high tier artyk rombolják a játékélményt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5602 üzenetére
Köszi! Gratula neked is az eredményedhez!
FCM 36-ot vettem én is a legutolsó akcióban, milyen felszerelést használsz rá? Nálam most álcaháló+periszkóp+célzásgyorsító van fent, de utóbbi helyett gondolkodom a fejlesztett optikán. Egyébként brutális a látótávja és a lövege is, minap egy UNICA játékos is úgy lett felderítő vele Province-en hogy le sem jött a magaslatról.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
(#5603) fsb1000: tegnap arty dömping volt, minden szinten ahogy tapasztaltam. 8-as csatában zsinórban 4-4 volt oldalanként, meguntam lementem tier 3-ba, ott 3-3-ra csökkent a létszámuk, de ott is játszhatatlanná teszik mert egylövéseznek bárkit.
Remélhetőleg a közelgő arty-nerf-rebalance miatt hajtják most őket annyian, aztán majd megunják.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Ez pedig egy 7K sebzéses kör M103-al, 86K bevétellel (hála az akciónak):
Majdnem az összes ellenfélnek sikerült bevinnem egy kis sebzést.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5586 üzenetére
CW csata? Remélem lenyomtátok őket!
-
Dobi 562
addikt
Ezentúl légy-szíves hívjatok úgy, hogy a WoT Rákfenéje:
Miattam nem sikerült sebeznie. Végig ugatta a közös csetet, szurkolt hogy lőjenek már ki végre. Gondolkozom rajta hogy felrakom a chat letiltó mod-ot, de félek akkor szakasztárssal sem tudnék kommunikálni illetve azzal az elenyésző kisebbséggel akivel érdemes.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5448 üzenetére
Szerintem type-ra érdemes lehet, abból kiindulva, hogy valamelyik nap Malinovkán egy Type 59 szakasz eldöntötte a csatát, összesen 9000 spot sebzéssel zártak. Esély nem volt felmenni a dombra, vagy bármely irányból megközelíteni őket, mert egyből kiszúrták a Pershingemet. Szinte nem is csináltak mást, csak spottoltak az artyknak, de bejött a dolog.
-
Dobi 562
addikt
Ma sem volt sok sikerélményem, folytatódik a hétvégi remek széria, mindig hozzám kerültem a 30-44%-os top tankok. Már leírni is szörnyű, hogy valakinek egy adott tankkal több száz csatával a háta mögött is ennyire futja... Meg a "Cap!" "cap fast" az megy, akkor is be kell állni a kibeb@szott foglalókörbe ha 5 ellenfél áll ott a kör körül. Ha egy mp-ig töltődik az rohadt csík, az már fél siker... Ha kilövik akkor "noob team" felkiáltással megy a következő csatába hátha ott véghez tudja vinni a hősies cap-et.
-
Dobi 562
addikt
Fölösleges ide spotter tank, úgysem tudják kihasználni. 40%-os játékosok akik 0-1 lövés után "noob team" felkiáltással mennek a következő csatájukba kempelni. Legalább fogná be a pofáját és takarodna el szépen csendben, ahelyett hogy ott ugat a chat-en.
Simán hozható lett volna a csata, ha a többi szerencsétlen nem menekül el a bázisunkról mikor odaért pár leharcolt ellen, de ugye ők menekültek bázist foglalni. Szegény Aladárunk meg nem tudta értelmezni honnan lövik (10 méterről a háta mögül), pedig írtam is neki, meg pingeltem is, de ő csak a tornyát forgatta jobbra-balra mint aki nem érti mi történik körülötte...
Félreértés ne essék nem az Aladárra haragszom meg a gyengébb játékosokra (na jó kicsit rájuk is), hanem erre a sok hülyére, akik játéktudás helyett csak a núbozást tudták elsajátítani.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5387 üzenetére
Köszi, de ez még nem az igazi 58%, csak 57,5-nél kerekít. Folyton visszabukok 57%-ba...
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #5364 üzenetére
Délután elkezdtünk szakaszozni 3-an. Jöttek a bukták zsinórban, mindig alul voltunk és a top tankok nagy része nálunk 40%-ot sem ért el győzelmi arányban. Olyan 7-8 csatát buktunk el, aminek nagy részében mi sebeztünk legtöbbet.
Jött a szokásos módszer: kilép, belép. Más csinálta a szakaszt és hoppá, 20 csata 80% győzelmi aránnyal.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #5361 üzenetére
Elkezdtünk szakaszozni, egyfolytában jöttek a 0 sebzések, meg "funny" csapattársak és vereségek.
Kiléptem-visszaléptem, haver csinálta a szakaszt, nem én, és ez lett az eredmény:
Wins / Battles 12 / 14 85.7%
Avg. / Total Exp. 1 002 / 40 596
Credits total 636 624És ezt a módszert tőled lestem el.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5345 üzenetére
Szép! Szerintem aranyat már lehet nyerni ilyen eredménnyel.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5337 üzenetére
Mondtam én, hogy jó lesz, stock tank felett nem szabad ítélkezni.
A tornya különben képes pattintani elég sok lövést.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #5333 üzenetére
Nem akarok századozni, normális random csatákat szeretnék, ahol mindenki tudja hogy mire való a tankja, meg tisztában van olyan kis apróságokkal, mint a saját tankjának MM besorolása...
Nem azzal van bajom, hogy néha-néha ilyenekkel találkozom, mert kisebb mennyiségben elviselem, de 2-3 napja folyamatosan ez megy. Komolyan vannak akik azért lépnek fel, hogy kicsesszenek másokkal.
Felváltva: idióta szakasz, TK-zók, blokkolók... Simán beállnak a hátam mögém és nem engednek visszatolatni, csak forgatják a tornyukat... Nem értem...
-
Dobi 562
addikt
Játszhatatlan a játék... Meguntam a high tier szopást, teli a játék 35-40%-os játékosokkal akik pár napja folyamatosan az én csapatomat erősítik, ezért elővettem pár kisebb fun járgányt, de a büdös parasztok ott meg TK-znak.
Mi az istent kéne csinálnom, hogy ne mindig hozzám kerüljenek az ilyen szakaszok???
-
Dobi 562
addikt
Ezt nem hiszem el!!! Hiába magyarázom az idióta amx 13 75-nek meg T21-nek hogy ne lőjenek a hátam mögül, csak csinálják, persze sebezni nem tudnak senkit, de a nekik szánt lövéseket bekaptam mindet... Miért van ennyi barom a játékban?! hogy nem képesek 10K csata alatt az alapokat megtanulni???
-
Dobi 562
addikt
Folytatódik a tegnapi remek sorozatom. Olyan játékosok tömkelegeivel találkozom, akiknek a győzelmi aránya a 40%-ot sem éri el. Nem vicc, folyamatosan ilyen top tankok kerülnek fölém. Azt sem tudják melyik a tank eleje, vagy hátulja. Olyan dolgokat hogy szembe fordítják a tankjukat (vagy legalább szögbe) az ellenfél felé, nem alkalmaznak. Az összes taktikai tudásuk, a "maradok hátul és nyomogatom a help-et"-ben merül ki. Még ha a saját tankjukkal kerülnek szembe, azt sem tudják sebezni, hiába mentek le vele több száz csatát, nem ismerik a gyenge pontjukat. Persze KT-val 33%-os győzelmi aránnyal 300 csata után is, feljogosítva érzi magát arra hogy irányítgassa a csapatot miután kilőtték, meg núbozzon...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5321 üzenetére
Jó kis csata volt, az lett a duplázóm, előtte volt pár 4-5K dmg-s kör is, amit buktunk. Abban a csatában meg TK + 1000 sebzés... Rá is hagytam a játékot, tegnap tényleg rajtam volt a jel.
Nálam a 3001D-n alig kellett fejleszteni, amíg nem tudtam rátenni a legjobb ágyút addig goldot lőttem sokat hogy ne kelljen vele szenvedni. Fullosan jó lesz, legalábbis nekem bejött, jobban mint a Type 58. A fejlesztett torony tud pattogni, a legjobb motorja már ad sebességet is, az ágyúja pedig fenomenális.
-
Dobi 562
addikt
Az előbb érdekes beszélgetésbe keveredtem. Elkezdték beszélni a közös cseten hogy melyik a legjobb 7-es heavy. Végül mondták páran az IS-2-t. Én kis naiv megemlítettem, hogy tényleg elég ütős, 300mm átlag átütése van gold ammo-val. Ezt nem kellett volna, mert egy "kedves" T-150 játékos egyből rám ugrott. Én lettem az "unskilled player" aki az anyjának a pénzén játszik. Mondtam neki, hogy keresek magamra pénzt, erre a válasza: "you are a cocaine dealer". Meg voltak még egyéb csúnyaságok amiket nem értettem de sűrűn szerepelt benne a "cock" és a "mom" szó.
A csata végén megkérdeztem tőle, hogy mindenkiről ez-e a véleménye, aki nála jobb stattal rendelkezik, azt mondta csak az ilyen milliomosokra haragszik, mint én. Felvilágosítottam, hogy a havi prémen kívül nem igazán költök rá (na jó mostanság vettem 2 nagy prém tankot, de az olcsón kijött kuponnal). Azt mondta csak aranyért lehet venni gold ammo-t, tehát milliomos vagyok. Itt ráhagytam.
-
Dobi 562
addikt
Panaszkodás ON:
A tegnapi 70%-os győzelmi arány után nagyon kiábrándító a mai nap. Nem elég a rengeteg 40% körüli játékos, akikre nem lehet számítani, de teli van már megint a játék troll szakaszokkal. A mai legjobb csapattársam egy IS-3 volt aki 33%-os győzelmi aránnyal büszkélkedhet 350 csata után. Biztos sok a sikerélmény.
Próbáltam játék újraindítást, szerver váltást, de ma rajta van a jel a homlokomon, bármit is csinálok.
Ilyen szakaszokkal ma már többször is találkoztam és nekiállnak szidni az MM-et közös cseten, hogy elromlott:
Panaszkodás OFF.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5280 üzenetére
Tegnap találtam én is egy bugot! Mines pályán az a kis falu a sarokban. Na most ott az egyik ház (egyik) csukott ablakán keresztül át lehet lőni és sebezni a mögötte lapító ellent. Be is rajzolja a kontúrt pirossal, de az ablak csukottra van rajzolva. A másik ablakát is kipróbáltam ott nem lehet. Mindjárt meg is keresem a replayt és lövök róla képet.
Pedig a Type 59 páncélja jónak mondható, végül is a 9-es kínai med egy gyengébb ágyúval. A célzási ideje sem rossz, ugyanaz mint a T-34-2-nél. Meg mondom őszintén kicsit bánom, hogy annak idején nem vettem type-ot, mert most hogy sokat játszok kínai tankokkal, hasznát tudnám venni + tetszik is.
-
Dobi 562
addikt
Na, ez a 7-es könnyű tank sokkal, de sokkal jobban tetszik mint a felderítő pancser. Első csatám vele, de fullos. A láncot és tornyot rátettem free-ből, a motort és rádiót az 59-16-tól örökölte, a top ágyúja pedig a T-34-2-n lett kifejlesztve. A sok sebzés köszönhető a KV-13 ellenfélnek, aki szintén nem használt porraloltót, minek az egy KV-ra?!
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #5254 üzenetére
Itt a tavalyi akció, vannak benne csodás francia tankok is, melyeknek szintén semmi köze nem volt a II. vh.-hoz.
IS-3-ról azt olvastam, a háború legvégén került a csapatokhoz. Hivatalos forrás nincs róla, hogy valóban részt vett Berlin ostromában és ott hogy szerepelt, de ott mutatták be először a szövetségesek előtt a győzelmi parádén és nagyon megdöbbentette őket a teljesen újszerű kialakítása.
-
Dobi 562
addikt
válasz
[HUN]Dani #5251 üzenetére
Persze nem mentem úszni, mert olyat sosem csinálok. De így tudtam leginkább kifejezni a csalódottságomat.
Egyébként taroltak az artisták, nem sok beleszólásunk volt a csatába.
Ellen Hellcat-je berongyolt az artyjaink közé és 3-at kilőtt mire az egyik ráfordult és leszedte, a többi észre sem vette hogy ott van az ellenség közöttük...
-------------------------------------------------------
(#5252) jano_77: én úgy emlékszem, ez a győzelem napi akció elég nagy volumenű szokott lenni, szerintem esélyes, hogy minden nemzetre fog vonatkozni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #5241 üzenetére
Ma volt nekem is hasonló élményem. SP-vel, aminek elég pontos a lövege, IS-3-at lőttem kb 75-100m-re lehetett. Célozhattam én rajta a gyenge pontokat, mindig a tornyát vagy olyan részét találta a lövedék (vagy elment mellette, pedig nagyon kis része maradt ki a célkörből) hogy nem ütöttem át, se normál lőszerrel, se golddal.
A mellettem álló Löwénk meg is unta és belém lőtt egy finom 400-asat oldalról, mert én nem foglalkozom az IS-3-mal...
Ezzel reggel volt, 4.-re sikerült nyernem SP-vel, aztán elmentem dolgozni, hazajöttem korábban. Leültem játszani, a pontosság visszajött.
Most egy új jelenséget fedeztem fel, amivel eddig nem találkoztam. Halál utáni nézetben iszonyatosan laggol nálam a játék, miközben nézem a még élő csapattársakat. Van hogy csak 15-20 mp múlva tűnik el a kilőtt ellen (feketedik be) miután valójában kilőtték... Nagyon kínos volt az első ilyen, kicsit felkaptam a vizet, hogy az IS-ünk miért kempel és miért nem lövi ki a 300 HP-s T69-et, a T34 meg nem igaz hogy nem látja a célt... Aztán írták, hogy már rég halott és pár mp múlva nálam is az lett... Az IS meg a T34 pedig átugrott másik pozícióba, csak ez nálam nem jelent meg. Azért elnézést kértem tőlük utána.
(#5242) besti majd közzé teszem az eredményt, bár ilyen kevés csataszámmal amit vizsgálok ez elég felületes lesz. Egyenlőre úgy néz ki, a 122-essel lehet többet sebezni egy kicsivel (6,1-es töltési idő elég jó), de nekem az adja a játékélményt mikor lerobban az a 6-800 HP.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #5238 üzenetére
Egyre inkább az lesz az általános, hogy kb. 15:4-es aránnyal győz valamelyik csapat. Tudom, nem szól bele az MM, pusztán a szerencsétől függ kiket kapsz ellenfélnek, csapattársnak de durva eltérések jöhetnek létra a két csapat játékbeli tudása között.
Itt a 0 sebzéses párduc núbozott végig miután kilőtték, hogy én nem mentem a papír tankommal meghalni vele a heavyk ütközőhelyére. Persze nincs neki 50 100-asa, a párduccal 450 átlagsebzést produkál de ő tudja hogy nekem hogy kellett volna játszanom.
Lehet igaza volt neki és ott egy tárat ki tudtam volna üríteni mielőtt meghalok, a lényegen nem változtatott volna.
-
Dobi 562
addikt
Mondottam a fiúknak csata elején, hogy koncentráljanak a Tigrisre és Ferdire mert unicum játékosok. Többen leosztottak, hogy csak a núbok foglalkoznak a stattal (hiszen mindenki rohadt jó játékos, csak "van aki mindig núb csapatba kerül").
Rájuk hagytam, mondjuk abban igazuk volt, hogy most fölösleges lett volna a két unicum-ra koncentrálni mert nem nyújtottak kiemelkedőt.
Ami érdekes, hogy megint a csapat több mint fele 0 sebzéssel zárt, pedig nem tier 1-2 csatás kezdőkről volt szó.
Egyébként most egy kísérletet végzek. Rátettem a SU-152-re a jobbik 122mm-es ágyút és feljegyzem 20 csatán keresztül hogy mennyi átlag sebzést és killt csinálok vele, összehasonlítva a 152-essel (azzal 1750 körüli átlag dmg-t és 1,8 kill/battle-t produkáltam). Egyenlőre úgy tűnik hatékonyabb a 122-es (2100 átlag dmg eddig), de nem adja meg azt az érzést amikor 800 élet leröppen egy 8-as tankról, valahogy eddig nekem jobban bejött a derp.
Ráadásképpen az ISU stock lövege, hajszálnyival pontosabb és gyorsabb mint a SU-jé, azt is ki fogom próbálni vele.
-
Dobi 562
addikt
Annyira kellett nekik a frag, hogy ráugrottak az utolsó ellenre. Majdnem ott is maradtak.
Tiger P-vel ketten tartottuk a tömeget, jó móka volt. Pedig vérvörös játékos, de kiosztott ő is 2400 sebzést.
Victory!
Map: Arctic Region
Date: 2013. május 5. 7:30:46
Vehicle: T26E4 SuperPershing
Exp: 1 930 + Credits: 110 145 (Compensation: 30)
Achievements: : Acélfal -
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5166 üzenetére
Lőttem neked képeket a lövegkitéríthetőségéről:
Helyben nem fordul meg, de nagyon kicsi plusz hely kell neki, nincs akkora fordulási sugara mint a T25-nek mondjuk.
Én úgy gondolom elég fürge, például egy Type 58-hoz képest mintha jobban gyorsulna.Az ágyúja meg valami fenomenális, gold ammo szinte alig kell hozzá.
Személyes véleményem az, hogy nerfelni fogják, mert így túl erős ez a tank. Majdnem annyi átlag sebzést csinálok vele, mint a 7-es medekkel.
---------------------------------------------------------------------------------------
(#5164) fsb1000 : egy darabig tudom tolerálni a fun playerek mókáját, de mikor zsinórban 5. csatánkban is vérvörös WN6-os troll szakaszt kaptunk a csapatba, akkor bizony kezdett elgurulni a gyógyszer. Nem volt szép, de kitoltam a loltrakit a kezdőkörből és kilőttem. Az E-75 szakasztársa olyan béna volt, hogy a 3 büntető lövéséből (hátulról!) egyetlen eggyel tudott sebezni, M103-al voltam.Előtte volt, hogy a vérvörös kollega meglőtt hátulról, mert közte és az ellenfél között voltam (nem gurultam be közéjük, ő gurult mögém). Volt, hogy körbe állt 3 vérvörös funny player és nem hagytak mozogni. Volt pár könnyű tank akiknek a dodgemezés adta a játékélményt. Volt, hogy a vérvörös kollegát idegesítette hogy én sebzek minden lövésemmel IS-3-mal, ezért a T29-ével ki akart tolni az ellenfél elé, végül belém lőtt. Vérvörös IS játékos beállt a SU-152-m mögé és felettem lődözött, be is kaptam a neki szánt lövéseket.
Szóval úgy döntöttem én is megengedek magamnak egy kis mókát.
-
Dobi 562
addikt
Ma rengeteg TK-zós, meg troll szakaszos fun player játszott, számomra ők nagyban rontják a játékélményt. Az új módi: bejönnek troll szakasszal 3-an és kiirtják egymást még a kezdőkörben. Ma többször is előfordult. Természetesen ezt a nagyon gyenge WN6 értékkel és győzelmi aránnyal rendelkezők csinálják, akiknek gondolom ez adja a játék sava-borsát hogy elcsesszék egy csapat esélyét a győzelemre.
-
Dobi 562
addikt
Elképesztő, hogy már megint milyen játékosok vannak fent a szerveren... És ráadásul szakaszban közlekednek... Top tankokkal halnak 0 sebzéssel... 10K csata után nem ismerik a 8-as tankok gyenge pontjait, lövik telibe a tornyot auto-aim-el... Értem én, hogy a stat nem érdekli őket, de nyerni sem szeretnének?
-
Dobi 562
addikt
A WG fejlesztő aki megálmodta a felderítő Panthert, nagyon másnapos lehetett vagy csak szimplán haragszik a németekre. Akkora szegény, hogy a pálya másik végéből is eltalálják. Nagyobb mint sok 10-es heavy. Ki lesz belőle fejlesztve az Indien Panzer és veszem is vissza helyette a 2801-et, ami viszont amióta kapott lövegkitérítés buffot, istenkirály lett.
-
Dobi 562
addikt
Előbb érdekes élményem volt. VK3601H-t lövök AMX 50 100-al, szemből. 1 lövedék mellé, 1 átütött, 2 lepattant és közben még belemászott a saját panther II-esünk is a tűzvonalamba és lepattantam róla is hátulról!
Úgy tűnik körmére kell néznem ezeknek a frenszia technikusoknak, mert lejárt szavatosságú revolvertátat pakoltak a tankomba.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5048 üzenetére
322, HAMI, PTS, KAZNA, PANDA, őket is nyugodtan ide lehet sorolni, mert nagyon jó játékosállománnyal rendelkeznek.
Én most az új 6-os tank a 3001D személyében leltem új kedvencre. Aztán még a délután folyamán felszerelem a felderítő panthert, amiről eddig csak rosszat hallottam de nekem tesz szerveren tetszett.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5046 üzenetére
Vagy megtanulod feldolgozni, hogy az ellenfélhez is kerülnek unicum játékosok, vagy ne használj xvm-et.
Mostanság nekem is megváltozott a játékhoz való hozzáállásom, nem görcsölök annyit a játékban tapasztalt butaságokon és így jobban élvezem az egészet.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Imilenni #5027 üzenetére
Ez lehet, hogy az akar lenni?
Q: Why are replacement premium tanks for the Chinese Type 59 and WZ-111 being created as opposed to placing them back in (or implemented on other servers)?
A: Type 59 was removed from the sales, because for a premium tank, it was overpowered (it was as good as a regular tank). WZ-111 is scheduled to remain exclusive on Chinese server. Both will be replaced by a proper heavy and medium hightier vehicle (the heavy tank was named "112" and it's possible it will appear in 8.7. Nothing is known of the medium tank.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #4971 üzenetére
Én pont azt tapasztalom, hogy 10-ből 9-szer fölöslegesen állnak be foglalni, elsöprő fölénynél és azok a játékosok akik legkevesebbet sebeztek a csatában (és ők általában átlag alatti stattal rendelkeznek).
És ezek caphuszárok beállnak tesztszerveren is foglalni, ahol aztán végképp nincs értelme.
----------------------------------------------------------------------------------
(#4966) SgtBradly: azért valahol megértem szegény Type-ot, nagyon gonoszak a high tier TD-k.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Stigma.HC #4954 üzenetére
Sérülékeny az oldala (és ott gyakran kapok lőszerrekesz sérülést), ezért igyekszem mindig szembe fordulni az ellennel. Olyan sok csatám még nem volt az SP-vel, de lőszerrekesz robbanásra nem emlékszem. Jelenleg így áll a legénysége skillek terén (4. skillnek álca lesz majd mindenkinek, de az még odébb van):
Ha sok lesz a lőszerrekesz sérülés, akkor a töltőnél lehet lecserélem majd a skilleket (BiA, Safe Stovage 100% és kezdhetik előröl a javítást).
Lehet majd egyszer visszaveszem a VK-t, de jelenleg nincs rá kapacitásom (időm), hogy még egy fun tankkal is játsszak. Bár kredit gondom már nem lenne a prém tankjaimnak hála.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Stigma.HC #4947 üzenetére
Szép eredmény! Konisch löveggel használod? Ha igen, mennyi gold ammo kell hozzá? Én régebben kipróbáltam a Konisch-al és tényleg über brutál volt, de gold ammo nélkül nem boldogultam vele, így ráment a gatyám is (bár az 5 csata alatt amit mentem vele meg volt az 1800 körüli átlag dmg).
(#4948) Tomi0703: KV-4?
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #4743 üzenetére
Ez elég balszerencsés lövés volt... Tegnap Abbey-n jött fel szemből középen egy T95, én pedig 50 120-al belelőttem egy tárat. Pont olyan szögben voltunk egymáshoz képest, hogy a T95 kb egy síkban volt a lövegemmel (át lehetett látni alatta). Alsó hullt akartam lőni, 2 lövedék át is ment alatta.
Pedig az a kis rész max 10 centis lehetett.
-
Dobi 562
addikt
A csúcson abbahagyom, 8 csata, csak SP-vel. Több mint fél milla kredit kifarmolva. Már csak napok kérdése és megint lesz egy E50M a garázsban.
-
Dobi 562
addikt
Teszten kipróbáltam pár gépet.
Az AMX 50 120 tetszett, de véleményem szerint az 50 100 sokkal jobb a saját tierjében. Páncél ugyanúgy semmi, méretre nagyobb és bár az újratöltési idő 30mp körüli, csak 4 lövedék fér a tárába. Az 50 120 nem képes egy tárból lenullázni a többi 9-es heavy-t, mint a kistestvére a szintjén lévőket. Így én az 50 100-nál megállok azon az ágon. Első csatámban elfelejtettem rátenni a fejlesztett modulokat, így a 90mm-es ágyúval AP-val mentem 9-esek ellen, 2500 sebzést így is sikerült kiosztani, de a T95 és E-75 szemből esélytelen volt.
T110E4: nagyon tetszik, pontos, van átütés, forog a torony, nagyot sebez. Még megyek vele pár kört, mert eddig minden csatában max 1 arty volt, ki akarom próbálni egy 5-5 arty-s kempelős csatában, ott mire lehet vele menni. Azért nem fogok venni 10-es tankot hogy arty martalékká váljon.
Leopard 1: egyszerűen nem tudok ráérezni, brutál pontos és jó az átütése is, viszonylag gyorsan tölt (~7,5 mp), mégis minden rommá lövi. Mentem vele pár csatát, 1 db lepattanó nem volt, a tornyot is belőtték, tényleg minden átment rajta. Iszonyatosan gyorsan fordul és a sebessége is jó, de véleményem szerint ha 10-es papír med, akkor batchat a nyerő a revolveres ágyúval.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mai néhány csatámban a tesztszerveren szinte mindegyikben volt TK-zós csapattárs aki kékült is, T62A úgy gondolta vicces szarrá lőni a T110E4-emet... Sok csata úgy ért véget hogy befoglalták a bázist, ahelyett hogy keresték volna a harcérintkezést, hogy kiderüljön mit tud a gép. Nem értem, hogy ezért minek mennek fel tesztre. Most még annyira nem gáz, mert van rajta hely, nem kell várni, de teszt induláskor az értelmesebbjétől veszik el a helyet a hülyegyerekek. -
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #4690 üzenetére
Patrik, mindig aggódsz a sebzésátlagaid miatt, szerintem 2500 átlag dmg nagyon szép egy 10-es meddel és nem sokan tudnak annyit összehozni.
Jó tank egyébként az a T62a? Annak idején sokan szidták, hogy nem igazi előrelépés a T54 után, utóbbi erősebb a tierjében.
-
Dobi 562
addikt
válasz
LoLHunCsirke #4686 üzenetére
Szép! Szerintem megkönnyítené a dolgod (az artisták miatt) ha a parancsnoknak 6. érzék lenne 100%-on javítás helyett.
---------------------------------------------------------------------------------------
Zsinórban 2. ilyen köröm a SU-152-vel, szegény még stock, ha a felfüggesztés meg lesz, akkor megy rá a venti és a töltésgyorsító. 152-es ágyúval (+ gold ammo) igazi fun tank, rajta is hagyom amíg meg nem lesz a jobbik 122-es. Csak úgy röpködnek a 6-700-as dmg-k, csak győzze az ember kivárni míg újratölt. -
Dobi 562
addikt
Nem igaz, hogy engem mindig megtalálnak ezek a barmok... KV-3 először blokkolgatott, majd lökdösöstt. Kértem szépen hagyja abba. Erre írja, hogy "kill me", mondom "not". Erre belém lő kettőt a rohadt barma... Nem lőttem vissza nem adtam meg neki az örömöt, hogy rajtam keressen pénzt.
AZ ILYENEK MIT ÉLVEZNEK A JÁTÉKBAN? MILYEN ELB@SZOTT LELKIVILÁGA LEHET EGY ILYENNEK AKI AZÉRT LÉP BE A CSATÁBA HOGY KICSESSZEN A CSAPATTÁRSAIVAL?!
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #4669 üzenetére
Lehet hogy igazad van, de akkor is folyamatosan szinten alul tejesítenek.
De ez sem volt rossz, arty platoon kiírtotta egymást a csata legelején. Ezt viszont tényleg nem értem, mi a szórakozás nekik ebben... Mégsincs rossz szájízem ez után a csata után, mert a T54E1-el olyan összjáték volt, ami miatt megéri játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest