- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
T-43? Annak legalább van goldja! Bár hamarosan azt is megveszem és kipróbálom, de kb úgy fogom használni mint Linkin
MinionFlasH: idézet wotwikiről:
3001P: "Good gun selection; the only German Tier VI medium with the excellent 8.8cm L/56"
3002D: "Poor penetration, especially with the 8.8 cm L/56 top gun."De én már túl vagyok rajta, Indienre megy free-ből a Tigris ágyúja
-
jr1994
addikt
válasz
szbalogh #34978 üzenetére
Tudod mi a fos!
3002D!
Most lett elit 80 csata után, hát ennyi goldot én még életemben nem lőttem, mint ezzel. És ugyanezzel az ágyúval tier7-ben még az is pattog.
Az egyik legjobb statpad tank (1300 átlagsebzés 3000 wn8), de én ugyan nem megyek vele többet. Adom is el amint lemegy róla a leárazás -
jr1994
addikt
válasz
joergie #34931 üzenetére
JPz több embernek van, ezért nem mondanám reprezentatívnak az eredményt. Jó aki szokott replayt feltölteni az biztos felrakja, de biztos vannak akik sosem raknak fel replayt de megvan nekik a küldi.
Én egyébként Jpz-n kívül E3-mal láttam több 8000 feletti eredményt amikor néztem, bár az több hónapja volt.
-
jr1994
addikt
válasz
Diarmand #34929 üzenetére
Grat! TD15-höz van nálam JPz, WTE, 268 de egyik se az igazi, szóval párhuzamosan fejlesztem a 263-mat, meg az E3-mat.
Orosz ágon a SU101-nél tartok, adtál egy kis kedvet hogy néha menjek is vele
Lehet hogy valami mod a ludas, de belegondolva szerintem már több hónapja ilyen csak annyira nem zavart. Viszont nálam csak Aslain modpakk van fent
-
jr1994
addikt
Annak mekkora az esélye, hogy WZ-ben a szövetséges AMX 13 75 útját keresztezve, nem figyel és auto célzással engem ammorackel hátulról, megjavítóm, kimegyek az ellenségre és az ellenségtől bekapott lövéstől is rögtön sérül az ammo? Amúgy ma is kétszer repült a tornyom, pedig 10-12 csatánál szerintem nem mentem ma vele többet
-
jr1994
addikt
válasz
zsolthee #34820 üzenetére
Bár nem nekem címezted, azért válaszolok. Megvan a 10-es, 100 csatám van benne. A torony tényleg lőhető, de ezt sokan nem tudják, szerencsére ezt gyakrabban tapasztalom hogyha én lövök az fv-re, mint amikor benne ülök. Amikor dombtetőn nézel ki rövid időre, akkor úgysem fogják nagyon eltalálni nahlgyobb távolságból. Bár képes érdekes pattintásokra, a múltkor E5-tel (megvan az E5! ha kitapasztalom írok róla véleményt, egyelőre nagyon-nagyon tetszik) pattantam a tornyáról és úgy emlékszem, konkrétan a csata ment el rajta.
Korrekt tank, bár elég egyedi med. A 7/1-en a 10s újratöltés kicsit zavaró még akkor is ha támogató tankról beszélünk, itt a reload már teljesen jó. A sebességet aki végigvitte az ágat megszokta, az olyan amilyen. Összességében szerintem egy alulértékelt, de mégis jól használható tank (remélem a Patton is ilyen lesz), amit már csak azért érdemes megvenni, hogy kipróbáld mielőtt kicserélik. -
jr1994
addikt
válasz
grizlisandor #34649 üzenetére
Köszi!
Aki sokat játszott vele, szerintetek 50B-re érdemes adni előérzetet mindkét töltőre? Talán hasznos lehet ha olyan a helyzet, hogy a tárazás felénél biztonságosan át lehet váltani APCR-re, de jól jön ha nem kezdődik előről. Pl. valami beásott tankot kell kiszedni szemből, de vannak mellettem társak. Az a legénység előbb-utóbb úgyis eléri majd nálam a negyedik skill környékét, még úgyis csak a 9-esnél tartok.
Mogyesz75: ma egy E50 gondolta, hogy lerammolja az E100-amat. 90 hp-t vesztettem, ő 800-at és majdnem meghalt
-
jr1994
addikt
válasz
jr1994 #34647 üzenetére
Nem szóltam. Egymás után két csatában dobtam le a tornyom
Szerk: 9-es 10-es angol heavykre kell biztonságos elhelyezés? Illetve most akciós a skill reset, a BiÁ-t is megkapják majd.
Illetve Borsig lövészre szerintetek adjak mesterlövészt? A biztonságos elhelyezés itt is kérdés, illetve az orosz medekre, illetve az AMX 50-re kell? Ezeknél esedékes most a skill reset nálam.
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #34645 üzenetére
GG!
Megvettem a WZ-hez a kínai tokent, így megvan a tank. Olyan mint emlékeztem, végre van egy rendes pénzkereső tankom erre az accra
2 dolog.
1. A lövész gyorsan 100-as lesz
már a Type 58-on le volt maradva (máig nem tudom miért) és így ő kapja a gyorsított képzést jóóó sokáig
2. Az milyen már hogy a WZ-vel csinálom a WZ missiont
-
jr1994
addikt
Másik gyöngyszem:
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #34625 üzenetére
Használható tanknak tűnik a P8.8, bár nem játszottam vele de az is jó döntésnek tűnik.
Drenadar: igen. És azt is eldöntöttem hogy nyilván resetelem a skilleket, de felrakom a javítást. Inkább 75% körüli javítás és 80%-os legények, mint hogy nem választok skillt, elhasználják az átképzéskor és még a 100% alap képzettséget sem érik el. 80-ról a 90 hamar meglesz, az meg már használható.
A másik accon megvan a CDC, mindkét med legénység fejlesztésére jó (annyi hogy az AMX 30 töltője kicsit fejlettebb lesz a többieknél). Nyilván nem olyan jó mint egy AMX 30, de én élvezem vele a játékot.
-
jr1994
addikt
válasz
nyunyu #34619 üzenetére
Nyunyu: Dehogynem, írtam is de még így is szar érzés
Grizlisandor: de nincs kínai heavy legénységem!!
ki sincs fejlesztve az IS-2.
Szerk: mivel nincs rendes kínai tankom azt a tokent megveszem és nekem is meglesz. Aztán megpróbálom a küldit wz-vel befejezni a küldit ebben a pár napban hogy legalább az aranyat visszakapjam.
-
jr1994
addikt
Annak mi az esélye, hogy ezek után: kép, erre lesz meg a napi első győzelem? kép.
Ez annyira WoT
mindjárt megvan a WZ, de nincs kifejlesztve az IS-2 (még 9500 xp), oda mennének a Type 58 legények, mert nem akarom kétszer (először a wz-re) átképezni őket. A WZ-vel viszont már ma mennék hogy kihasználjam a kapott prémium napokat, meg akarom venni akciósan a Conquerort.
Viszont a Chi Ri most adja.
Drenadar: CDC?
-
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #34537 üzenetére
10-es
tankotartit minek leszorzózni? Főleg ha nem adja? Egyébként olyankor célszerűbb farmolni prém tankkal, a kredit általában nem sokkal kevesebb mint győzelemnél. -
jr1994
addikt
Szóba került a retardált light csapattárs kilövése, hát ezt a barmot kilőttem volna, csak valami gond van a modokkal, elvileg olyan safe shotot tettem fel ami csak a roncsba lövést blokkolja (aslain pack), gyakorlatilag csak kiírta neki csetre hogy blokkolja a lövésemet
400 spotot ért el malinovkán normál csatában tier7-ben, stock se lehet mert több mint 80 csatája van T37-tel. A csata elején bement oda ahol a képen van de a KV13-mon kívül alig világított valamit. 5-15 lett. Nem is ezért teszem fel, a többiek se tettek sokkal többet.
Hanem mi az ott a tankneve mellett, letiltott amiért ezt szóvá tettem?
-
jr1994
addikt
válasz
nyunyu #33752 üzenetére
Ez utóbbit én úgy fogom megoldani hogy a Bulldog legénység fog menni a T21-T71-be, a medekre meg medes legénységet fogok használni. Az 57 Heavyhez még nem tudom mi lesz de az még nagyon messze van.
Persze ehhez több garnitúra fejlett legénység szükséges, újabb accountokon nem jellemző az ilyesmi.
-
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #33515 üzenetére
A 400m szerintem az ellenfél alap látótávja.
In-game wn8 mérő?! egyszer raktam fel, szedtem is le, totál fölösleges.
Színes tanksor: ízlés kérdése, nálam a gyári Aslain-féle van.
Csajok a garázsban: valóban kellemesebb látványt nyújtanak, de amióta van igazi női legénység, nem használok ilyen modot mert nem lesz egyértelmű a nemükés mikor 2 accountban összesen vagy hat női brigád van, hát lehet hogy összekeverném hogy most ki kicsoda
Viszont a térképpel valami zűr van. Nem elég hogy mindenféle HP karikák meg lövegjelzők vannak rajta
de azok a körök
Aslainban ott van a dinamikus látótáv, mindig az aktuálisat rajzolja ki ha mész vagy ha megállsz periszkóppal.
Jano: nem baszogatásból, csak leírtam hogy ezek egy részét miért/miért nem használom. Természetesen mindenkinek joga van úgy modolni a játékot ahogy neki jól esik. Jó éjt!
-
jr1994
addikt
válasz
bluyoo #33281 üzenetére
Mindkettő nagyon hatékony nehéz tank, a Bélával könnyebb játszani de ha ráérzel az E100 is nagyon jó. Én a Bélát mindenképp javaslom, jelenleg brutális a frontpáncélja és sok küldetéshez jó.
A JT is nagyon jó cucc, de ha nincs igazi kemény nehéz tankod (IS7, most E5) mindenképpen valamelyik heavyt venném a helyedben.
-
jr1994
addikt
válasz
sp3cnaz #33034 üzenetére
Nézz pár replayt wotreplaysről 2000 wn8 feletti játékosoktól, készíts valami felmérést, mert ezt így nem hiszem el. Már csak azért is mert nekem, bár global wn8-am még épp nincs 2000, de előbb-utóbb meglesz, viszont prém account és normális pénzhozamú prémium tankok híján kreditszűkében vagyok, érzésre kb 5-10% közötti goldot lövök összesen.
-
jr1994
addikt
válasz
#43783936 #32922 üzenetére
Épp erre vagyok kíváncsi
Jobban zavar ha nem szedem ki a low hp ellent, aki talán ki is lő cserébe, mint amennyire jól jön nekem túlélni párszor így túlélni.
Tőlem az is lehetne hogy 1 lövéses tanknál kikapcsol az rng és ha több az alfád mint az élete meghal, ha nem nem. -
jr1994
addikt
Ha már itt tartunk szerintem olyan statisztikának több értelme lenne hogy low hp-s tank hányszor éli túl pár hp-val a lövést, meg hányszor ad be átlag felettit egy killhez.
-
jr1994
addikt
válasz
stork13 #32901 üzenetére
Pedig neki van igaza.
Nem tudhatod ha 400 alfával 100 hp-st lősz ki, hogy az a lövés full életes tankba 300-at vagy 500-at sebzett volna.De még annak is több értelme lenne ha ezekből a fenntartásokkal kezelendő értékekből a sebzés átlagát számolnád ki, nem azt hogy mennyi van átlag alatt/fölött.
Egyébként biztos előfordul ilyen, csak nem tudod egyértelműen megmérni. -
jr1994
addikt
Végre lenne egy jó csatám SP-vel (2900 sebzésnél tartottam) amikor két nyomorék befoglal, pedig még volt 4 ellenség. Mondanom sem kell, 200 és 320 wn8
ŐŐŐŐ foglaljunk be milyen jó megnyertük a csatát hehehe
Kb ezen a szinten lehetneklink.
-
jr1994
addikt
Visszavonok mindent. Tudom stock tank nem tank de azt hittem nem lesz sokkal jobb a nagy ágyúval, így eléggé leszóltam az 50 120-at. Tegnap beletettem 25k free-t, azóta imádom! Első cél hogy átlépjem vele az 50 100-as átlagsebzésemet, aztán a határ a csillagos ég
Ilyen mészárlásra képes 9-es csatában:
Van replay is.
-
jr1994
addikt
Ez a fos Matilda BP a semmire hoz 10k nettót, mikor 100-at sebeztem + 1 kill (nem értem oda a csatába), miközben Chi Nu Kai 300 sebzésre csak 7k-t? Ez utóbbi mondjuk vereség volt, lemostak minket. De legalább hoz 20k-t egy értelmes körre. De hogy a Dicker Max 1300 sebzésre 21k nettó (győzelem), SP 1200 sebésre szaros 20k (vereség), E25 1100 sebzésre 21k (győzelem)...
Csak azért írtam össze mert kifogytam a kreditből. Ezen az accon sajnos nincs IS6 vagy hasonló, így főleg nehéz az élet prémium fiók nélkül.
Komolyan ezek közül talán a Kai lenne a legjobb ha még legénységem is lenne bele, de 6. érzék nélkül játszok 80% álcával. T25-öt még megfuttatom, rég mentem vele.(#32790) Cucuska2: érdekes most én is megkaptam hogy én vagyok a legszarabb reroll (tényleg új acc) de könyörgöm
azért kell hogy családon belül tudjunk szakaszozni néha meg úgy általában, egyszerre játszani
nem statpadolok
nem kimondottan op ágakat húzok hanem ami érdekel
nincs prém fiókom és nagy prém tankjaim hanem kb csak az amit ki lehetett farmolni SP farm óta meg egy E25
csak ezt nem álltam neki magyarázni a nyomoréknak hanem kapott egy válogatott anyázást meg egy jó kis letiltást. -
jr1994
addikt
such játékélmény, much wow...
Az amx-szel én basztam el, mert annyira utálom hogy egyszerűen nem érdekelt mi lesz és beyoloztam hátha sikerül kilőni egy tárat, a Caern csata meg egyszerűen szar volt, szétbaszott az iskolabusz arty, kék IS7-ünket meg 1700-ról vette ki a t92... a többi azt hiszem nem rajtam múlt.
De kellemes meglepetés, hogy nem 70 csak 40k xp az E5. -
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
válasz
Diarmand #32718 üzenetére
Bármily meglepő, velem is előfordult ilyesmi, hogy +2 tierben gondolkodtam hova menjek, mire odaértem egy oldalra ott nem maradt ellenség, mire a másik oldalra átértem ott sem maradt mit lőni. Mittudomén, lehet hogy az RNG sem adta, volt 2 mellé meg 3 pattanó. Most akkor balfasz vagyok?
Balszerencse. -
jr1994
addikt
válasz
Tarill #32560 üzenetére
Ööö most melyik tankról beszélünk? E100-ra tűzoltó helyett lehet kaját adni, IS7-nek kötszer helyett.
(#32565) mcwolf79: mint a fent mellékelt ábra mutatja, a kigyújtós küldetéshez kellett. Nem vagyok én olyan OP hogy minden tankra tudjam az üzemanyagtartály helyét
de le fog kerülni, nekem se jön be
-
jr1994
addikt
Mit találtam
Bár lehet benne valami, ilyen kicsiket még sose lőtt az E100-am
csak AP és HEAT lőszert lőttem a csatában, közben is feltűnt de így utólag: E5-be 651 sebzés, 57HT-t 3 lövésre öltem meg 1334 hp-ról 750 alfával! Egyedül a Torta kapott egy kábé átlagos lövést, de a második lövéssel legfeljebb 100 hp-ról szedtem ki, úgyhogy ott meg mindegy volt hogy az első lövésre kicsivel átlag fölöttit kapott... csodálkozzak hogy kikaptunk? Eredmény.
Szerk: meg is vontam tőlük a csokitde amúgy is terveztem, először megvárom amíg az újonc töltőn is lesz elit alakulat.
(#32540) Tarill: jó cucc az IS7 de rá kell érezni, és kell bele 3-4 skilles legénység, 14 ap, 15 apcr meg egy repesz, nagy javító, nagy tűzoltó és ellátmány.
(#32545) meunier: Az bizony! Mikor kb egy éve a T29-et meg a Tigrist húztam, nem volt ritka az ilyesmi
(#32557) Emu: 40k csata alatt még egy Billottém sincs, pedig a Tarczay lenne az álmom... valaki esetleg tudna tippet, hogy hogy egyáltalán mivel van rá esély?
-
jr1994
addikt
RÜHELLEM AZ 50 120-AT
ma: 5/13 eddig, az összes tankra meg 10/27 -
jr1994
addikt
Egész jónak tűnik. Gyorsabb mint a Borsig, de sokkal lassabban tölt. De három német prém TD mellé már nem kell
(#32410) Tomi0703: Nálam ez a skálázás van. 2900 felett kedődik a SU, hajrá
(#32411) Simi37: szerintem nem csak te akartad beírni azt a százezrediket
(#32412) meunier: ahogy jön a rutin Te is egyre jobb leszel. Én három hónaposan, hát bele se merek gondolni hogyan játszottam. Legyen elég annyi hogy fél év komolytalan játék után kezdtem fórumot meg leírásokat olvasni, videókat nézni a játékról.
Az első hozzászóláshoz: néhány link nem él, illetve tényleg lehetne magyar nyelvű oktató anyagokat belinkelni a kezdőknek. Vagy csak megemlíteni hogy nézzék meg a wotinfo.hu kezdőknek szóló gyűjteményét, aztán ott vannak Cleverland alap oktatás 1-2, azok hasznosak szerintem stb stb. Ha kéritek összeszedem a linkeket amiket én mentettem el. Meg légyszi írjatok bele engem is a játékosok listájába
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #32397 üzenetére
Alakul a molekula
Köszi a tippet, tényleg hasznos bele a csoki
A mai legjobb csatámban ért az eddigi legkellemesebb meglepetés is: AP lőszerrel aláztam szénné az IS7-eket, ráadásul a HT-8 küldi is meglett
A másodlagos feladathoz kellett volna 5 kill. Nem tudom hogy csak az RNG volt-e velem, de így hogy nem másztak a képembe, simán bevittem az alsó lemezüket is. Replay.
Igazából nem értem hogy a harmadik csatámra hogy kaptam meg az ászt, erre meg nem (1200 vs 1100 xp). Máskor a spotsebzésre mintha kevesebb xp-t adott volna más tankoknál. Mindegy, a rendszer biztos tudja. Mondjuk, ott szórtam a HEAT-et az E100 pofájába, lehet azt értékelte jobban
meunier: nincs ám minden tankkal ilyen átlagom
De ha megnézed, az IS7 volt az első 10-es tankom kb egy év játék után, akkor még nekem sem ment volna úgy mint most. És persze még most is van hova fejlődnöm.
mcwolf79:
Tőlem jöhetne az a papír egylövetű minél hamarabb -
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #32397 üzenetére
Ja, de - nekem legalábbis - nem mindig egyszerű. Ott vannak ugye a low hp killek, 200 alatti sebzéssel, meg a kezdeti bénázásom, első két csata mindkettő csak 1500 sebzés volt.
Azon beszartam, mikor kb 620 hp-s kis amx túlélte a lövésemet
Nekem sem az igazi a legénységem, 2,5 skillesek. A Tigrisből szervált második töltőn csak 70% javítás van, még kell egy kis idő hogy lecserélhessem BIÁ-ra.Én is voltam ma Prokhorovkán (bocs Fiery Salient), arty nélkül
lentről indulva, majdnem meglett a 4000 sebzés nehéz tankba küldi, az az egy lövés kellett volna ami sajnos egy T69-be ment.
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #32393 üzenetére
Zsír, köszi. Ha akciós lesz a hétvégén, bevásárolok belőle
Ráadásul nálam van venti, és lesz hamarosan BIA. Jelenleg csak az IS7-be van feltankolva az ellátmány, kötszer helyett.
Jézusom, hogy lősz vele 3400-at átlagban?
Nekem hasonló csataszámmal (15) egyelőre 2800, még tanulom a tankot, egyelőre örülnék ha ezt tudnám tartani vele.
-
jr1994
addikt
Huhh ez az E100 igen jó cucc. 12 csatám van eddig, harmadikra meglett az ász
A második töltőt a Tigris új legénységéből vettem el, elit alakulat még hiányzik.
Nem is akkora kredittemető mint vártam
Csokit megéri valamelyik fogyó helyett használni benne? -
jr1994
addikt
Rohadj meg wg
Objekt 260 - TD2 küldetés, sebezz 5000-et és sebezz meg 3 belső modult. WTE-100 trollcső heatlőszer meg pár repesz a végére. A sebzés megvan. Hány belső modult lövök el? Kettőt...
-
jr1994
addikt
Kb az egyik legnagyobb csalás a növényzet eltávolító. Gondoljatok csak Ruinberg kisvárosára, ott milyen nehéz célozni!
-
jr1994
addikt
Te tegnap óta úgy szidod az S51-et hogy meg sincs a nagy gun? Stock tank nem tank tétel a patkányokra is vonatkozik ám! Egyébként a kitéríthetősége nagy csővel se lesz jobb
Ez a típus a csőpályákat szereti ahol kinézel egy tipikus helyet és nem forgolódsz, hanem vársz. Legegyszerűbb példa arcticon a HT-k pofozkodó kanyarja.
Szerk: ha hetes artyval 2k-t nem tudsz összelőni az a te bajod. Nekem 6-os artykkal vannak 2500 feletti rekord sebzéseim...
-
jr1994
addikt
válasz
wwenigma #31608 üzenetére
Tudod én és gondolom a többiek is, nem azért utáljuk az artykat mert néha kilőnek. Azért mert rájuk igaz a legjobban ami azon kevés dolog között van amit kimondottan utálok a játékban: 25% RNG. Csak tank esetében általában "mindössze" annyi hogy mondjuk 390 alfával benne hagy a 330 hp-s ellenfélben 1 hp-t, artynál ez gyakran úgy néz ki hogy: full beszűkülve álló tankra egyszer 500 sebzés, egyszer 1500 sebzés. Vagy el se találja. Pedig ugyanoda kattintasz.
Tankkal sokszor van 20 lövésem egy csatában, artyval meg típustól függően max 10-12, de az már hosszú csata, az átlag inkább 5-6. És ott ha nem adja, az nagyon érződik, és fordítva is.
Tapasztalataim szerint sokszor tényleg nem igazán tud érvényesülni tankkal az aki szeret artyzni. Mondom ezt úgy hogy ha nagyon nem megy tankkal, néha beülök az Iskolabuszba, és ha RNGesus is úgy akarja, törlesztek, de kegyetlenül
-
jr1994
addikt
válasz
csapee #31517 üzenetére
Akkor kifejtem bővebben.
Volt szerencsém élesben kipróbálni más accountján az 50B-t, álomszerű tank, nagyon várom hogy meglegyen. De a 9-esen az a 3.33 sec lövések között az nagyon nem szimpi - bár azt még nem próbáltam. Az 50 100-zal tier9-tier10-ben elvoltam, majdnem 1900 az átlagsebzésem vele és 2 kiválóság jelet értem el. Az 50 100 ágyúja a 9-sen meg sokkal gyorsabban újra is tölt, ezért gondolom hogy a nagy motor + esetleg lánc többet érne mint elsőnek a nagy ágyút kifejleszteni.
Esetleg valaki aki játszott vele, vélemény?
-
jr1994
addikt
Milyen sorrendben kell fejleszteni az 50 120-at? Most vettem meg, 7 csata 1 győzelem eddig
Általában az ágyút szoktam először de ez olyan lomha hogy az valami borzalom. Mivel a top ágyú sem túl acélos, arra gondoltam hogy lehet először a motort meg a láncot veszem meg, az 50 100-zal is összesen egy tár aranyat lőttem el (kétfős maus szakaszra, mind a 6 bement
) majd 200 csata alatt, szóval elvagyok a középső ágyúval.
-
jr1994
addikt
válasz
Diarmand #31278 üzenetére
Jaaj, ez nagyon igaz! Velem is előfordul heti egy-kétszer a véletlen lőszerváltás
Viszont a második felében tényleg Bingisznek van igaza, a nagy tűzoltóval is lehullik az első csepp HP, én úgy értettem hogy kicsivel nagyon nehéz olyan gyorsan eloltani, inkább 2 adag szokott azzal veszni.Szerk, (#31283) Diarmand: szerintem ha elég gyors az ember, megoldható hogy ugyanúgy egyszer veszítsen hp-t kis tűzoltóval mint naggyal, csak nehéz megoldani.
(#31279) zozyk: i know that feel bro... ez is tipikus agyfasz a játékban.
ALL: a próba CDC-t pontosan 72 órára kapjuk akkor is ha az utolsó pillanatban lesz meg hozzá a küldi, ugye? Csak hétfőn tudom megcsinálni, most nem vagyok otthon.
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #31266 üzenetére
Úgy értettem, hogy én max pár századmásodperccel lassabban rakom fel a láncot 4-5 kombinációval, mint más dupla 4-gyel, mert annyira megszoktam hogy már jön magától. Középső ujj, aztán rögtön utána mutatóval az 5-ösre. Talán még gyorsabb is mint egy ujjal a négyest kétszer lenyomni. És nem szoktam eltéveszteni. Sőt, szerintem a láncot kisjavítóval majdnem olyan gyorsan felrakom mint naggyal. Inkább az a baj hogy ha egyszerre két modult ellőnek, néha már fent is a lánc, és még fel sem fogtam hogy esetleg elment a motor vagy az ammorack is
Kellemetlen amikor utána veszem észre hogy lett volna idő megvárni a lánc felrakását mert nincs akkora veszély, viszont mostantól lassan megyek lassan töltök stb
Tűzoltó témához:
Kis tűzoltót alig használok (tier6 fölött szinte sose, pedig nem is szoktam automatát venni, de ilyen-olyan küldetésekből jelenleg is 250+ van raktáron), space-szel oltok, tényleg jó. Q az nálam a TS beszédSatuféket meg nem használom, az gáz?
(#31273) Ukeve: kis tűzoltóval nagyon gyorsnak kell lenni hogy csak egyet égj, nekem azzal két sebződés szokott jönni általában. A damage logban látszik, az animáció nálam úgy le van butítva hogy nem is nagyon szoktam látni hogy fizikailag ég a tank, ha arra gondolsz
-
jr1994
addikt
válasz
Linkin #31157 üzenetére
OK köszi!
(#31152) jozefgucci1: ami minket érint, az inkább ez:
"Annak ellenére, amit néhány forrás mond, (általában ez a WG RU marketingesei és gyártói,) nem lesz olyan, hogy "Európai Fa" vagy "Európai Fejlesztési ág". Lényegében az ágak nemzetekre lesznek bontva. A következő a csehszlovák lesz, amit valószínűleg a svéd tankok fognak követni."
Vagyis kb előbb szűnik meg a játék mint hogy a magyar tankok bekerüljenek
-
jr1994
addikt
válasz
Flatron710 #31128 üzenetére
Nagyon igaz, és a szar net/fps problémát most én is tapasztalom. Nem otthonról játszok, ráadásul a gyengécske laptopomról, az imént is az első 3 percben afkoltam mert elment a net. Szerencsére nem egy füstölgő roncsot találtam, de lőnivaló így sem maradt már
-
jr1994
addikt
válasz
szbalogh #31119 üzenetére
Tény hogy a T-54 light jó tank, gyönyörű szép, élvezet vele amx-eket meg egyéb pehelysúlyúakat rammolni de én valahogy nem érzem. Csak 1150 vele az átlagsebzésem, míg Bulldoggal 1250. De amivel nagyon béna vagyok az a RU, nem szeretem nem is nagyon megyek vele pedig abból akarok a Leo-ra menni
-
jr1994
addikt
válasz
grizlisandor #31088 üzenetére
Próbáltam ma lecsillagozni a Caernarvont. Két orosz arty volt a meccsen. Amikor a hetes belémlőtt 750-et mondtam magamban hogy legalább nem ütött át/nem a 203 mm-essel lőtt. Hát, egy perccel később a hatos szedte le a maradék HP-mat, 850 dmg
-
jr1994
addikt
Hát, a kép alapján továbbra is kell legalább 7-es tank, én legalábbis még nem láttam hogy annál kisebb tierben sikerült volna valakinek
Hesszan: azért én az utolsó kettőben már megadtam volna. Szerencsére nekem nem volt pontegyenlőség ezeknél. De hidd el, az objektumnál lesz igazán nehéz az LT-10
-
jr1994
addikt
válasz
lacibacsi #30929 üzenetére
Nem csalás, nem ámítás, hanem akkoriban akkora akciók voltak hogy egyszerű küldetésekkel rengeteg kreditet lehetett szerezni. Ez egy 1 millás küldetést csinált meg, wotreplay kicsit nehezen dolgozta fel ezeket de rendes screenshoton (ingame) látszana a trükk. Bár 1 milliós küldetésre nem emlékszek de háromszáz meg ötszázezres biztos volt.
Közben végighallgattam és a videóban is benne van 7:50-től ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BMW topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest